×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
moze li da se smeni forksiga sus ksigduo i koe e po-dobre za diabet?blagodarq

Здравейте!

 Двата препарата принадлежат към една лекарствена група. Механизмът им на действие се реализира на ниво бъбрек чрез блокиране на проксималните бъбречни каналчета, през които се осъществява обратно всмукване на глюкоза за организма. На практика това означава, че излишната глюкоза се елиминира чрез урината.

Разликата между Форксига и Ксигдуо е в съдържанието на метформин. Първият продукт не съдържа тази молекула, така че ако сте провеждали терапия с Форксига и метформин и тя бъде заменена от Ксигдуо, се налага прекратяване на метформин. Задължително условие и за двата медикамента е повишена консумация на вода с цел намаляване на риска от уроинфекции /възпаления на покочо-половата система/.

Поздрави!

Д-р Йовчева  

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, от ученическите си години имам проблем със запушен нос. Правил съм си многобройни алергични тестове, които не доказаха , че имам алергия. Едиснствено за 2 часа ми се оправя носът със капки за снос, но с тех не трябва да се злоупотребява. Пропуснах да споделя, че със със леко изкревена преграда на носа си и от там липсва добра вентилация, прдполагам. Може ли да ми препоръчате някакъв спрей , щадящ здравето ми?Благодаря !

Здравейте,

При тежки случаи на девиация /изкривяване/ на носната преграда, проявяващи се с упорито главоболие, сълзотечение, вазомоторен ринит, кашлица, ларингоспазъм, чести инфекции на горните дихателни пътища, бронхиална астма и т.н., лечението е хирургично.

При по-леко проявените случаи, дишането може да се облекчи с комбинираното приложение на методи като солна стая; метод рейки; самомасаж на лицето; мудри; „натурални“ капки за нос със солена вода, прополис, лук, чесън; инхалации с лайка, сода бикарбонат; инхалации с масло от мента, лавандула, евкалипт, риган.

Вътрешно – топъл чай с корен от джиндижифил, мед и лимон.

Ревита предлага Allertrex® Lung & Respiratory Support Билкова смес за дихателната система, Спрей – има противовъзпалително действие, намалява отока на лигавиците, улеснява отделянето на секретите и дишането. Бързо облекчаване на дишането при запушен нос се постига с приложението на Назален спрей с колоидно злато, сребро и мед. Ако приложението на тези и подобни методи няма желания ефект, е необходима УНГ консултация и обсъждане на оперативно лечение.

https://revita.bg/blog/zdrave-i-krasota/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0

П
оздрави,
д-р Аелита Петрова
!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте , преди около два месеца си направих частично обрязване , но от едната страна на пениса ми остана оток, който не ме боли , но чисто естетически не изглежда добре , вашия колега го прегледа и с ехограф и каза ,че няма хематом и всичко е окей, но се притеснявам да не остане така.Наложи се да си направя обрязването понеже получих фимоза.Моля за съвет , преписа ми някакви мазила но към момента не виждам ефект , каза , че кожата ми била чувствителна и е въпорс на време да спадне отока , но минаха два месеца и малко.Благодаря предварително

Здравейте,

За съжаление, не съм специалист в тази област. А и самолечението - прилагане на лечебни методи и средства без наблюдение от лекар в подобни случаи не е препоръчително, може да е причина за други усложнения. Два месеца са много време за възстановяване след такава манипулация. Най-добре е да потърсите второ мнение при друг специалист.

 

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.