Хемороиди (Маясъл)

Хемороиди (Маясъл)

Какво представляват хемороидите

Хемороидите са подути кръвоносни съдове в най-долната част на ануса или на ректума. Причина за това подуване е опъване, раздразване или изтъняване на стените на вените. Хемороидите се делят на две категории – външни и вътрешни.

Вътрешните хемороиди са във вътрешността на ректума, като те не могат да се видят или почувстват (заради минималното количество рецептори на болката в тази област). Кървенето е единственият признак, по който може да се установи наличието им. Понякога при вътрешните хемороиди се получава пролапс или уголемяване, при което те могат да излязат извън аналния сфинктер, което ги прави видими. Чувстват се като влажни, розови възглавнички, които са малко по-тъмни от останалата кожа наоколо. Пролапсът може да бъде болезнен, тъй като ануса е с гъста мрежа от нервни окончания.

Външните хемороиди обикновено са в рамките на ануса и често са доста болезнени. Ако се получи пролапс при тях, това веднага се усеща. Понякога се образуват и кръвни съсиреци около пролапсите, което е доста тежко и болезнено състояние, наричано тромбоза. Хемороидите, които са с тромбоза изглеждат доста страшно, като лилави или сини на цвят и е възможно да кървят. Могат да изчезнат след няколко седмици, но ако болката е прекалено силна, тогава може да се потърси лекарска помощ.

Аналното кървене от всякакъв вид е тревожно и задължително трябва да се направи преглед, тъй като освен хемороидите, то може да е сигнал и за животозастрашаващи състояния като рак на дебелото черво.

Най-застрашени от развиване на хемороиди са хората с професии, които са свързани с продължително седене.

Симптоми при хемороиди

Какви признаци ще се развият при появата на хемороиди зависи от това, къде точно се намират разширените вени – в ректума или около ануса. Симптомите при мъжете и при жените са едни и същи, като най-често срещани са:

  • Наличие на кървене, което обикновено е безболезнено.

  • Сърбеж и дразнене в аналната област

  • Понякога се получава лек дискомфорт и болки

  • Понякога хемороидите дори могат да бъдат почувствани, тъй като те не са нищо друго, а подути вени, които се усещат като един вид възглавнички.

  • Възможна е появата на бучка в близост до ануса, която в някой случаи е силно чувствителна и дори болезнена

Говорейки за вътрешните хемороиди, те не могат да бъдат усетени или видени, освен в случаите, когато се получи силно подуване и излизане извън аналния отвор. Най-често срещаният симптом при тях е кървенето. Този признак не е никак безопасен, тъй като може да е сигнал и за не толкова безопасни състояния, като например рак на дебелото черво, който е смъртоносен при липса на адекватно и навременно лечение.

Причини и фактори за появата на хемороиди

Основната причина за появата на маясъл е увеличеното налягане в долната част на ректума. Този натиск може да бъде предизвикан от:

  • Нарушения в храносмилането като запек или диария

  • Прекалено високо телесно тегло

  • Бременност

  • Възраст – при по-старите хора се получава изтъняване и отслабване на кръвоносните съдове, което води до разширяването им.

Мерки срещу хемороиди и възможности за лечение

Обикновено с помощта на няколко домашни средства и промени в начина на живот, това състояние лесно може да бъде преодоляно. Въпреки това, в някой от случаите е неизбежно използването на специализирани лекарства срещу хемороиди. Ако симптомите са леки, то могат да се използват някой от по-популярните локални средства, които се вземат без рецепти от аптеките. С тях се облекчава сърбежа и подуването, но не бива да се злоупотребява с употребата им. Ако до една седмица състоянието ви не се е подобрило, спрете и се консултирайте с лекар.

Развитието на съсиреци по външните хемороиди могат да доведат до болки, което налага оперативното им отстраняване. Операцията не е никак сложна, като се прави съвсем малък разрез, но облекчението е почти мигновено, затова и тази манипулация е силно предпочитана.

Други методи за справянето с хемороидите са лигирането на гумена лента, поставянето на инжекция и коакулацията. При първият от тях се поставят гумени ленти в основата на възпалените вени и по този начин се намалява кръвоснабдяването им. Само в рамките на няколко дни, хемороидите изсъхват и падат сами. Инжектирането се прави със специализиран химичен разтвор, който кара вените да се свият. При коакулацията хемороидите се третират със инфрачервена светлина и топлина, което ги кара да станат твърди и да се свият. Ако тези методи не проработят (обикновено това става при много големи хемороиди), тогава тъканите се отстраняват оперативно.

Мерки за самостоятелна грижа

Симптомите на хемороиди могат да бъдат управлявани. За целта могат да се използват естествени средства, като например накисването в топла вода с разтвор от калиев перманганат, използването на мека тоалетна хартия, направата на ледени компреси за намаляване на подуването и други.

В заключение, към мерките могат да се добавят и консумацията на храни, богати на фибри, приема на повече течности и редовните упражнения на коремните мускули. Освен това трябва да се ограничи времето, прекарано в седнало положение, тъй като това е основната причина за появата на хемороиди.

Коментари за Хемороиди (Маясъл)

  1. 1.

    от5години виждам кръв при голяма нужда само че не е постоянно а отвреме на време и нямам никакфи болки.Многови моля от какво може да е това

  2. 2.

    i az go ima sashtot predi malko hodih do golqma nusjda i nz kvo da si mislq dosta se stresirah

  3. 3.

    Здр!Аз доказано имам немороиди, но не е ясно колко точно!Явих се в специализираната клиника "Он клиник" за да разбера какво ми има и за мое разочарование - не разбрах. Тоест в стремежа за правене на пари докторите са се превърнали в "търговци" с единствената цел да ви "продадат" услуга или продукт.Обосновавам се.Без да ме изслуша изобщо за симптомите ми докторът (името няма значение - всички поне в частните клиники са на процент и ще ви изкарат много зле) обяснява в цифри кое колко струва при тях, как минава супер бързо и т.н.Попълваме анкетна карта за 30 секунди в която отговарям с да или не на 10 стандартни въпроса и доктора вече е съзрял 1200 лева далавера от мен.Следва експресен преглед - за около 2 мин доктора установи 4 хемороида и една фисура - сметна веднага 1200 лв.Питам ама може ли без лекарска намеса, нещо консервативно с кремчета - НЕ.Само за фисурата може да ви сложем супер специално кремче с неизвестно тайно съдържание, което ние си произвеждаме и струва само 280 лв.Ето тук ми стана ясно че ме търкалят.Гигантски фармацевтични концерни с милиарди инвестиции и мега лаболатории не са могли да измислят това което двуетажна клиника с 5 служителя е открила - гении.Няма да задълбавам в подробности, за голямо тяхно разочаровани си тръгнах без да искам никви кремчета или лечение.На другия ден се явявам в другата специализирана клиника за хемороиди - "Юнион клиник".Схемата е подобна, пак сме на процент, но сме по-скромни в заплащането - тук премахването на един хемороидален възел струва 150 вместо 210 лв.Анкетата е бърза и стегната като предишната, няма време да говориш и обясняваш - времето е много пари и тук.Пак 2 мин преглед и установяваме 3 хемороида.Питам какво се е случило с фисурата дето вчера беше там,както и с четвъртия хемороид?Доктора ме гледа с недоумение - Ами фисура нямате и имате всичко на всичко 3 хемороида.Викам си чудесно смъкнах цената от 1200 лв на 450 - тва си е успех.Пак питам за алтернативни лечения - отговора е логичен - няма такива щото нямаме далавера от тях.Съгласявам се с премахването на 1 възел срещу 150 лв за да видя как ще ми се отрази.Въпреки обещанията за безболезнено лечение има и болка и дискомфорт - поне са поносими.Това което ме притеснява е не че няма да ми премахнат възлите,а какво ще се случи след 1,2,10 или 20 години.Все пак не съм на 90 и да ми е все тая кво ми премахват от организма. щото не ми трябвало вече.На БГ сайтовете има много и еднаква информация, но успях да намеря повече инфо на някакъв западен.Там обясняват че има много средства преди да се стигне до премахването на каквито и да било възли.От диети,мазила,глад,упражнения и кво ли не още.Не мога да опиша всичко, просто се интересувайте повече и не разчитайте на платеното лечение - повече е платено отколкото лечение.Успех!

  4. 4.

    Благодаря ти за това което си написал.. и въпреки всичко смятам утре да отида на лекар,защото вече 2 месеца ми тече кръв като ходя до тоалетна и то не става въпрос за споменатите по горе капки кръв или струя ... а си тече доста .. поотслабнах... не се чувствам добре ... не ми се яде... и имам болки ... а и жената се уплаши като и споделих едва днес... едва не го отнесох от нея за закъснялото ми позвъняване на вратата .. както тя се изрази .. Ще отида на лекар пък ще видим какво ми е .. все пак кръвоизливите не са само от хемороиди .. има едно нещенце дето му викат - Кървяща язва .. и от него в сериозни стадий се мре ... като ходите на прегледи за хемороиди и имате сходните оплаквания характерни за хемороидите идете да си прегледате и стомаха и 12-топръстника ... това от мен :П

  5. 5.

    Благодаря ви за по-горният коментар! Много важна информация ни дадохте. Мнението на потърпевшите и най-ценно.

  6. 6.

    Много благодаря на всички по-горе изказали се.

  7. 7.

    Браво момчета и аз разбрах нещо !!!! дано само стова да се разминем

  8. 8.

    Полезна информация!!! Имах проблеми с хемороидите след като родих... явно това е нещо, което остава като обица на всяка майка. Примирих се с наличието им, но не останах безучастна използвах свещички, когато прокървявах и внимавах какво консумирах. Покрай грижите за бебока дори не разбрах, кога този проблем отмина... Никога не съм ходила на лекар, защото не се надявам и да ми помогне. Винаги е по-добре да се консултираме с лекар и въпреки всичко аз, като че ли не приех нещата на сериозно или просто съм с обеждението, че това е нещо, което може да се излекува само временно. Детето ми е почти на 3 години и едва сега кървенето се появи отново. Смятам да направя това, което и преди и ако случайно не ми помогне до с1-2 седмици ще се консултирам с лекар, защото кървенето би могло да бъде симптом на нещо друго... Препоръчвам ви да не се паникьосвате ако видите кървене, следвайте препоръките за подмиване със студена вода(аз не използвах сапун). Когато се къпех обливах мястото със топла вода и след това със студена. Не консумирах люто, кисело, мазно и алкохол или ако го правих беше в норма. Това помогна на мен, надявам се и на вас да ви помогне... Със здраве!!!

  9. 9.

    Тези форуми са полезни. Та да споделя и аз. Имам този пробрем от доста време.Около 15 г. Вътрешни и външни понякога изхождам кръв. Преглеждал съм се от специалист препоръчаха ми на 1, 2 год. да повтарям прегледа за да знам че няма нещо по-сериозно.Когато имам кървене по препоръка на мой близък лекар си правя промивки с отвара от смрадлика с катетър №14 - Няколко промивки и изчезва.Добър ефект има взимането на халва с екстрат от чувен - 30 гр. след ядене Рецептата за халвата е от баба Ванга. Моят лекар не ми препоръчва опериране - след известно време /години/ пак се появявали.

  10. 10.

    Имам хемороиди които са адски болезнени и постоянно кървящи и подути.Понякога минават до края на деня след изхождане понякога не.В по тежки случаи ме боли по няколко дена.Имам силни болки чак в опашната област а от там болката се разпостранява чак към крака.Моля ви кажете ми нещо с което мога да облекча тази болка защото вече не мога и да спя.Страх ме е да ида на лекар,а и аз съм чувала че ефекта е кратък.А и с това нездравословно хранене и заседнал начин на живот както е при мен и предразположението ми към появата им няма да ме избави операцията смятам аз.

  11. 11.

    Не пренебрегвайте проблема с кървящите хемороиди /ако е доказано от лекар-специалист, че е това/. При мен са хемороиди. След прегледа се оказа,че са два хемороида-вътрешни. Първият го премахнаха чрез т.нар. "лигиране с банд"-не е болезнено чак толкова, после се усеща дискомфорта, но се трае. Сега е ред на следващия-може би ще се лекува с лазер /Инфра червена светлина/-поне така ми каза лекаря.Не ми е понятно как хората го търпят това с години, но имайте предвид, че ненавреме излекуван проблема води до други усложнения. Освен това не е зле човек да си направи една фиброскопия за изчистване вероятността за други по-сложни здравословни проблеми. Изградете си здравната култура и се проверявайте предварително и навреме.

  12. 12.

    аз имам един проблем почти като вашия но мисля,че не е хемороиди на 20 години съм и от близо година ме претеснява този проблем имам цепнатини около ануса кохто ме сърбят и тези цепнатини стигат близо до тестесите и ме болят когато ги пипам някой може ли да ми даде някъкъв съвет

  13. 13.

    До 2010-03-15 18:31 Станислава : В коя клиника ходи?

  14. 14.

    искам да попитам нормално ли е след операция от хемороиди да н е можеш да се сдържаш когато ти се ходи по голяма нужда?

  15. 15.

    Да споделя нещо и аз, от години имам вътрешни хемороиди с всичките неудобства, кървене и т. н.Стигнах до там че в края на ноември се наложи кръвопреливане в хематологията заради много намаляли стойности на хемоглобина и желязото ми. Направиха ми всякакви изследвания и за по-опасни болести, но такива за радост не откриха. При изписването ми от отделението лекарите в един глас ме наръчаха незабавно да взема мерки за хемороидите си. Изчетох много мнения и много неща относно лечението им.Като излязох от болницата наскоро след това бях командировка в София. Получих подробна информация и за он клиник и другата такава и почти бях се засилил да ги посетя. Случайността обаче ме насочи за преглед и лечение при д-р Ангов в болница ВИТА и се оказа че там се работи по здравна каса. Прегледа ме доктора и веднага направи банд лигиране на два възела, след две седмици т. е. преди три дни в сряда на още един. И двата пъти болката бе съвсем поносима, за минути работа, ставаш, благодариш и си тръгваш. Засега съм много добре, за окончателен резултат не мога да кажа, тъй-като съм много пресен, но ви препоръчвам да отидете. Пак ви повтарям - по здрана каса, безплатно.

  16. 16.

    as sq6to imam takuv problem no me e strax da otida na lekar

  17. 17.

    здравейте имам хемороиди но не кървят възможно ли е това

  18. 18.

    Възможно е! От собствен опит знам, че когато не карвят са много по-болезнени.Поради неудобство и липса неуважение към себе си съм достигнала до състояние да немога да ходя на работа и да изживявам ужасни болки вече 4 години.След един ден ще ме оперират с лазер, за коет осе надявам мъките да свършат. След няколко дни ще споделя как се чувствам.

  19. 19.

    zdraveite i az imam hemotoidi i sa van6ni spored men,za6toto vse edno imam balon4eta okolo anusa.Ne karvi,no boli kato sedq,kato hodq postoqnno boli.Izpolzvam Procto-Glyvenol,vani4ki s tetra,no ne spadat ako nqkoi znae ne6to koeto moje da mi pomogne molq da spodeli.

  20. 20.

    zdr.i az imam hemoroidi,predi nyamah bolki no sega dosta boli.imali v DOBRIC lekar za hemoroidi

  21. 21.

    В момента съм с възпалени и кървящи хемороиди вътрешни.До сега не съм получавала такова кървене,а ги имам от 22 годишна възраст получих ги когато бях бременна.Много съм притеснена ,но след прочетеното тук ще се опитам да се взема в ръце,но ще приложа лечението с тетра,промивките за кръвоспиране.Бих искала да искала да ползвам и някое мазило или свещици ,но не знам какви ,ако е възможно пишете ми.

  22. 22.

    Имах проблеми с хемороидите,ползвах долопрокт..крем масту..ултрапрокт.. но ефекта е кратък
    имам една дом рецепта-1 суп. лъж свинска мас, 5 капки мед. йод мажех с тампон .може да опиташ...

  23. 23.

    Ето ме отново 26 дни след по-горния ми пост от 2 януари. Бих Ви посъветвал не отлагайте, чувствам се вече много добре. Поддържам тел. връзка с д-р Ангов за добрите ми резултати. Пак Ви повтарям там е по здравна каса!

  24. 24.

    Имам въпрос към Езоп : Как се прави тази промивка с катетър номер 14 ?

  25. 25.

    здр майка ми има такива проблеми от 1 месец, откриха й хемороидален възел в 3 (мисля че е в 3ти стадий) по циферблата и съответната папила болезнена при натиск- вътрешен хемороид с усложнения, о т Шумен сме при др Граматиков ,уж е добър лекар но не съм сигурна, изписал и е свещи Профенид но тя се чувста зле от тях, по форуми чета че жените имащи хемороиди се оплакват от тях от дразнене , тя си прави промивки с тетера спазва хигиена и избягва алкохол подправки люто и др такива но болките не минават ,след изхождане я боли 20 мин, мисълта за операция я плаши, мен също като си знам лекарите тук, наистина лекуват но мисля че малко претупват нещата ,мисля да й взема хемокли гел ,дано помогне, но ме е страх от абцес,др Граматиков я е предупредил ако вдигне температура или изкърви да се обади по спешност, ще ми се и 2ро мнение но не знам при кой др лекар или в Варна ако някой знае моля за координати благодаря и успех на всички в борбата с тази болест

  26. 26.

    До Иван
    Здравей, Иване. Радвам се, че си се оттървал от този "гъзарски" и досаден проблем :) . Моля те за да дадеш малко повече актуална информация за Д-р Ангор. Интересува ме по-точно:
    1. Във ВИТА ли практикува все още Д-р. Ангов?
    2. Колко време ти отне възстановяването от манипулацията?
    3. С какви неудобства е свързано възстановяването?
    4. Ако се сетиш за още нещо важно, те моля да го споделиш с нас - "гъзарите".

  27. 27.

    interesuva m,e niakakva bilka,ili babin mehlem za hemeroidi.BLAGODARIA

  28. 28.

    Здравейте, за Роко и др. с тези проблеми - д-р Ангов е във ВИТА само в понеделник и сряда. Отворете им сайта и там има телефони и дежурни, които дават най-точна информация за часовете му там. Имам му личния телефон, но не съм сигурен дали е удобно да го пиша тук.Най-добре позвънете на рецепцията на болницата за точния му график. Той практикува основно в друга болница. Тук във ВИТА той работи по здравна каса и всичко ми бе безплатно. В последния ни тел. разговор стана дума, че имало вероятност това лигиране отново да го извадят от клиничните пътеки, затова побързайте. По втория ти въпрос - след прегледа с апаратите установява какво трябва да се прави - при мен каза, че са между втори и трети стадий и са подходящи за този метод. Самата манипулация за един хемороид е една - две минути. първият път ми направи такава на два. Повече не можело на един път. Заедно с прегледа и двете манипулации не съм засичал време, но става дума за около десетина минути заедно с приказките. След това се "запасват гащите" и си готов за отиване в къщи.Това към 19 часа. В този момент и следващите два часа има слаба болка, до първата аптека за аулин, взех си трамвая и се прибрах в хотела /бях 20 дни на едно професионално обучение/. Така, че ако говорим за възтановяване, такова няма, на друтата сутрин нормално си бях на работното място с готовност да възприемам уроците от обучението - дори никой от колегите не разбра, че съм бил на такова нещо. Следващата манипулация ми назначи след две седмици, пак по същото време като час и същата процедура. Каза че първите два вече няма и помен от тях и ми направи на още един и това бе всичко. До този момент съм изключително доволен. Друго което разбрах от доктора,че с този метод се премахмат наличните хем. възли, но не е изключено след време - месеци, години да се появят други /все пак там има мн. кръвоносни съдове в момента спокойни/, тъй че няма гаранция след време да има пак проблем - ВАЖНОТО Е НА ВРЕМЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ - ТЕЗИ ПРИЯТЕЛЧЕТА ДА НЕ ОТИВАТ КЪМ ПО-ГОРНИТЕ СТАДИИ . Както сте прочели по- нагоре аз си бях докарал от кървенето сериозна анемия, която вече отшумя /вкл. болнично лечение/. Затова ви препоръчвам не отлагайте. Предполагам, че съм полезен с това инфо и ако имате др. въпроси питайте.
    Поздрави, Иван

  29. 29.

    wte,vi,pomolj,ako,moje,da,ni,napiwete.telefona,na,tozi,doktor.angov.zawtoto,po,vawite,dymi,e,mnogo,dobur,doktor,i,wte,go,potursim,vednaga.blagodarj.4e,ni,pomognaxte,

  30. 30.

    За Павлина - пиша Ви личния телефон на д-р Росен Ангов с притеснението, че не съм взел негово разрешение за това,, като Ви моля да звъните в подходящо време - мисля най-добре вечер - 0887704524
    Успех!

  31. 31.

    Допълнителна информация за д-р Ангов - от сайта на Пирогов - във втора хирургия - н.с. ІІ ст. - ст. ас. д-р Росен Костадинов Ангов. Както по горе писах във ВИТА практикува допълнително в определени часове. От сайта на ВИТА вижте телефоните на рецепцията и попитайте за раб. му време там. Преди два месеца, когато ме лекува, беше понеделник и сряда след 17 часа.

  32. 32.

    Казвате, че д-р Ангов работи по здравна каса. Та молбата ми към Вас е да кажете какво направление от личния лекар сте взел - за какъв специалист.

  33. 33.

    i az iskam koordinatite na d-r Angov , za kakav specialist trjbva napravlenie?

  34. 34.

    Много благодаря на Иван за информацията за д-р Ангов. Написаното ми вдъхна много увереност и кураж и реших да пробвам и аз при него. Преди малко се обадих в болница "ВИТА" да попитам за този лекар, приемните му часове и да си запиша час. Всичко е все още както го е написал Иван - понеделник и сряда между 17 и 19 ч., работи със здравната каса. Можеха да ме запишат веднага за утре (сряда) за 17:30 ч., но предложих първо да си взема направление от личната лекарка и тогава да им звънна за час. Попитах и за какъв специалист да взема направление, но това сякаш не го чуха и съответно не ми отговориха. Както и да е, предполагам, че не е фатално и че личната лекарка ще знае. Утре от 13:30 ч. ще взема направление и дано да ме запишат след това веднага за вечерта при д-р Ангов. Ще пиша пак за развитието на нещата.

  35. 35.

    Ето и развитието. Вчера (сряда) взех направление от личната лекарка и вечерта отидох при д-р Ангов. Страшно съм доволен! Д-р Ангов ме изслуша, прие ми направлението, записа ме в някаква книга и после ме прегледа с някаква апаратура, след което ми каза, че имам хемороиди между 2-ра и 3-те степен и един тромб. Обясни ми, че ще ми изпише някакъв мехлем да се мажа 2-3 седмици, за да се разнесе тромбът и в края на месец май да му се обадя, за да направим лигиране на хемороидите. Дори ми обясни в коя точно аптека най-близо ще ми приготвят мехлема и че ще струва около десетина лв. Отидох в аптеката и след половин час имах мехлема срещу 11.30 лв. Същевременно го питах какво ще ми струва лигирането и той каза, че щом съм здравно осигурен, здравната каса ще го поеме. В обобщение - много съм доволен и нямам търпение да дойде лигирането и да видя резултатите. Още веднъж благодаря на Иван.

  36. 36.

    Здравейте , на 21 години съм. Та моя проблем е че ми се появи фисура преди 4 месеца взех си HemoClin и ми мина за около 10-12 дена . Но преди няколко дена след изхождане забелязах малко кръв на хартията и така вече втори път , а нямам болка съвсем леко парене тъпа болка бих казал , и много се притесних. Възможно ли е това да е от фисурата или от вътрешни хемороиди . И не на последно място аз съм гей ;(. Моля за съвет. Благодаря предварително.

  37. 37.

    До ИВАН .... Много Благодаря за информацията! Да си жив и здрав. Дано и сапруга ми да се оправи,че в днешно време е истински АД да попаднеш в добри раце. Успех на всички. Позрдави Буба!

  38. 38.

    Здравейте, моят проблем беше такав. Ужасен сърбеж около ануса ,фисури и цепнатина м/у двете полувини на дупето. Страхотен сърбеж от който не можех да спя и стоя на едно място. Отидох на доктор и ми изписаха крем и свещитчки с Кортикостероид. Още по-голяма биля си отворих. От първото мазане ми се стори ,че има ефект но в последствие сърбежа се засили и спря чак след 4 дни.Болките и сърбежите бяха непоносими на моменти. Следващата процедура която направих беше да си правя бани с лайка и се мажех с масло от пшеничен зародиш, пиех по два литра вода и повече зърнени храни.(избягват се сухите храни) Събежите в последствие намаляха и изчезнаха, а кожата ми заздравя и си е пак еластична.
    Дано сам била полезна.

  39. 39.

    Др Ангов НЕ СТРУВА!!!

  40. 40.

    Аз също имам,кървящи вътрешни хемороиди.Преди 25 години, бях в казармата там получих възпалението.Реших да се оперирам и го направих във военна болница в Хасково.Оперира ме един пиян доктор на когото,не помня името но помня, че по време на операцията се задяваше с една дебела стажантка.Но както и да е след 2 години, положението стана много сериозно- години наред губех много кръв. Съвсем случайно в разговор с колеги споделих проблема си и в гръб дочух, някой да ми предлага помощ . Обърнах се и гледам, един дърт циганин . Малко скептично и с недоверие го изслушах, но запомних билката която ми препоръча а вие знаете , че удавник и за сламка се хваща.Билката е отровна, се поема в малки количества,колкото грахово зърно 3 до 4 пъти за период от една седмица.Това се прави 3 години по ред .Билката се казва ЗМИЙСКИ ЛАПАТ . Странични ефекти , не съм имал от поетата отрова но не гарантирам това на всеки.Дано да бъда от полза, на някои от страдащите.Сега се чувствам прекрасно, макар и по някой път да ми напомня за себе си тази тежка и неприятна болест, но вина имам и аз, защото обичам, много люто а си пийвам и по един аперитив.

  41. 41.

    до Станимир : казваш че се пие Змийския лапад 3-4 пъти на ден за период от една седмица и след това 3 години по ред? в смисъл само за една седмица на година ли? по едно и също време на годината ли? малко не ми стана ясно :)можеш ли да поясниш защото и на мен ми я препоръчаха тази билка.
    Благодаря предварително

  42. 42.

    umiram pomognete mi umiram viknete birza pomost

  43. 43.

    Д-р Ангов е един симпатичен човечец, но не е никакъв доктор. Ефектът от лечението му е равен на НУЛА. Да не говорим за пораженията, които ми причини. Работи с някаква измислена остаряла апаратура.
    А за инструментите му нямам думи - работи с едни и същи инструменти (на възрастта на баба ми) при всички пациенти, като след всеки пациент ги топи в някаква метална кутия със сапунен разтвор и това е дезинфекцията. Идеални условия са СПИН. Това направо си е престъпление. Вярно, не взема пари от пациента, но след това на пациента му излиза през носа (г.за) това безплатно лечение. Не коментирам нещицата, които е написал в епикризата - лекарства, упойки, престой една нощ в болницата и т.н., и т.н. Направо яко си точи здравната каса, в която парите са пак от нас. ГОРЕЩО НЕ ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ. Освен ако не сте любител на ужасните преживявания. И още нещо - имам подозрението, че въпросният ИВАН, който поства по-горе във форума и който сипе хвалебствени слова, е самият д-р Ангов. Та кой ли пациент е толкова на ТИ с титлите му - н.с. ІІ ст. - ст. ас. д-р, че работи в "Пирогов", както и с терминологията, която въпросният Иван ползва -"банд лигиране", "наличните хем. възли", "мн. кръвоносни съдове" и т.н. Ако се замислите, ще видите, че май съм прав. Четвърти месец не мога да се оправя от некадърното му лечение. Направо ме е разбил - и физически, и психически. В крайна сметка отидох при друг лекар, който се оказа наистина специалист, но при него лечението е платено - 230-280 лв. Вярно, скъпо е, но си струва - няма болка, ама никаква болка, ефектът определено е много добър. Става дума за известен софийски лекар, със супер кабинет, апаратура и отношение към пациента (не е Он клиник или Юнион клиник и тем подобни). Не пиша и името му, за да не сметне някой, че рекламирам и агитирам за него. Който се интересува и търси - ще го намери. Това е от мен. А изборът (и другото нещо) си е ваш.

  44. 44.

    До Иван!!!
    Здравей Иване, след доста години ходене по мъките се навих да се подложа на тази интервенция,
    но имам нужда от още детаили.
    Ще съм ти безкрайно благодарен да се отзовеш.
    Ако е възможно да ми дадеш твой телефон, моят е: 0896 776564


    Поздрави!

  45. 45.

    http://squat.beinsa.info/index.htm

  46. 46.

    Това което се пише за доктор Ангов е прекалено хубаво за да е истина.Никой кадърен лекар не работи за без пари.Няма почти никаква информация за него в интернет,какво значи това сами си преценете.Аз също съм с тези проблеми и съм изчел много информация по въпроса,но лично аз не бих посетил този лекар.Това си е мое мнение и не задължавам никой с него.

  47. 47.

    zdraveite iskam davi popitam zna4i imam slednia problem sutrin kato stana imam ujasno mnogo gazove i redove sas karkorene na 4ervata molq vi da mi kajete ot kakvo moje da e 4esto mi karkori i debeloto 4ervo ako nqkoi znae da kaje

  48. 48.

    zdr az imam hemoroidi ot 13 godini predi ne boliyaha no sega ot 3 m, mn sa bolezneni
    hodih na lekar i mi kazaha 4e sam za operaciya
    niyamali drug metod bez operaciya

  49. 49.

    Здравей Стефане, моля те дай ми координати на кабинета от който си доволен, защото аз не намерих други такива кабинети освен Он клиник и Юнион клиник а за тях има и лоши отзиви. Ако не искаш да пишеш тук, може да ми ги пратиш на мейла - miki9bg@abv.bg
    Брагодаря предварително

  50. 50.

    Здравей Стефане! И аз ще те моля да напишеш координатите на клиниката, кабинета и лекаря, от когото си доволен. Моят и- мейл е: mariayovcheva54@abv.bg Благодаря ти предварително!

  51. 51.

    Здравей Стефане, ще съм ти много благодарен и на мен ако можеш да кажеш кой е този лекар pab01@abv.bg

  52. 52.

    Здравейте всички.
    Аз съм със същите като вашите проблеми, и то дългогодишни!
    От всичко което съм проучил, смело мога да заявя че най-доброто лечение може да предложи само Медицински център "Д-р Желязков".
    Доказано от много мои приятели и познати, аз също съм се запътил на там.
    Ето ви сайта, в него са и координатите:
    http://dr.jeliaskoff.com/index.php/aboutus.

    Успех на всички, и поддържайте темата!!!

  53. 53.

    Здравейте Стефан,
    Моля Ви, както другите по-горе, да се свържете с мен на имейл: s.tchatchanovska@gmail.com или Skype: Djin, за да получа необходимата допълнителна информация от Вас, относно въпросния лекар. Разчитам на разбирането Ви за важността на проблема и благодаря предварително .

  54. 54.

    Здравейте всички, много време не съм се влизал тука и сега прочетох горе написаните неща.За Стефан - аз съм си реален пациент и живея и работя на 260 км от София За сега нямам такива проблеми и не ми остава време да надниквам често по тези дискусии. С горните си писания ни най-малко съм търсил начин да величая нечия лекарска практика. Пожелавам на всички успешно лечение, независимо кой, къде и какви предпочитания има за това.

  55. 55.

    За всички, които ме питат за въпросния лекар, който ме спаси от пораженията, причинени ми от д-р Ангов - отговорът е постван от "Пациент" (малко по-горе) - да, това е клиника "Д-р Желязков", а телефонът на клиниката е 02 / 950 35 70. При първа възможност, вероятно след 15-20 септември, ще пиша на мейла на всички, пожелали да се свържа с тях. До скоро!
    За "реалния пациент" Иван - бих искал да попитам как ще коментира и останалите мои констатации - за епикризата, чието съдържание е изсмукано от пръстите - упойка, престой в болницата, консумативи и др., и др. измислици, за работата само с един набор инструменти и т.н., да не се повтарям отново. Защото, отново съм убеден, че Иван и д-р Ангов са едно и също лице. Защото и терминът "лекарска практика" се употребява изключително в лекарските среди, а не от пациентите. Но както и да е, бъди жив и здрав, Иван.

  56. 56.

    Здравейте и от мен!До сега изчетъх всички коментари и започвам да се двоумя дали да се жертвам или Не при Д-р Ангов......Лошото в случая е че нямам финансова възможност и евентуално както българите сме свикнали,избираме по-евтиното което след това ни излиза скъпо!От друга пък страна изисканите и добре оборудвани лечебници със замайващи цени понякога не дават и добър резултат от некомпетентни специалисти...И в двата случая, е човек да се чуди и вайка,да кълчи пръсти и спестява с" риск печели-риск губи"!Желая Ви здраве и да не се отървете от него, а на мен си желая успех в борбата за оцеляване :)!

  57. 57.

    Здравейте. Бих искал да споделя и моят горчив опит. От 7-8 г. съм с външни хемороиди, които прибирам след всяко изхождане ръчно (3-та степен). Какво ли не съм пил и с какво ли не съм се мазал - оправия няма. Едно от нещата, които най ми помага (поне на мен, а аз съм по тежък случай) е 1 скилидка чесън в ануса вечер преди лягане. Прилага се 2-3 месеца. При мен не изчезват, но са спокойни и не кървят. При по леки случаи - изчезват. Ако след време пак се появят, процедурата се повтаря. Тъй като, при мен не могат да изчезнат, аз го правя само когато започнат да кървят много и още на първия - втория ден кървенето спира. Моят опит показва че, чесънът е по добър от всякакви мазила (купешки и домашни), а съм се мазал с всякакви. А сега по въпроса за клиниките. Преди 4 г. и аз реших да ползвам услугите на някоя такава, та да ги махна тези балони отзад. След известно събиране на инфо, се спрях на гореспоменатата клиника "Д-р Желязков". Звъннах по тел., записах си час и отидох. Докторът, който ме прие, ми направи много добро впечатление. Изнесе ми набързо лекция по темата и преминахме към прегледа. Каза ми, че имам 3 възела и ме попита да ги махаме ли. Аз разбира се се съгласих. Самата манипулация беше кратка. След нея докторът ми даде една листовка с указания какво трябва да правя следващите 14 дни, както и какво да ям през тези 2 седмици. На въпроса ми, кога да отида на повторен преглед, той ми каза, че няма нужда от такъв. Всичко е О.К. и до десетина дни хемороидите ще изсъхнат, ще паднат и готово. Платих 300 лв. (преди 4 г.) и си тръгнах щастлив, че вече съм се отървал от досадните топки отзад. Да ама не. Нито след 10, нито след 20 дни, нито когато и да било до сега има някакъв резултат. Нито усетих нещо да пада, нито някакво макар и малко облекчение. Мислех да отида пак и да се разправяме, но се отказах, защото от гледна точка на закона си бяха вързали гащите. Предварително ме накараха да подпиша декларация, която беше много нагла във всичките си точки. Според нея, те не носеха отговорност за абсолютно нищо. Нито за резултата от манипулацията, нито за евентуални усложнения вследствие на нея. Даже да умреш - те не носят отговорност. За жалост без декларация - няма манипулация.
    Реших да напиша този коментар, защото ми направи впечатление, че има много хора, които се доверяват сляпо на някой коментар в който, се сипят хвалебствия за някой доктор или някоя клиника и са готови веднага да отидат там, без да съберат повече информация за въпросните доктор или клиника. В никакъв случай не искам да обидя хората, които по горе са написали от къде или от кого са МНОГО доволни, или недоволни, защото идеята на тези форуми е точно такава (да дава информация на хората). За съжаление обаче, има и доста подвеждаща информация, която се пуска от хора, които печелят добре от нея. Понеже няма как да се разбере дали информацията е реална или подвеждаща, моят съвет е, да не се доверявате само на един коментар, а ако се интересувате от написаното в него, да го проверите по обстойно. Защото в конкретният случай става въпрос за вашето ЗДРАВЕ. Еми това е. Искрено пожелавам успех на всички, които са решили да ползват клиники, за да си решат проблема. И не отлагайте, защото според мен, по важно е в какъв стадий сте. Явно, че идва един момент в който, нещата стават по сложни и хората, които могат да ви помогнат - по малко. За съжаление са много малко докторите, които ще ви кажат истината. Повечето ще ви вземат парите. Още веднъж успех на всички в борбата с тези гадни и досадни хемороиди.
    П.С. Тук попаднах случайно (пътьом) и не се знае, кога ще попадна пак. Ако някой има въпроси, най вероятно няма да мога да отговоря (за което се извинявам). И пробвайте чесъна. Евтино и ефикасно.

  58. 58.

    Ето какво: Имах тревожен за мен проблем с леко кървящ и болезнен хемороид. Притеснявах се много от прегледа и резултата и затова изчетох доста информация по въпроса. Накрая, по моя преценка реших да посетя д-р Ангов в клиника "ВИТА". Той работи по здравна каса. Взех си направление от личния лекар за специалист "Проктолог" и отидох. Д-р Ангов приема всеки понеделник и сряда от 17 ч. Изключително съм доволна и благодарна от неговата професионална намеса и от отношението, което прояви към мен, като пациент. И дума не може да става за някакво меркантилно поведение или за обвинениеята, които изчетох по-горе. Разбира се, това е въпрос на лична преценка, а и на резултат от индивидуалното лечение. Направена ми беше интервенция - "банд легиране", която става за минута, но е болезнено в първите часове. В началото ти се струва поносимо, после се засилва и ... при мен всичко премина до час и половина- два, само с една инжекция аналгин. Не се наложи да взимам повече болкоуспокояващи. Имах предписан от доктора мехлем по рецепта, който прилагах два пъти на ден. След седмица хемороидът падна по естествен път и на втория преглед, както и на третия контролен такъв се чувствах отлично, без никакви оплаквания. През цялото време имах телефонна връзка с д-р Ангов, за евентуални въпроси или притеснения. Мога да кажа само едно голямо и човешко БЛАГОДАРЯ!

  59. 59.

    az hodih pri doktor Matev.Predi 2 meseca i polovina mi premahna 2 fisuri.Zasega niama problemi.Dovolna sam.

  60. 60.

    zet mi ima vitre6ni kirva6ti xemoroidi nama bolka imalo eslu4ai kogato kirvi s meses nakakvo le4enie mola

  61. 61.

    пишете за лечение на външни хемороиди.

  62. 62.

    imam vatre6en hemoroid koito ne mi dava problemi no vaprosat mi e ....na van okolo anusa i nad i pod anusa kato leko nacepvane sas poniakoga za6toto sarbi i 6tipe pri raz4esvane nabolva tapo ot razdraznenieto sas kakvo moga da eliminiram tozi vid vazpalenie

  63. 63.

    Здравейте! Реших да се поинтересувам по темата, засягаща и мен, и попаднах тук. На 21 години съм, а от години при почти всяко избърсване след ходене по голяма нужда по хартията оставям кървави следи, получени след няколко търкания с нея. Изглежда са външни, иначе не се "обаждат" и си "кротуват", но започна ли избърсването след няколко търкания се дразнят и разраняват, единствено тогава изпитвам някаква болка, която е поносима. Прочетох, че оперативното лечение е крайно, и че не винаги гарантира решение на проблема, затова въпросът ми е "Може ли да ми предложите някакъв народен илач с цел свиване на кръвоносните съдове в тази област и с антисептично действие?" Горе сте писали за Змийски лапад, свинска мас и чесън, ще съм много благодарен на още такива природни методи, искам да опитам различни неща и да видя кое е най-доброто решение за мен конкретно. Както казах - този проблем ми е от доста години, а от 16 годишен имам и язва на стомаха, ако това има отношение по въпроса. Иначе откъм хранене смятам, че тези "гъзари" в ануса си не ги дразня излишно, защото от месеци съм спрял всякакви продукти с животински произход.

  64. 64.

    Изчетох много коментари тук и в други форуми ... Имах проблем преди около седмица имах малко кръв отидох до личната и според това което и казах тя ми даде да пия Детралекс след около седмица ги спрях и реших да отида на лекар за всеки случай ... Отидох в Union Clinic няма нищо общо с това което се изписва в нета ... Сутринта им се обадих и имах записан час за 2 без 15 отидох платих си 20лв. Влезнах вътре от тримата специялисти беше жената става въпрос за гр. София първо ме разпита какви са ми оплакванията от кога ги имам какви хапчета съм пил и такива работи всичко това се описа в един картон направи ми преглед и когато започна самият преглед ми каза да гледам в монитора зада ми обясни какво представлява всичко. Обясни ми че нямам причини дасе притеснявам просто за момента съм имал леко възпаление на един хемороид ... Няма нужда дасе прави лекарска намеса само ми каза известно време дане ям люти храни и дане пия алкохол , банани,ориз и запичащи храни ! В крайна сметка реших на пук на изписаното в нета да отида точно в тази клиника и останах доволен ! Няма кремове като в други клиники който предписват за по-40лв. и т.н. !

    На всички пожелавам бързо разрешаване на тоя проблем !

  65. 65.

    Много се радвам за всички-как са се излекували-почти безболезнено.
    Но при мен нещата стоят по съвсем друг начин.
    От 15 години го имам този пробрем/може би трябваше да кажа"имах"/.Преди 15-20 дни си местих багажа от един апартамент в друг и вътрешните ми хемороиди се възпалиха,заклещиха и бяха много болезнени. Отидох на лекар-хирург и той ми изписа свещички,хапчета за подобряване на венозната система и нестероидни противовъзпалителни.Исках операция,защото ми беше омръзнало да се мажа,тъпча с лекарства и си мислех ,че проблемите ми ще приключат.Докторът ми каза ,че в болницата има ултразвукова ножица и да не се тревожа за операцията,а за усложненията-могат да се появят след 20-тина години ,но с по-малка сила.
    Всички лекарства ползвах около 5-6 дена.Болките ми отминаха,но един от хемороидите прокървя.
    Дойде време за болницата.Направиха ми изследвания-анемия нямах.Показателите ми бяха добри.Анестезиологът ме попита каква упойка искам-съответно- обща/частичната е по-добра,но не исках да слушам как се ровят из задника ми и обсъждат/.Каза ми да не ям след 20 часа и да не пия вода след 24 часа
    На следващият ден ми направиха клизма и след около час ме свалиха в операционната.След като излязох от упойката ми казаха,че са ми сложили тапа,даваха ми аналгин и ,че всичко е минало нормално.Чувсвах се сравнително добре.
    На вторият ден от операцията си махнах тапата,зашото искаха да ми я махат с инструмент и ме посъветваха да ям,за да се изходя.Ядохо,ядох и чак след още 2 дена ми дойде музата.
    Изхождането беше толкова болезнено,кърваво и неприятно.Падна ми кръвното,започна да ми се гади,а като казах на доктора-това бил мой проблем.А като се опипах все още нещо ми беше останало отвън-казаха че било кожа,но едва ли.
    Общо 1 седмица ме държаха в болницата и ходих още 1 път-отново болезнено и почти до припадък.
    Когато се прибрах у дома изхожданията ми са толкова болезнени, както в началото.Бяха ми изписали свещички с лидокаин/обезболяващо/ и кортикостероид,но те влизат с голяма мъка и болка.
    От тази операция се надява,че болките ми малко по малко ще отшумят,но никой нищо не ми обясни.
    Моля, някой да ми даде надежда и обяснение какво ме очаква още!

  66. 66.

    Здравейте всички страдалци. Не съм чел нищо свързано с хемороиди от 3 години, защото мислех, че съм забравил този проблем, но ето ме отново тук. Всъщност аз имам доста богат опит с лечението на хемороиди, тъй като съм преминал през "клиниката" на Желязков и няколко месеца по-късно се подложих на хирургическа интервенция. За Желязков не ми се коментира - всичко негативно написано по-горе е вярно. Клиниката е апартамент. Работи се без упойка. Процедурата е много болезнена. Аз мисля, че търпя на болка, но там почти припаднах. За щастие на въпросния "доктор" хората легнали на неговата кушетка не са в състояние да му причинят болка, а и доста бързо забравяме. Операцията по-късно я правих при проф. Димитрова в Александровска болница. Тази операция е тежката артилерия на това лечение и се прилага в случаи като моя - аз бях нещо между 3 и 4 степен. Това, което не е коректно при тези частници е, че не подхождат професионално - различните степени си имат различен подход. Да, но този подход изисква лежане в болница, изследвания, оперативен екип - как да изкараш 1200 лева за 10 мин. Споделям това, защото бих желал да помогна на повече хора да вземат правилното решение, а то е - консултация с хирург с практика (работещ в натоварена клиника, каквито са Александровска, ВМИ, Пирогов и т.н.). Ако този хирург, който може да изпълни без проблем най-сложното ви каже, че вие не сте за него и ви предложи по-леко лечение, тогава ще знаете, че то не е единственото, което този човек може. А иначе аз точно в момента се гърча от един външен хемороид, за който смятам, че аз съм си виновен (повярвах си много и за 2-3 дни прекалих с лютото и червеното винце), но възнамерявам да се обърна отново към Димитрова, тя е истинско ПРО, което реже по няколко човека на ден. Лежал съм там 10 дни - не вярвайте на глупостите - тия хора там са професионалисти. Оценките за тях (защото четох негативни в друг форум) са безумни - тези хора правят много и сложни операции. Част от тях не зависят от лекарите. А и при толкова много и толкова сложни шансът да сбъркаш май е по-голям. Аз бих казал само, че съм благодарен на целия им екип и отново ще се доверя само на тях.

  67. 67.

    dalgi godini imax xemeroidi,gnoqsvaxa legal sam s dni i ne mojex da izlqza ot ka6ti navan,za6toto imax prevrazka na zadnika,predi da se re6a sam pil bilki s 4yvali,no nakraq stana netarpimo,ni6to ne pomaga6e ni detraleks ni ni6to,xodil sam pri mnogo xiryrzi i vseki mi predpisva koi,sve6ti koi detraleks faida nikakva,nakraq otidox vav VMA,i se podlojix na standartnata xerorgi4na namesa,koqto e s palna upoika,parvata sedmica be6e tejko za6toto ne qdqx ni6to,ne mojex da sedna leja samo na edna strana ,no posle vsi4ko otmina ,makar 4e mi bqxa kazali 4e pak moje da se poqvqt ,stana ve4e 6 godini ,otkakto e minala operaciqta i sam kato novoroden ,piivam si xapvam si ,nqma problem,da 4ukna na darvo,sportyvam,tova e vajno,da ne se zastoqva6 dalgo na edno mqsto,da vi kaja 4estno i az ne vqrvam na 4astnite kliniki,tova sa raz6ireni kravonosni sadove i dokato ne igrae noja nqma ottarvane ot tqx,drygoto sa prazni prikazki,ON KLINIKI i neznam se kvo,vseki gleda da ti vzeme parite,s koito sam spodelql sas sa6tiq problem i toi si e napravil standartnata operaciq,e mnogo dovolen,estestvenno xiryrga trqbva da e na nivo,za da iz4isti xubavo anusa,i vi garantiram dalgi godini ka4estven jivot,a ne s prevrazka otzad

  68. 68.

    abe nqkoi ne znaeli nqkakvi babeni divotii za da oblek4i bolkata i da premahne pone za vreme tova ne6to ot zadnika ni

  69. 69.

    брат ми получи анемиа от кървящи хемороиди кървял е 3 месеца и се наложи да се оперира в една 4астна клиника преди50 дни ,до сега имаше болки но вече му минават,няма и кръв. Сега за мен; имам кървящи хем. без болка,във он клиник ходих миналата година защото имах страхотни болки казаха ми че имам фисура и 3-4 хем.които не са възпалени, дадоха ми 1мехлемче срещу 280лв(с пътните и прегледа минаха 300-тато),но като цяло съм доволен от крем4ето,за около седмица, да не кажа по малко,ми мина ,ве4е можех да се наспя.Сега кървя вс. път като ходя по голяма нужда и ме е страх да не полу4а анемиа и аз нямам болки или друго ,само кървене ,пия едни билки от2 дни уж помагали, ще видим ,още няма ефект никакъв , взех ги от асеновград БАИ КОЛЬО билкаря АКО имаподобрение ,ще пиша адреса ,преди10дни пиех ЗЪРНЕСТЕЦ на кори има го във вс.билкови аптеки и маи беше по добре. не знам ,ако искате опитаите 1.20 е ,дали да ида при он клиник ,но като чета коментарите ,а и моите впе4атлениа са 4е пове4е гледат да ти вземат парите ,отколкото да те лекуват. знам 4е трябва по навреме да се взема в ръце но не знам пък въстановяването от операциата е много болезнено ,поне при брат ми беше така тои е на 40 а аз на 30г и нека Господ 4уе молитвите ни.

  70. 70.

    Следващата седмица ще правят операция на съпруга ми,при д-р Бояджиев в Плевен казаха,че е най-добрия проктолог в областта и дано е така.Операцията щяла да бъде с лазер,нямало да боли много та ще видим,дано всичко мине добре!Доктор Бояджиев е оперирал много депутатски дупета,ще видим с едно обикновено дупе как ще се справи!

  71. 71.

    Лоша работа с тези хемороиди. И аз имах такъв проблем и много се измъчих, но добре, че споделих с личната лекарка. Тя ми препоръча Он клиник, където и тя е била пациент. В общи линии се чувствам перфектно и вече забравих за това ужасно мъчение. А самата манипулация никак не беше болезнена, минава много бързо, поне при мен - тъкмо се бях нагласила и ми казаха, че е свършило. Така, че аз не мога нищо лошо да кажа за тях.

  72. 72.

    преди няколко дни ми направиха операция на вътрешни хемороиди.не съм ходила по голяма нужда и много се страхувам.не съм яла нещо по твърдо а само леки храни.все още имам кървене -нормално ли е?

  73. 73.

    От това което съм чел за тези операции и манипулации в началото е нормално да има кървене, но то да не е осезаемо . Не съм лекар :)

  74. 74.

    Но чакай ти казваш че не си ходила до тоалетна, ? Кога го имаш това кървене ако не докато ходиш до тоялетна?

  75. 75.

    Искам да споделя опита си и да ви кажа как облекчих нещата.
    Направо сядайки на тоалетната чиния след това повдигам краката си върху нещо,отначало един кош за пране,и така постигам добра позиция,която спомага за работата на мускула,който отпуска ануса.Позата е идентична на естествената клечаща поза.Жена ми е тази,която ме посъветва да го направя.Чувствам се като нов човек.

  76. 76.

    Метиловия спирт, приложен външно ликвидира завинаги хемороидите (външните). Слага се на ануса памучен тампон, напоен с ракия първак, която има метилов алкохол. Три дни пред се прави.

  77. 77.

    Да си сложиш ракия /първак/ на ануса... доста подскачане ще има ... старите хора казват..- На жива рана ракия не се слага... пък ти за първак говориш...

  78. 78.

    ot nqkolko meseca me izmu4va podyvane na stomaha i napani pri anosa,hodih pri doktori i mi kazaha 4e imam vutre6ni hemeroidi i sum napravila malka fisyra. izpisaha mi antibiotik i pasta nqkakva. pih antibiotika i se mazah no nqma nikakvo podobrenie, daje i taza zapo4na da me bolii e yjas . iskam da popitam nqkoi imal li e takiva problemi i kak se e lekyval?

  79. 79.

    Здравей Еми, аз също ще се оперирам, моляте дай координати за да науча повече как е преминала операцията при д-р Бояджиев и как е следоперативното лечение ?

  80. 80.

    лечението на хемороиди - само с мъртва и жива вода без грешка е от опит го знампърво се измива с мъртва вода после се топи тампонче исе слага там до исъхване после пак се мокри за подробност отворете сайта лечение с жива и мъртва вода там пише почти същото

  81. 81.

    zdraveite imam analna fisura ot 4 godini i imam vse bolki bila slm za operaciya no me strah ako nyako moge da mi kaje nyakakvo lekarsvo 6te slm mnogo blagodarna kazaha mi da sloja yoda sept no me stan da ne stane o6te po lo6o

  82. 82.

    Ето елементарен начин за лечение - за 15 години 4 пъти ми излизат хемороиди и ги премахвам за 2-3 дена:
    Купувате от аптеката 3-4 различни антибиотици за мазане (маз) и ги смесвате в равни количества - аз използувам: Nystatin, Gentamicin, Flucinar и Bacitracin. След изхождане и добро измиване на ануса - намазва се обилно и дълбоко. Това се прави поне 3-5 пъти дневно. Великолепните резултати показват, че хемороидите са резултат от инфекция (гъбички и или бактерии). Миенето на ануса след изтриване с хартия е препоръчително хигиенично!

  83. 83.

    В Русе има човек,който прави един мехлем за хемороиди.Доста добре се чувствам след като го ползвах.0898696740 е телефона му.Дано помогне и на вас.

  84. 84.

    Това което помогна на мене е:1/Ментол-0,60 . 2/Анастезин - 1,20. 3/Ацидум тоникум -0,50 4/Хлороцид-0,50 5/Солуцио адреналини -%0 15 капки. 6/Ланолини 35 гр. 7/Вазелини 35 гр.Трябва посоянсво.Миене с топла вода с малко сода за хляб.Избърсване добре .И след това дълбоко намазване на около 2-3 см.След намазването с тоалетна хартия избърсвате идеално останалото лекарство от вън.

  85. 85.

    Пропуснах да ви напиша ,че с данните които съм написал някой да ви ги напише на латински.Рецептата съм я взел и аз преди 5 години от Русе.И когато ми е необходимо си го поръчам на аптека къдета правят лекарсва .ПРавил съм го в Ловеч и в Ботевгра.Аптекарите могат да ви го направят и както е с български букви,те много добре разбират какво пише.

  86. 86.

    Здравейте приятели страдащи от /гъзарите/ хемороидите....!
    Вярвайте ми , но последното нещо което ви минава през главата да не е операция...!!!
    Без значение скъпа , евтина , болезнена или не чак толко... операцията не е решение... следват рецидиви..!!
    Виейки на глас търсех решение , рецепта или било какво, за да не търпя повече тази неистова болка..
    Втора седмица не съм ходил на работа - аз съм си работодател /и слава Богу... до сега да са ме изритали от друго място../...
    Какви ли кремчета, мазила. и пр... не опитах... Ефекта никакъв... даже по зле...
    Оказа се че решението не е толкова трудно...... /Слава на Бога.../....
    Лечение само за три дни... ! Да .. колко и да ви се струва невероятно....
    Условие: Жестока лична хигиена на гъзарите... Подмиване през няколко часа .../когато времето е топло и след изхождане../.... Почистване от пот с млажни бебешки кърпички... редувайки с намазване с едно евтино .. но незаменимо кремче за кожни болести и подсичане.. / Клотримазол ! % / + Две хапчета за заздравяване на капилярите /вените/ Флебодия 600 мг - Pflebodia 600mg .....
    Хапчетата са скъпички 25,00 лв два блистера..!
    Но болката се лекува /поне при мен/... и цената е символична.....

    Очаквам отзиви от всички които са опитали това лечение на поща barac@mail.bg...

    Бог да бъде с вас.... !!
    Успех..!!

  87. 87.

    Не се шашкайте толкова от посещение при лекар. В някои случаи това е най-добрият избор. Години наред се самолекувах, докато не се престраших да отида в онклиник, където ми отстраниха три хемороида и вече много време нямам никакви проблеми или оплаквания.

  88. 88.

    Здравейте,и аз както много други съм опитал какво ли не за 20 год.,но за всеки е различно и за това искам да ви кажа само последното което ме поддържа в нормално състояние. Говорим за билката - Бабини зъби- В 800 мл вода след като заври на котлона се поставят 2 пълни супени лъжици от билката маха се от котлона захлупва се и се изчаква 1 час прецежда се и се пие на 4 пъти по 200 мл колкото е възможно по-горещо.Забележка-лежи се по гръб и не се става докато не се изпие,но затова трябва да има някой да я подгрява и тогава да се пие макс.горещо успех

  89. 89.

    преди 4 години бях близко до операция ,страшни болки ,кръв ,анемия ,загуба на тегло ,всичко на веднъж .
    пробвах всичко от аптека ,не исках операция.
    ходих чак в цужбина по лекари.
    намерих спасение в един ветеринарско крем АНТИФЛЕГМИН
    струва 3 ,60 лева .от тогава редовно се маже с него и нищо вече ми няма НО отказах цигарите,газирани напитки ,алкохола.
    всеки ден ям мусли ,кисело мляко ,пие много течности.този крем намира се във всяка ветеринарска аптека ,те вече знаят че е супер за хемороиди ,само питаш и ти го дават .след всяко ходене по-голяма нужда ,се миеш и после мажиш с антифлегмина ,малко гори в начала ,но после минава .късмет !

  90. 90.

    То е ясно, че всеки го е срам и не му се ходи на лекар и пробва всичко, ама с тея ветеринарни кремове ми се струва че може да си навлечете нещо по гадно от хемороиди. И аз много време пих всякакви билки и си правех компреси с тях, но като не помагат ща не ща отидох в Он-клиник и там ме оправиха, втора година съм повече от чудесно. Естествено и аз я карам на по здравословни храни, не пия газирано и алкохол, ама то това си е добре за целия организъм така или иначе.

  91. 91.

    не знам ,до днеска го ползвам и е ок ,бих направила всичко да не ходя пак по лекари .само като си спомням тези колоноскопии .ужас

  92. 92.

    zdraveite piche n .p.az stradam ot hemoroidi no moite ne karvqt molqvi pomognete s nqkakav savet za ne karvqchti himoroidi spechno molq

  93. 93.

    Хубаво е наистина да си изградите хранителен режим, нищо пикантно, газирано, мазно. За съжаление и аз от продължителен запек си докарах два хемороида и не знаех какво да правя. Доста време се мъчих, мазах се, пих и нищо не ми помогна. Ходих на двама лекари, но положението се усложни, но за щастие третия доктор,който беше от он-клиник прие случая ми при сърце и направи всичко за да ми помогне. Беше любезен и внимателен, отличен специалист и направо ме спаси. Добре че попаднах на него, защото не знам какво щях да правя. Това положение не бива да се подценява и да се оставя на времето, трябва да се взимат мерки веднага, иначе положението си става много сериозно. Успех на всички, които се борят с това нещо, но моят съвет е да се търси добър лекар.

  94. 94.

    имах кървящи хемороиди .пиех какви ли не чаеве и хапчета но или нямаха ефект или бе временен .от форумите научих за он- клиник и хубави и лоши неща не се доверих на рекламата а на колегите които бяха ходили там. е при тях този проблем вече го няма . та се престраших и аз това неможеше да се трае повече кръвта ми истича .вярно паричките не са малко но проблема е вече в историята. по форумите за отрицателните мнения за он-клиник и за доктор христозов са от хора които или никога са нямали този гаден проблем или еи така да напишат нещо . мога да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ ДОКТОР ХРИСТОЗОВ .

  95. 95.

    КРАСИМИР ДОБРЕВ

  96. 96.

    несъм анонимен просто пропуснах за което се извинявам

  97. 97.

    Хубаво е че пишете все пак как са ви помогнали в тази клиника, защото и аз минах от там и останах доволна. Дразня се на хора, които без да имат понятие за този проблем бълват помия нарочно. Не знам и не искам да знам защо го правят, но не е редно. Там все пак работят добри специалисти, които помагат на хората....

  98. 98.

    zdraveyte neznam kakiv problem imam no v anusa mi ima neshto kato balonche i me boli neznam kvo da pravq vednaj hodih na lekar i mi kaza da kupq edin mehlem i bolkouspokoitelni to se pukna sled nqkolko dena izkarvq no sled mesec pak imam sashtiq problem molq nqkoy da mi pomogne

  99. 99.

    Стефане напълно съм съгласен с коментара ти за д–р Ангов. Ефектът от лечението му наистина е равен на нула а остарялата апаратура и инструментите които ги мие на мивката можеби със сапун не съм сигурен че това е достатъчно за качествена дезинфекция. И тъй като нямаше никакъв ефект освен загуба на време при /д–р Ангов/КОЙТО И АЗ НЕ ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ, реших да отида Юнион клиник където попаднах случайно на д–р Ходжаджиков от който съм много доволен защото след като ми махна хемороидите се чувствам много добре.Освен това е много любезен и ще ви обясни и посъветва за всичко с проблема (хемороиди).

  100. 100.

    здравейте предлагам едно евтино и напълно ефикасно лечение - не съм го измислил аз - видях го по телевизията преди няколко години и първо го предложих на дъщеря си -ефектът беше удивителен а сега на скоро го изпробвах и аз - става въпрос за два най обикновени витамина витамин А и витамин Е , тези витамини участват и спомагат в заздравяването на стените на кръвоносните съдове и не само ,помагат в подобряването и на много други функции на организма , а хемороидите са кръвоносни съдове с изтънили стени които се разширяват и създават проблеми .Не желая да влизам в спор с никого и най вече с някой медицински светила , просто който има проблем нека пробва - после ще ми благодарите .Щях да забравя това не е хрема , една опаковка витамин А съдържа 60 броя -трябва да се пият всеки ден по един А и два Е цели 60 дни ,ефекта започва да се усеща след около седмица до десетина дни ,а през това време могат да се ползват болкоуспокояващи пасти или мехлеми ,аз лично използвах Антифлегмин от ветеринарната аптека -на мен ми действаше добре като не съм пазил никакви диети само хигиена

  101. 101.

    Ужасен проблм

  102. 102.

    Ще ходя при Желязков. Кървя яко сс съсиреци. Много години. Нямам болки.само при запек Страх ме е

  103. 103.

    съветвам ви да идете при д-р ангов, б.вита, много е внимателен, работят по здравната каса и най важното не те праща веднага да те режът

  104. 104.

    да така е. ходих при д-р ангов и съм добре, става

  105. 105.

    За витамин Е и витамин А: от колко милиграма всеки? защото това не е без значение....

  106. 106.

    terapiqta s vitaminite A i E POMAGA MNOGO

  107. 107.

    имам го сащиа проблем от преди 3 години но ме е страх да отида на лекар при мене наи 4есто се появяват при многото и3хо39ания 3а много кратко време

  108. 108.

    Ot kolko miligrama vitam A i E

  109. 109.

    Ot veche 2 godini mi se sluchva 1-2 pati mesechno da puskam po malko krav i to obiknovenno pri silent zapek doses ne mu bqh obrashtal vnimanie no snoshti vlqzoh v toaletnata po golqma nujda i samo me napavashe v kombinaciq s neponosimi bolki nakraq imashe samo tamno chervena/alena krav po hartiqta i chiniqta ottogava sam probval oshte 2 pati no se otkazah nqkakvi idei ili bilki,hapcheta koito da pomognat.

  110. 110.

    др ангов става, ходих при него във Вита - боляха ме отзад хемороиди, прегледа ме, не ме нервира и беше спокоен. като ми препоръча да се мажа с крем и ми каза откъде да го купя. после след 1 седмица ме бандира и сега съм окей. доволен!

  111. 111.

    Здравеите всички, забелязахге ли, че тези които са много доволни от този или онзи лекар, вече се чувстват прекрасно и ви препоръчват и вие да отидете я в он-клиник, я при д-р Ангов, я при д-р Христозов. Не се хващайте на тази въдица. Че кой, дето вече се чувства ЧУДЕСНО ще се върне пак към този страдалчески форум. Имо и благородни хора, които искат да помогнат , но тук е прекалено прозрачна рекламата, която самите лекари си правят. Моят съвет е - просто край он-клиник и д-р Христозов да не минавате и да бягате надалеч. Помъчете се да си помогнете сами с топли бани с калиев перманганат и със свещички. Пробвайте Масту или Ултрапрокт. За болките вземайте през устата болкоуспокояващи. Успех!

  112. 112.

    102. илонка 13 Февруари 2014 в 07:10 ,ако четеш в темата,би ли казала какво се случи при тебе?

  113. 113.

    Аз г-н Stephen Jones законен и признат заем заемодателя, ние
    предлагаме всички видове на добра кредитна е много бърз и лесен начин
    за кредит лична студентски заем бизнес заем заеми, коли инвеститор
    консолидация кредити дълг заем с нисък лихвен процент от 3%, за нас,
    Ако сте заинтересовани за следната информация: за контакти: г-н
    Stephen Jones каза. E-m I л: stevenjonesinvestment09@gmail.com

    Пълно име:
    Нужна сума:
    Година:
    Телефон:
    Държава:
    Окупация:
    Месечен доход:
    Пол:

    благодаря
    Г-н Stephen Jones
    Пишете ни директно в спешното електронна поща до одобрението на кредит
    stevenjonesinvestment09@gmail.com



  114. 114.

    На вниманието на:

    На разположение заем в Русия и Малайзия с 2% лихва. Ние оферта от $ 50 000 до $ 500 милиона САЩ Dollars.Email нас чрез: gary.daniel2020@outlook.com

    Връзка за повече информация:
    С най-добри пожелания
    Mr.Gary Daniel
    CEO / Президент
    Email: gary.daniel2020@outlook.com

  115. 115.

    Здравейте,
    Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща на адрес: (saintloanss@gmail.com)

  116. 116.

    При мен имаше 4 вътрешни хемороида и анална фисура. Ходих по разни държавни и частни клиники - докторите не казват дори "добър ден", не ме разпитват за оплаквания и други заболявания, набързо само с пръст ме преглеждат и веднага пишат рецепта за лекарства, с които не ми минава или искат да ме оперират, ако може още утре, че по здравна каса местата свършват, но трябвало да платя 1300 лв. за съшивател и 300-400 лв. за избор на екип - доста скъпо. Имам познати, които се оперираха и след това лежаха с адски болки седмици наред и накрая се оказа, че не им изчистено добре и имат пак кървене и болки.
    Мой колега беше ходил в ОН КЛИНИК и се хвалеше, че се е отървал трайно. Та реших и аз да отида там.
    Докторът в Он клиник разпитва подробно, после разбираемо обяснява за прегледа и лечението, прегледът е 1 мин. и без болка, постави ми 2 пръстена на 2та най-големи вътрешни хемороида - става за секунди и без болка - имат много добра апаратура. След 2 седмици ми сложиха другите 2 пръстена, междувременно мазах фисурата с крем на Он клиник - той ми обезболи фисурата веднага и тя постепенно зарастна. Докторът подробно обяснява лечението, дава подробно напечатано всичко на лист, дава си личния телефон за консултации, контролните прегледи и консултациите са безплатни, на всеки сеанс се прави снимка на прегледа и процедурите - въобще нещо нечувано и невиждано в другите клиники. Няколко години след лечението вече съм добре, но изпълнявам стриктно профилактични дейности, които д-р Христозов в Он клиник ми даде.

  117. 117.

    Това е, за да уведоми обществеността, че г-н Ян КРЕДИТИРАНЕ НА ФИРМАТА
    е отворила възможност на всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. ние
    дават кредит за физически лица фирми и компании по ясен и
    разбираем език и състояние. Ние също така работи за кратко и дълго
    дългосрочни заеми при много нисък лихвен процент от 2%.

    Моля, имайте предвид, че тази оферта е отворена за всеки сериозни мислещи индивиди, фирми и компании, който желае да получи кредит за решаване на финансовите си проблеми като създаване на нов бизнес, възстановяването на старите или плати дълг и т.н.


    Свържете се с нас по електронната поща: charitylloanservice@gmail.com
    Информацията по-долу е необходимо.

    Количеството, необходимо за ЗАЕМ :.
    ЦЕЛ НА ЗАЕМ :.
    ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЗАЕМ :.
    Трите имена :.
    АДРЕС :.
    ДЪРЖАВА:.
    ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР:.
    SEX :.
    СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ:.
    AGE :.

    С Най-Добри Пожелания.
    Email: charitylloanservice@gmail.com


    прилага за спешно заем [charitylloanservice@gmail.com]

  118. 118.

    УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ И ФОРУМЦИ,
    Д-Р РОСЕН АНГОВ Е ЕДИН ЧУДЕСЕН ЛЕКАР, ПЕРФЕКТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И СЪРЦАТ ЧОВЕК. ТОЙ МИ СПАСИ ЖИВОТА.
    ДВА ПЪТИ СПАСЯВА СИНА МИ ПРИ ТРАВМИ ОТ БИТОВИ ИНЦИДЕНТИ.
    ХЕМОРОИДИТЕ СИ ОПЕРИРАХ В ОН-КЛИНИК И ПРИ ПОСЛЕДНИЯ ОТ ТЯХ ЛЕКАРИТЕ ИЗКАРАХА ВЪТРЕШЕН ХЕМОРОИД ИЗВЪН АНУСА, НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША КАКВА Е БОЛКАТА ПРИ КАКВОТО И ДА Е ЕЛЕМЕНТАРНО ДВИЖЕНИЕ ДОРИ. ТОГА СЕ ОБЪРНАХ КЪМ Д-Р АНГОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, СЛЕД НЕГОВАТА НАМЕСА И ПОПРАВКА КЪМ СВЪРШЕНОТО ОТ КОЛЕГИТЕ МУ В ЛУКСОЗНАТА КЛИНИКА, СЕ ПОЧУВСТВАХ ДОБРЕ.
    ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВСИЧКИ СЕРИОЗНО ЗАСЕГНАТИ ОТ ТОЗИ ДОСАДЕН ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ, ЧЕ ВСЯКА МАНИПУЛАЦИЯ Е ВРЕМЕННА, ТОВА Е ЗАБОЛЯЛА ВЕНА, А ТОВА ТРАЙНО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА, НО ЗА ТОВА ЛЕКАРЯТ ВИНА НЯМА.
    АЗ ПОЛУЧИХ ХЕМОРОИДИ ПРИ РАЖДАНЕТО НА ДЕТЕТО МИ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ.
    ЧИСТАТА СЛУЧАЙНОСТ И СЪДБАТА МЕ СРЕЩНАХА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ Д-Р РОСЕН АНГОВ.
    С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА БЛАГОДАРНОСТ!
    БОРЯНА /С ТРОМБОФЛЕБИТА/

  119. 119.

    Здравейте всички, моля, аз бързо искате да използвате тази среда да стриже свидетелство за това как Бог ме насочи към реална кредитор заем, които са трансформирани живота ми от трева, за да украси, от беден на един богат човек, който вече може да се похвали на здравословна и заможен живот без стрес или финансови затруднения. След толкова много месеци се опитва да получи заем в интернет и се мамени сумата от $ 1800 и стана толкова отчаян в получаване на заем от легитимни кредитор заем онлайн, които няма да се добави в болките си, а след това аз реших да се свържете с един приятел на мината, който наскоро получи заем онлайн, ние обсъдихме по въпроса и да ни заключение той ми каза, че за един човек, наречен г-н Chis Мелвин, който е главен изпълнителен директор Крис Мелвин зАЕМ ФИРМАТА Така че аз заявената сума заем от ($ 50,000.00) с нисък лихвен процент заемът е лесно одобрен без стрес и всички препарати, където направени във връзка с прехвърлянето на кредита и за по-малко от два (2) дни заемът е бил депозиран в банковата ми сметка, аз помислих, че е шега, докато не получи обаждане от банката ми, че профила ми са били кредитирани с $ 50,000.00. Станах толкова щастлива, че най-накрая Бог да отговори на молитвите ми, като ме насочва към истински кредитор заем, който е в състояние да предостави сърцето ми желания. големи благодарности на г-н Chris за вземане на живот разумно за мен, така че аз съм съветва всеки, който се интересува от получаване на заем, за да се свържете с любезно го по електронната поща (chrismelvinhelp15@gmail.com), че е как аз бях в състояние да си взема заем, и най-накрая в състояние да изплати сметките си. Така благодарение както ви извади време, за да прочетете за моята история на успеха.

  120. 120.

    Имате ли нужда от заем, за да се установят своя дълг или изплати сметките си или да започнете
    бизнес, оферта за кредит при 3% лихва, Ние предлагаме всички видове на заем,
    като започване на бизнес заем, личен заем, Инвестиционен кредит и т.н. запълни
    до следната информация

    Името на:
    Националност:
    Държава:
    членка:
    Град:
    Пълен дома Адрес
    Дата на раждане:
    Пол:
    Семейно положение:
    Професия:
    Заета сума:
    В думи:
    Цел за кредит:
    Заем Term / Продължителност:
    Мобилен номер

    Чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Имате ли нужда от спешна бизнес или личен заем? Ние се заемат с процент от 3% до сериозни и заинтересовани кредитополучателите сега се прилага, ако се интересувате от: Email info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    попълнят и изпратят формуляра за кандидатстване за кредит


    Пълно име: ...........................
    Държава: ...........................
    Адрес: ...........................
    Състояние: ...........................
    Пол: ...........................
    Семейно положение: ...........................
    Професия: ...........................
    Телефонен номер: ...........................
    Текуща позиция на мястото на работа: .....................
    Месечен приход: ...........................
    Размер на кредита е необходимо: ...........................
    Заем Продължителност: ...........................
    целта на кредита: ...........................
    Религия: ...........................
    Кандидатствали ли сте преди ..........
    сканиране копие на вашия I.D карта .......

    Ако сте заинтересовани да се върнем към нас.
    чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)


    Добър ден,
    Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 1000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, със 100% гарантиран заем също го дава (евро, лири и долари .) лихвения процент, приложим за всички заеми е (3%), ако се интересувате се върнем към нас.
    чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com): Услуги предоставени включват:
    * Подобрение на дома
    * Кредити Inventor
    * Консолидиране на дълг заем
    * бизнес кредити
    * Лични заеми.
    свържете се с нас днес и ние се радваме прави бизнес с нас
    имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Уважаеми ценен клиент,

    Имате ли нужда от финансова помощ?
    Смятате ли, търсят средства, за да изплати кредити и дългове?
    Ние даваме заем с процент лихви от 1,00%

    Моля, свържете се с нас за повече информация: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Размер на кредита е необходимо ... $, €, £:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:

    Моля, свържете се с нас за повече информация: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Бързо и лесно нанасяне

    Кандидатствайте онлайн само за няколко минути, без влияние на своя кредитен рейтинг. Можете незабавно да преразгледа кредита предлага, че отговаряте на изискванията за, и никога няма да е необходимо да посетите клон, за да завършите вашата кандидатура. Ние предлагаме на нашите заем при ниска скорост на нашите заеми са дадени при лихвен процент от 3% Кандидатствайте сега това може да увеличи бизнеса си в по-голяма висока.

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Всичко, което трябва да направите, за да се прилага, е да изпратите информация е необходимо по-долу на тази електронна поща. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    (1) Вашето име:
    (2) Страна / държава:
    (3) Тел:
    (4) Страна Код:
    (5) Сума, необходима:
    (6) Продължителност:
    (7) месечен доход:
    (8) Вашата възраст:
    (9) мъжки или женски:

    С Най-Добри Пожелания

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, заем дълг? купите кола или къща? Ако отговорът е да се тревожи не повече, защото ние предлагаме всички видове кредит при по-ниска и достъпна лихвен процент от 3%, без обезпечение и без кредитна проверка. Върнете се към нас, ако имате нужда от заем с информацията по-долу. Свържи се с Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com (1) Име: (2) Размер на кредита е необходимо: (3) Кредитен Продължителност: (4) Телефон: (5) Country: (6) Състояние: (7) Пол: ( 8) цел на кредита:

    Имате ли нужда от заем, за да плати сметките си или да започнете собствен бизнес? ние даваме на всички видове кредит при лихва от 3%, от минимума от 10,000.00 ранда 100,000.00 долара, евро, ако заинтересованите, свържете се с нас чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Трите имена:

    Пол:

    Държава:

    Адрес на улица:

    Дата на раждане:

    Професия:

    Цел на кредита:

    Телефонен номер:

    Заета сума:

    Заем Продължителност:

    Месечен годишен доход:

    Очакваме Вашия отговор.

    поздрави

    Вие сте в нужда от заем? Искате ли да бъде финансово стабилна? Или искаш да разширите бизнеса си? Предлагаме компания заем, заем автомобил, бизнес кредит, и личен заем при много намален лихвен процент от 3%, с удобен продължителност, която е по договаряне. Тази оферта е отворен за всички, че ще бъде в състояние да изплати в срок.

    Нашите услуги включват следното:

    * Лични заеми
    * Дълг консолидация заеми
    * Способност
    * бизнес кредити
    * Обучение Кредити
    * Ипотека

    Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешна финансова кредит при 3%? Ако отговорът е да, Свържете се с нас с: Име: Сума: Телефон: Държава: Продължителност: Начало Адрес: Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com



    интересуват от получаване на изходна заем при 3% лихва ли сте? Каквито и да са вашите нужди заеми са; Бизнес кредити, потребителски кредити, инвестиции, рефинансиране, стартиране на нов бизнес? Ние можем да ви помогнем с гъвкав план за повторно плащане. Вашата кредитна история независимо; ние с удоволствие ще разгледа искането си заем. Предоставяне на данните по-долу за преглед на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com 1. Трите имена 2. Размер на кредита Нужда? 3. Заем Продължителност: 4. Цел на кредита 5. Телефон: 6. Пол: 7. Държава: Отговор чрез имейл, ако проявявате интерес, info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Имате ли нужда от заем ?? Имате ли нужда от финансова помощ ?? Имате ли нужда от заем, за който и да е причина ?? ние предлагаме евтини и достъпни кредити на физически лица, така и фирми от цял ​​свят в евтини лихвен процент от 3%. Свържете се с нас днес на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Добър ден

    Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 10,000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, с 100% гарантиран Ние също дава заем в (евро, лири и долари .) скоростта на лихви, приложима за всички заеми е (3%,), ако се интересувате се върнем към нас чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com):

    Оказани услуги включват:

    *Подобрение на дома
    Изобретател Кредити
    * кола заеми
    * Консолидиране на дълг заем
    * Линията на кредит
    * Втори кредит
    * бизнес кредити
    * Лични заеми
    * Международни заеми.

    Благодаря.

    Възможно ли е да търсите за личните / Бизнес кредит или жилищен кредит? Ние предлагаме заем без караница или факс. За да получите желания от вас размер на кредита, свържете се с нашия мейл чрез: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com и да получите вашия кредит санкционирани в рамките на 24 часа.
    Просто попълнете този изстрел форма за да ни дадат възможност да се най-бързо в пристъпи на транзакциите си ОК

    1. трите имена ............................
    2. Контакт Адрес: ..................... ..
    3. Размер на кредита е необходимо: .................. ..
    4. срока на заема ...................
    5. Директен телефонен номер: ............... ..

    С Най-Добри Пожелания,

    Имате ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг? Вие сте в нужда от заем
    за финансиране, или да разширят бизнеса си? или за покупка автомобил, закупуване на
    къща и други лични заеми ETC даваме дългосрочен заем за един, за да
    петдесет години максимум с 3% лихва. Вие сте 100% гарантиран.
    свържете се с нас чрез имейл адрес: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Кредитополучателите Детайли по полагането:

    Пълно име:___________________
    Държава:____________________ _
    Състояние: ______________________ __
    Секс: ________________________ _
    Дата на раждане:__________________
    Домашен адрес:_________________
    Нужна сума: ________________
    Заем Продължителност: __________________
    Мобилен телефон:_____________________
    Месечен приход:__________________
    Цел на кредита: _________________
    Професия:_________________ _____
    Сайтът сте намерили нашия обява: ________

    Благодаря и с нетърпение очакваме да си бърз отговор.
    С уважение,

    Уважаеми господине / госпожо, Ние даваме кредит на всички видове в един много бърз и лесен начин, личен заем, кола заем, Home Loan, Студентски кредит, бизнес кредит, Inventor кредит, консолидиране на дълг.

    Се одобрява за лични заеми или всякакъв вид днес заем и се финансира в рамките на 24 часа. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    С Най-Добри Пожелания,


    Това е онлайн реклама от Регистрирани, правителството одобри и Лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като Pay ден, Personal, ипотека, бизнес, кола заеми до сериозни и заинтересовани страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент от 3% .Apply за заем сега. Ние даваме заем с нисък лихвен процент от 3% на annual.If се интересувате контакт Via: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com и попълнете под формата на искане за кредит.
    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ:
    Пълно име:
    Държава:
    Адрес:
    Телефонен номер:
    Заета сума:
    Заем Продължителност:
    Месечен приход:
    Пол:
    Възраст:
    Свържи се с Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Благодаря

    Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
    Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
    Моля, отговорете на електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Ние предлагаме всички ВИД НА ЗАЕМИ - ОТНАСЯ ЗА достъпни суми.

    * инвеститорите Кредити -
    * Mortgage Loans-
    * Бизнес кредити -
    * лични заеми -
    * Консолидиране на дълг -

    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Необходима сума на кредита:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:

    Ние Ви препоръчваме да се свържете с нас и да научат повече за услугата заеми ние предложихме. Ако имате някакви въпроси или искате повече информация за нашата компания, моля не се колебайте да пишете на info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Искрено Ваш,

    Възможност за вас, да се прилага, за да получите заем за
    ние сме си сътрудничат фирма заем, ние предлагаме краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план заем за капиталови проекти в индустрията, търговията, селското стопанство и други основни проекти, които са необходими за икономическото и развитието на личността и на много ниска лихва. Ако проявявате интерес прилага сега чрез info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    попълнете формуляра за кандидатстване за кредит по-долу и го връща към нас, за да продължи с процеса на вашия кредит.

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ НА ДАННИ

    1) ВАШЕТО ИМЕ ..........
    2) ВАШАТА СТРАНА ..........
    3) ПРОФЕСИЯ ..........
    4) СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ..........
    5) ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ..........
    6) месечен доход ..........
    7) АДРЕС ..........
    8) Цел на кредита .........
    9) сумата, необходима ..........
    10) PHONE ..........
    11) ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ .........
    12) близък роднина ...............

    EMAIL: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Аз съм частен кредитор и инвеститорите, Имате ли нужда от легитимни, честен, почтен и бърз заем ?? Мога да ти помогна с 100% гаранция, заем, аз предлагам бизнес и отделен кредит, Повече също имаме финансиране на всички видове проекти. За повече информация се свържете с нас на info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешен заем за консолидиране на дълг или плати сметките или да започнете нов бизнес? Ако отговорът е да предаде молбата на долу заем на този имейл (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

    Пълно име:
    Държава:
    Заета сума:
    Заем Продължителност:
    Пълен адрес:
    телефонен номер :

    Отговор само чрез: (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

    Здравей,
    Вие сте бизнес мъж или жена? Има ли във всяка финансова стрес или правите
    нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес?
    Имате ли нужда от заем или за всяко финансиране причина, като например, а) личен заем,
    Бизнес Expansion.b) Бизнес Старт-нагоре и Education.c) дълг
    Консолидация.?
    Мога да ти помогна с неотложната кредита ни need.contact на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    с посочените по-долу информации, за да продължите
    допълнително.
    Информации Нужда
    име
    адрес
    състояние
    Държава
    Нужна сума като заем
    Заем Продължителност / Term.
    Отговаряйте: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Търсите бизнес кредит, личен заем, заеми, авто кредити,
    студентски кредит, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити,
    рисков капитал и др .. Или отказан заем от банка или финансова
    институция за една или повече reasons.You са на точното място, за да вземе
    Вашите решения заем! Аз съм частен кредитор, давам
    кредити на фирми и физически лица при ниски и достъпни лихвени проценти
    от 3%. Свържете се с нас по електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    формуляр за кандидатстване за кредит.

    Твоето име:
    адрес:
    Държава:
    Заглавие:
    Заета сума:
    пол:
    Дължина на кредита:
    Телефон:
    факс:
    Месечен приходи от реклами:
    Конкретни дати се нуждаят от заем:
    Брой хора:
    Месечен приходи от реклами:

    ЗАБЕЛЕЖКА: Това е необходимо, преди да продължите с кредит
    сделка е добра.

    С уважение,

    Внимание: Всеки,

    Сериозно ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг или да разширят бизнеса си проект или за покупка автомобил, закупуване на къща и други лични заеми неща ETC ?. Тук ние даваме заем с максимален размер на 3% лихва. Не номера на социални осигуровки, необходими, и Вие сте 100% гарантиран. свържете се с нас чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Нашите услуги са:

    * Лични заеми
    * Консолидиране на дълг заем
    * бизнес кредити
    * Кредити за Образованието
    * Ипотека

    Екип връзка

    Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Коледа
    Кредит? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
    скорост! Ако отговорът е да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
    то в нашия пощенски кутия: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Име:
    Размер на кредита е необходимо:
    Продължителност:
    държава:
    членка:
    телефонен номер:
    Възраст:

    Свържете се с нас днес на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Ние можем да ви помогнем с истински заем, за да отговарят на вашите нужди.
    Имате ли нужда от личен или бизнес кредит без стрес и бързо одобрение?
    Имате ли нужда от спешен заем днес? Не кредитни Проверки

    * ЗАЕМ одобрение в 60 минути !!
    * ГАРАНТИРАН СЪЩИЯ ДЕН ЗА ТРАНСФЕР !!
    * 100% ОДОБРЕНИЕ RATE !!
    * Нисък лихвен процент !!

    Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Свържете се с нас за повече информация за оферта заем и ние ще решим
    финансов проблем.

    Лицензиран заем заемодателя, ние предлагаме достъпни кредит при 3% лихва за местни и международни кредитополучатели, Възможно ли е сериозно се интересуват от получаване на истински кредит без стрес? Имате ли нужда от този кредит за бизнес и да изчисти сметките си? След това ни изпратете имейл сега за повече информация чрез: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ.

    (1) Пълно име:
    (2) Държава:
    (3) Държавната:
    (4) Адрес:
    (5) Пол:
    (6) Професия:
    (7) Сума, необходима:
    (8) продължителност на кредита:
    (9) Цел на кредита:
    (10) Телефон

    Email нас: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Има ли в каквато и да е финансов проблем и се нуждаете от заем, за да изплати дълговете си, ние предлагаме всички видове и типове кредити с лесен за погасяване на най-ниската ставка от 3%. Ние предлагаме кредити във всички валути и Ние даваме заеми от най-ниския размер на $ 1000 до максималния размер на $ 50,000,000usd за нашите първи таймери. Съветваме ви да попълните формуляра за кандидатстване, така че можем да продължим по-нататък с вашите кредитоискатели proceedings.Interested трябва да попълните формата по-долу.

    {{{Кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ}}}

    ИМЕ ..........
    SEX ..........
    AGE ..........
    КОНТАКТ ..........
    ДЪРЖАВА……….
    ТЕЛЕФОН ..........
    Необходимата сума ..........
    ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: .........
    ЦЕЛ НА ЗАЕМ ..........
    ПРОФЕСИЯ……….
    ПОЛ ..........
    ВАШАТА месечен доход ..........
    MODE за погасяване: ..........

    Свържете се с нас по електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
    скорост! , Ако да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
    то в нашия пощенски кутия: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Име:
    Размер на кредита е необходимо:
    Продължителност:
    държава:
    членка:
    телефонен номер
    възраст

    Свържете се с нас днес на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Кандидатствайте за достъпни заем в размер на 3% лихва rate.if интересуват, Вие сте длъжни да попълните и да ни изпратите следните данни, така че да можем да продължим с кредитната операция. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Име:
    Адрес:
    членка:
    Държава:
    Секс:
    Възраст:
    Заета сума:
    продължителност:
    месечен приход:
    Телефонен номер:
    целта на кредита:

    Свържете се с нас с този info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Вие сте в необходимостта от частни или бизнес заеми при 2% процент за различни цели? Ако отговорът е да; Свържете се с нас с тази информация по-долу, да вземат предвид ние даваме от, 000.00USD до 10 милиона щатски долара, ако се интересуват свържете с нас чрез имейл ,, info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Пълно име:
    Нужна сума:
    Продължителност:
    Държава:
    членка:
    Мобилен No:
    Секс:
    Възраст:
    Били ли сте се прилага преди ?:

    С Най-Добри Пожелания


    Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
    Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
    Моля, отговорете на електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Необходима сума на кредита:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:
    Моля, свържете се с нас за повече информация:
    info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Искрено Ваш,

    Добър ден...

    Ние предлагаме заеми като част от пакета си благосъстояние предлага плаващ кредит при 3% лихва без никакво обезпечение, това е да се помогне на лица и компании да достигнат своите финансови цели.

    * Личен заем (необезпечени)
    * Бизнес кредит (необезпечени)
    * Консолидиране на дълг заем
    * Подобряване на вашия дом

    Моля, да ни предоставите следното:
    Пълно име.......
    Подвижен..........
    Държава...........
    Нужна сума ........
    Заем Продължителност: .........
    Need For Искане за кредит ......

    Всички отговори трябва да бъдат изпратени на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, или сте творческа честен човек и имате нужда от заем за творчество? Имате ли нужда от заем, за да си купите кола или къща? Ако отговорът е да, се притеснявайте, не повече, ние може да помогне !!! свържете се с кредит у дома чрез електронна поща за вашите спешни заеми. Можете да се прилага от като минимум от $ 5000 до $ 50 000 000 00
    Е-мейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Попълнете тази форма на кредита:

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ

    *Пълно име:_____________
    * Възраст: ___________________
    * Пол: ___________________
    * Адрес: _______________
    * Държава: _________________
    *Държава:_______________
    * Име на фирмата (ако има такива): _
    * Размер на кредита е необходимо: ____
    * Цел на кредита: _______
    * Заем Продължителност: _________
    *Дата на раждане:_________
    * Пол: ________________
    *Семейно положение:________
    * Близките роднини: ___________
    *Месечен приход:________
    * Телефон: _________________
    * Факс: ___________________
    *пощенски код:___________
    * Mobile / клетъчна: _______
    * Интернет у дома: ______
    *Електронна поща:________________

    info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  121. 121.

    Имате ли нужда от заем, за да се установят своя дълг или изплати сметките си или да започнете
    бизнес, оферта за кредит при 3% лихва, Ние предлагаме всички видове на заем,
    като започване на бизнес заем, личен заем, Инвестиционен кредит и т.н. запълни
    до следната информация

    Името на:
    Националност:
    Държава:
    членка:
    Град:
    Пълен дома Адрес
    Дата на раждане:
    Пол:
    Семейно положение:
    Професия:
    Заета сума:
    В думи:
    Цел за кредит:
    Заем Term / Продължителност:
    Мобилен номер

    Чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Имате ли нужда от спешна бизнес или личен заем? Ние се заемат с процент от 3% до сериозни и заинтересовани кредитополучателите сега се прилага, ако се интересувате от: Email info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    попълнят и изпратят формуляра за кандидатстване за кредит


    Пълно име: ...........................
    Държава: ...........................
    Адрес: ...........................
    Състояние: ...........................
    Пол: ...........................
    Семейно положение: ...........................
    Професия: ...........................
    Телефонен номер: ...........................
    Текуща позиция на мястото на работа: .....................
    Месечен приход: ...........................
    Размер на кредита е необходимо: ...........................
    Заем Продължителност: ...........................
    целта на кредита: ...........................
    Религия: ...........................
    Кандидатствали ли сте преди ..........
    сканиране копие на вашия I.D карта .......

    Ако сте заинтересовани да се върнем към нас.
    чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)


    Добър ден,
    Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 1000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, със 100% гарантиран заем също го дава (евро, лири и долари .) лихвения процент, приложим за всички заеми е (3%), ако се интересувате се върнем към нас.
    чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com): Услуги предоставени включват:
    * Подобрение на дома
    * Кредити Inventor
    * Консолидиране на дълг заем
    * бизнес кредити
    * Лични заеми.
    свържете се с нас днес и ние се радваме прави бизнес с нас
    имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Уважаеми ценен клиент,

    Имате ли нужда от финансова помощ?
    Смятате ли, търсят средства, за да изплати кредити и дългове?
    Ние даваме заем с процент лихви от 1,00%

    Моля, свържете се с нас за повече информация: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Размер на кредита е необходимо ... $, €, £:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:

    Моля, свържете се с нас за повече информация: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Бързо и лесно нанасяне

    Кандидатствайте онлайн само за няколко минути, без влияние на своя кредитен рейтинг. Можете незабавно да преразгледа кредита предлага, че отговаряте на изискванията за, и никога няма да е необходимо да посетите клон, за да завършите вашата кандидатура. Ние предлагаме на нашите заем при ниска скорост на нашите заеми са дадени при лихвен процент от 3% Кандидатствайте сега това може да увеличи бизнеса си в по-голяма висока.

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Всичко, което трябва да направите, за да се прилага, е да изпратите информация е необходимо по-долу на тази електронна поща. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    (1) Вашето име:
    (2) Страна / държава:
    (3) Тел:
    (4) Страна Код:
    (5) Сума, необходима:
    (6) Продължителност:
    (7) месечен доход:
    (8) Вашата възраст:
    (9) мъжки или женски:

    С Най-Добри Пожелания

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, заем дълг? купите кола или къща? Ако отговорът е да се тревожи не повече, защото ние предлагаме всички видове кредит при по-ниска и достъпна лихвен процент от 3%, без обезпечение и без кредитна проверка. Върнете се към нас, ако имате нужда от заем с информацията по-долу. Свържи се с Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com (1) Име: (2) Размер на кредита е необходимо: (3) Кредитен Продължителност: (4) Телефон: (5) Country: (6) Състояние: (7) Пол: ( 8) цел на кредита:

    Имате ли нужда от заем, за да плати сметките си или да започнете собствен бизнес? ние даваме на всички видове кредит при лихва от 3%, от минимума от 10,000.00 ранда 100,000.00 долара, евро, ако заинтересованите, свържете се с нас чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Трите имена:

    Пол:

    Държава:

    Адрес на улица:

    Дата на раждане:

    Професия:

    Цел на кредита:

    Телефонен номер:

    Заета сума:

    Заем Продължителност:

    Месечен годишен доход:

    Очакваме Вашия отговор.

    поздрави

    Вие сте в нужда от заем? Искате ли да бъде финансово стабилна? Или искаш да разширите бизнеса си? Предлагаме компания заем, заем автомобил, бизнес кредит, и личен заем при много намален лихвен процент от 3%, с удобен продължителност, която е по договаряне. Тази оферта е отворен за всички, че ще бъде в състояние да изплати в срок.

    Нашите услуги включват следното:

    * Лични заеми
    * Дълг консолидация заеми
    * Способност
    * бизнес кредити
    * Обучение Кредити
    * Ипотека

    Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешна финансова кредит при 3%? Ако отговорът е да, Свържете се с нас с: Име: Сума: Телефон: Държава: Продължителност: Начало Адрес: Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com



    интересуват от получаване на изходна заем при 3% лихва ли сте? Каквито и да са вашите нужди заеми са; Бизнес кредити, потребителски кредити, инвестиции, рефинансиране, стартиране на нов бизнес? Ние можем да ви помогнем с гъвкав план за повторно плащане. Вашата кредитна история независимо; ние с удоволствие ще разгледа искането си заем. Предоставяне на данните по-долу за преглед на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com 1. Трите имена 2. Размер на кредита Нужда? 3. Заем Продължителност: 4. Цел на кредита 5. Телефон: 6. Пол: 7. Държава: Отговор чрез имейл, ако проявявате интерес, info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Имате ли нужда от заем ?? Имате ли нужда от финансова помощ ?? Имате ли нужда от заем, за който и да е причина ?? ние предлагаме евтини и достъпни кредити на физически лица, така и фирми от цял ​​свят в евтини лихвен процент от 3%. Свържете се с нас днес на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Добър ден

    Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 10,000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, с 100% гарантиран Ние също дава заем в (евро, лири и долари .) скоростта на лихви, приложима за всички заеми е (3%,), ако се интересувате се върнем към нас чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com):

    Оказани услуги включват:

    *Подобрение на дома
    Изобретател Кредити
    * кола заеми
    * Консолидиране на дълг заем
    * Линията на кредит
    * Втори кредит
    * бизнес кредити
    * Лични заеми
    * Международни заеми.

    Благодаря.

    Възможно ли е да търсите за личните / Бизнес кредит или жилищен кредит? Ние предлагаме заем без караница или факс. За да получите желания от вас размер на кредита, свържете се с нашия мейл чрез: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com и да получите вашия кредит санкционирани в рамките на 24 часа.
    Просто попълнете този изстрел форма за да ни дадат възможност да се най-бързо в пристъпи на транзакциите си ОК

    1. трите имена ............................
    2. Контакт Адрес: ..................... ..
    3. Размер на кредита е необходимо: .................. ..
    4. срока на заема ...................
    5. Директен телефонен номер: ............... ..

    С Най-Добри Пожелания,

    Имате ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг? Вие сте в нужда от заем
    за финансиране, или да разширят бизнеса си? или за покупка автомобил, закупуване на
    къща и други лични заеми ETC даваме дългосрочен заем за един, за да
    петдесет години максимум с 3% лихва. Вие сте 100% гарантиран.
    свържете се с нас чрез имейл адрес: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Кредитополучателите Детайли по полагането:

    Пълно име:___________________
    Държава:____________________ _
    Състояние: ______________________ __
    Секс: ________________________ _
    Дата на раждане:__________________
    Домашен адрес:_________________
    Нужна сума: ________________
    Заем Продължителност: __________________
    Мобилен телефон:_____________________
    Месечен приход:__________________
    Цел на кредита: _________________
    Професия:_________________ _____
    Сайтът сте намерили нашия обява: ________

    Благодаря и с нетърпение очакваме да си бърз отговор.
    С уважение,

    Уважаеми господине / госпожо, Ние даваме кредит на всички видове в един много бърз и лесен начин, личен заем, кола заем, Home Loan, Студентски кредит, бизнес кредит, Inventor кредит, консолидиране на дълг.

    Се одобрява за лични заеми или всякакъв вид днес заем и се финансира в рамките на 24 часа. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    С Най-Добри Пожелания,


    Това е онлайн реклама от Регистрирани, правителството одобри и Лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като Pay ден, Personal, ипотека, бизнес, кола заеми до сериозни и заинтересовани страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент от 3% .Apply за заем сега. Ние даваме заем с нисък лихвен процент от 3% на annual.If се интересувате контакт Via: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com и попълнете под формата на искане за кредит.
    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ:
    Пълно име:
    Държава:
    Адрес:
    Телефонен номер:
    Заета сума:
    Заем Продължителност:
    Месечен приход:
    Пол:
    Възраст:
    Свържи се с Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Благодаря

    Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
    Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
    Моля, отговорете на електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Ние предлагаме всички ВИД НА ЗАЕМИ - ОТНАСЯ ЗА достъпни суми.

    * инвеститорите Кредити -
    * Mortgage Loans-
    * Бизнес кредити -
    * лични заеми -
    * Консолидиране на дълг -

    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Необходима сума на кредита:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:

    Ние Ви препоръчваме да се свържете с нас и да научат повече за услугата заеми ние предложихме. Ако имате някакви въпроси или искате повече информация за нашата компания, моля не се колебайте да пишете на info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Искрено Ваш,

    Възможност за вас, да се прилага, за да получите заем за
    ние сме си сътрудничат фирма заем, ние предлагаме краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план заем за капиталови проекти в индустрията, търговията, селското стопанство и други основни проекти, които са необходими за икономическото и развитието на личността и на много ниска лихва. Ако проявявате интерес прилага сега чрез info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    попълнете формуляра за кандидатстване за кредит по-долу и го връща към нас, за да продължи с процеса на вашия кредит.

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ НА ДАННИ

    1) ВАШЕТО ИМЕ ..........
    2) ВАШАТА СТРАНА ..........
    3) ПРОФЕСИЯ ..........
    4) СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ..........
    5) ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ..........
    6) месечен доход ..........
    7) АДРЕС ..........
    8) Цел на кредита .........
    9) сумата, необходима ..........
    10) PHONE ..........
    11) ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ .........
    12) близък роднина ...............

    EMAIL: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Аз съм частен кредитор и инвеститорите, Имате ли нужда от легитимни, честен, почтен и бърз заем ?? Мога да ти помогна с 100% гаранция, заем, аз предлагам бизнес и отделен кредит, Повече също имаме финансиране на всички видове проекти. За повече информация се свържете с нас на info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешен заем за консолидиране на дълг или плати сметките или да започнете нов бизнес? Ако отговорът е да предаде молбата на долу заем на този имейл (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

    Пълно име:
    Държава:
    Заета сума:
    Заем Продължителност:
    Пълен адрес:
    телефонен номер :

    Отговор само чрез: (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

    Здравей,
    Вие сте бизнес мъж или жена? Има ли във всяка финансова стрес или правите
    нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес?
    Имате ли нужда от заем или за всяко финансиране причина, като например, а) личен заем,
    Бизнес Expansion.b) Бизнес Старт-нагоре и Education.c) дълг
    Консолидация.?
    Мога да ти помогна с неотложната кредита ни need.contact на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    с посочените по-долу информации, за да продължите
    допълнително.
    Информации Нужда
    име
    адрес
    състояние
    Държава
    Нужна сума като заем
    Заем Продължителност / Term.
    Отговаряйте: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Търсите бизнес кредит, личен заем, заеми, авто кредити,
    студентски кредит, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити,
    рисков капитал и др .. Или отказан заем от банка или финансова
    институция за една или повече reasons.You са на точното място, за да вземе
    Вашите решения заем! Аз съм частен кредитор, давам
    кредити на фирми и физически лица при ниски и достъпни лихвени проценти
    от 3%. Свържете се с нас по електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    формуляр за кандидатстване за кредит.

    Твоето име:
    адрес:
    Държава:
    Заглавие:
    Заета сума:
    пол:
    Дължина на кредита:
    Телефон:
    факс:
    Месечен приходи от реклами:
    Конкретни дати се нуждаят от заем:
    Брой хора:
    Месечен приходи от реклами:

    ЗАБЕЛЕЖКА: Това е необходимо, преди да продължите с кредит
    сделка е добра.

    С уважение,

    Внимание: Всеки,

    Сериозно ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг или да разширят бизнеса си проект или за покупка автомобил, закупуване на къща и други лични заеми неща ETC ?. Тук ние даваме заем с максимален размер на 3% лихва. Не номера на социални осигуровки, необходими, и Вие сте 100% гарантиран. свържете се с нас чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Нашите услуги са:

    * Лични заеми
    * Консолидиране на дълг заем
    * бизнес кредити
    * Кредити за Образованието
    * Ипотека

    Екип връзка

    Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Коледа
    Кредит? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
    скорост! Ако отговорът е да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
    то в нашия пощенски кутия: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Име:
    Размер на кредита е необходимо:
    Продължителност:
    държава:
    членка:
    телефонен номер:
    Възраст:

    Свържете се с нас днес на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Ние можем да ви помогнем с истински заем, за да отговарят на вашите нужди.
    Имате ли нужда от личен или бизнес кредит без стрес и бързо одобрение?
    Имате ли нужда от спешен заем днес? Не кредитни Проверки

    * ЗАЕМ одобрение в 60 минути !!
    * ГАРАНТИРАН СЪЩИЯ ДЕН ЗА ТРАНСФЕР !!
    * 100% ОДОБРЕНИЕ RATE !!
    * Нисък лихвен процент !!

    Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Свържете се с нас за повече информация за оферта заем и ние ще решим
    финансов проблем.

    Лицензиран заем заемодателя, ние предлагаме достъпни кредит при 3% лихва за местни и международни кредитополучатели, Възможно ли е сериозно се интересуват от получаване на истински кредит без стрес? Имате ли нужда от този кредит за бизнес и да изчисти сметките си? След това ни изпратете имейл сега за повече информация чрез: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ.

    (1) Пълно име:
    (2) Държава:
    (3) Държавната:
    (4) Адрес:
    (5) Пол:
    (6) Професия:
    (7) Сума, необходима:
    (8) продължителност на кредита:
    (9) Цел на кредита:
    (10) Телефон

    Email нас: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Има ли в каквато и да е финансов проблем и се нуждаете от заем, за да изплати дълговете си, ние предлагаме всички видове и типове кредити с лесен за погасяване на най-ниската ставка от 3%. Ние предлагаме кредити във всички валути и Ние даваме заеми от най-ниския размер на $ 1000 до максималния размер на $ 50,000,000usd за нашите първи таймери. Съветваме ви да попълните формуляра за кандидатстване, така че можем да продължим по-нататък с вашите кредитоискатели proceedings.Interested трябва да попълните формата по-долу.

    {{{Кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ}}}

    ИМЕ ..........
    SEX ..........
    AGE ..........
    КОНТАКТ ..........
    ДЪРЖАВА……….
    ТЕЛЕФОН ..........
    Необходимата сума ..........
    ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: .........
    ЦЕЛ НА ЗАЕМ ..........
    ПРОФЕСИЯ……….
    ПОЛ ..........
    ВАШАТА месечен доход ..........
    MODE за погасяване: ..........

    Свържете се с нас по електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
    скорост! , Ако да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
    то в нашия пощенски кутия: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Име:
    Размер на кредита е необходимо:
    Продължителност:
    държава:
    членка:
    телефонен номер
    възраст

    Свържете се с нас днес на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Кандидатствайте за достъпни заем в размер на 3% лихва rate.if интересуват, Вие сте длъжни да попълните и да ни изпратите следните данни, така че да можем да продължим с кредитната операция. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Име:
    Адрес:
    членка:
    Държава:
    Секс:
    Възраст:
    Заета сума:
    продължителност:
    месечен приход:
    Телефонен номер:
    целта на кредита:

    Свържете се с нас с този info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Вие сте в необходимостта от частни или бизнес заеми при 2% процент за различни цели? Ако отговорът е да; Свържете се с нас с тази информация по-долу, да вземат предвид ние даваме от, 000.00USD до 10 милиона щатски долара, ако се интересуват свържете с нас чрез имейл ,, info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Пълно име:
    Нужна сума:
    Продължителност:
    Държава:
    членка:
    Мобилен No:
    Секс:
    Възраст:
    Били ли сте се прилага преди ?:

    С Най-Добри Пожелания


    Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
    Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
    Моля, отговорете на електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Необходима сума на кредита:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:
    Моля, свържете се с нас за повече информация:
    info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Искрено Ваш,

    Добър ден...

    Ние предлагаме заеми като част от пакета си благосъстояние предлага плаващ кредит при 3% лихва без никакво обезпечение, това е да се помогне на лица и компании да достигнат своите финансови цели.

    * Личен заем (необезпечени)
    * Бизнес кредит (необезпечени)
    * Консолидиране на дълг заем
    * Подобряване на вашия дом

    Моля, да ни предоставите следното:
    Пълно име.......
    Подвижен..........
    Държава...........
    Нужна сума ........
    Заем Продължителност: .........
    Need For Искане за кредит ......

    Всички отговори трябва да бъдат изпратени на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, или сте творческа честен човек и имате нужда от заем за творчество? Имате ли нужда от заем, за да си купите кола или къща? Ако отговорът е да, се притеснявайте, не повече, ние може да помогне !!! свържете се с кредит у дома чрез електронна поща за вашите спешни заеми. Можете да се прилага от като минимум от $ 5000 до $ 50 000 000 00
    Е-мейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Попълнете тази форма на кредита:

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ

    *Пълно име:_____________
    * Възраст: ___________________
    * Пол: ___________________
    * Адрес: _______________
    * Държава: _________________
    *Държава:_______________
    * Име на фирмата (ако има такива): _
    * Размер на кредита е необходимо: ____
    * Цел на кредита: _______
    * Заем Продължителност: _________
    *Дата на раждане:_________
    * Пол: ________________
    *Семейно положение:________
    * Близките роднини: ___________
    *Месечен приход:________
    * Телефон: _________________
    * Факс: ___________________
    *пощенски код:___________
    * Mobile / клетъчна: _______
    * Интернет у дома: ______
    *Електронна поща:________________

    info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  122. 122.

    Имате ли нужда от заем, за да се установят своя дълг или изплати сметките си или да започнете
    бизнес, оферта за кредит при 3% лихва, Ние предлагаме всички видове на заем,
    като започване на бизнес заем, личен заем, Инвестиционен кредит и т.н. запълни
    до следната информация

    Името на:
    Националност:
    Държава:
    членка:
    Град:
    Пълен дома Адрес
    Дата на раждане:
    Пол:
    Семейно положение:
    Професия:
    Заета сума:
    В думи:
    Цел за кредит:
    Заем Term / Продължителност:
    Мобилен номер

    Чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Имате ли нужда от спешна бизнес или личен заем? Ние се заемат с процент от 3% до сериозни и заинтересовани кредитополучателите сега се прилага, ако се интересувате от: Email info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    попълнят и изпратят формуляра за кандидатстване за кредит


    Пълно име: ...........................
    Държава: ...........................
    Адрес: ...........................
    Състояние: ...........................
    Пол: ...........................
    Семейно положение: ...........................
    Професия: ...........................
    Телефонен номер: ...........................
    Текуща позиция на мястото на работа: .....................
    Месечен приход: ...........................
    Размер на кредита е необходимо: ...........................
    Заем Продължителност: ...........................
    целта на кредита: ...........................
    Религия: ...........................
    Кандидатствали ли сте преди ..........
    сканиране копие на вашия I.D карта .......

    Ако сте заинтересовани да се върнем към нас.
    чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)


    Добър ден,
    Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 1000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, със 100% гарантиран заем също го дава (евро, лири и долари .) лихвения процент, приложим за всички заеми е (3%), ако се интересувате се върнем към нас.
    чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com): Услуги предоставени включват:
    * Подобрение на дома
    * Кредити Inventor
    * Консолидиране на дълг заем
    * бизнес кредити
    * Лични заеми.
    свържете се с нас днес и ние се радваме прави бизнес с нас
    имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Уважаеми ценен клиент,

    Имате ли нужда от финансова помощ?
    Смятате ли, търсят средства, за да изплати кредити и дългове?
    Ние даваме заем с процент лихви от 1,00%

    Моля, свържете се с нас за повече информация: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Размер на кредита е необходимо ... $, €, £:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:

    Моля, свържете се с нас за повече информация: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Бързо и лесно нанасяне

    Кандидатствайте онлайн само за няколко минути, без влияние на своя кредитен рейтинг. Можете незабавно да преразгледа кредита предлага, че отговаряте на изискванията за, и никога няма да е необходимо да посетите клон, за да завършите вашата кандидатура. Ние предлагаме на нашите заем при ниска скорост на нашите заеми са дадени при лихвен процент от 3% Кандидатствайте сега това може да увеличи бизнеса си в по-голяма висока.

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Всичко, което трябва да направите, за да се прилага, е да изпратите информация е необходимо по-долу на тази електронна поща. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    (1) Вашето име:
    (2) Страна / държава:
    (3) Тел:
    (4) Страна Код:
    (5) Сума, необходима:
    (6) Продължителност:
    (7) месечен доход:
    (8) Вашата възраст:
    (9) мъжки или женски:

    С Най-Добри Пожелания

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, заем дълг? купите кола или къща? Ако отговорът е да се тревожи не повече, защото ние предлагаме всички видове кредит при по-ниска и достъпна лихвен процент от 3%, без обезпечение и без кредитна проверка. Върнете се към нас, ако имате нужда от заем с информацията по-долу. Свържи се с Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com (1) Име: (2) Размер на кредита е необходимо: (3) Кредитен Продължителност: (4) Телефон: (5) Country: (6) Състояние: (7) Пол: ( 8) цел на кредита:

    Имате ли нужда от заем, за да плати сметките си или да започнете собствен бизнес? ние даваме на всички видове кредит при лихва от 3%, от минимума от 10,000.00 ранда 100,000.00 долара, евро, ако заинтересованите, свържете се с нас чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Трите имена:

    Пол:

    Държава:

    Адрес на улица:

    Дата на раждане:

    Професия:

    Цел на кредита:

    Телефонен номер:

    Заета сума:

    Заем Продължителност:

    Месечен годишен доход:

    Очакваме Вашия отговор.

    поздрави

    Вие сте в нужда от заем? Искате ли да бъде финансово стабилна? Или искаш да разширите бизнеса си? Предлагаме компания заем, заем автомобил, бизнес кредит, и личен заем при много намален лихвен процент от 3%, с удобен продължителност, която е по договаряне. Тази оферта е отворен за всички, че ще бъде в състояние да изплати в срок.

    Нашите услуги включват следното:

    * Лични заеми
    * Дълг консолидация заеми
    * Способност
    * бизнес кредити
    * Обучение Кредити
    * Ипотека

    Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешна финансова кредит при 3%? Ако отговорът е да, Свържете се с нас с: Име: Сума: Телефон: Държава: Продължителност: Начало Адрес: Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com



    интересуват от получаване на изходна заем при 3% лихва ли сте? Каквито и да са вашите нужди заеми са; Бизнес кредити, потребителски кредити, инвестиции, рефинансиране, стартиране на нов бизнес? Ние можем да ви помогнем с гъвкав план за повторно плащане. Вашата кредитна история независимо; ние с удоволствие ще разгледа искането си заем. Предоставяне на данните по-долу за преглед на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com 1. Трите имена 2. Размер на кредита Нужда? 3. Заем Продължителност: 4. Цел на кредита 5. Телефон: 6. Пол: 7. Държава: Отговор чрез имейл, ако проявявате интерес, info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Имате ли нужда от заем ?? Имате ли нужда от финансова помощ ?? Имате ли нужда от заем, за който и да е причина ?? ние предлагаме евтини и достъпни кредити на физически лица, така и фирми от цял ​​свят в евтини лихвен процент от 3%. Свържете се с нас днес на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Добър ден

    Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 10,000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, с 100% гарантиран Ние също дава заем в (евро, лири и долари .) скоростта на лихви, приложима за всички заеми е (3%,), ако се интересувате се върнем към нас чрез (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com):

    Оказани услуги включват:

    *Подобрение на дома
    Изобретател Кредити
    * кола заеми
    * Консолидиране на дълг заем
    * Линията на кредит
    * Втори кредит
    * бизнес кредити
    * Лични заеми
    * Международни заеми.

    Благодаря.

    Възможно ли е да търсите за личните / Бизнес кредит или жилищен кредит? Ние предлагаме заем без караница или факс. За да получите желания от вас размер на кредита, свържете се с нашия мейл чрез: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com и да получите вашия кредит санкционирани в рамките на 24 часа.
    Просто попълнете този изстрел форма за да ни дадат възможност да се най-бързо в пристъпи на транзакциите си ОК

    1. трите имена ............................
    2. Контакт Адрес: ..................... ..
    3. Размер на кредита е необходимо: .................. ..
    4. срока на заема ...................
    5. Директен телефонен номер: ............... ..

    С Най-Добри Пожелания,

    Имате ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг? Вие сте в нужда от заем
    за финансиране, или да разширят бизнеса си? или за покупка автомобил, закупуване на
    къща и други лични заеми ETC даваме дългосрочен заем за един, за да
    петдесет години максимум с 3% лихва. Вие сте 100% гарантиран.
    свържете се с нас чрез имейл адрес: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Кредитополучателите Детайли по полагането:

    Пълно име:___________________
    Държава:____________________ _
    Състояние: ______________________ __
    Секс: ________________________ _
    Дата на раждане:__________________
    Домашен адрес:_________________
    Нужна сума: ________________
    Заем Продължителност: __________________
    Мобилен телефон:_____________________
    Месечен приход:__________________
    Цел на кредита: _________________
    Професия:_________________ _____
    Сайтът сте намерили нашия обява: ________

    Благодаря и с нетърпение очакваме да си бърз отговор.
    С уважение,

    Уважаеми господине / госпожо, Ние даваме кредит на всички видове в един много бърз и лесен начин, личен заем, кола заем, Home Loan, Студентски кредит, бизнес кредит, Inventor кредит, консолидиране на дълг.

    Се одобрява за лични заеми или всякакъв вид днес заем и се финансира в рамките на 24 часа. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    С Най-Добри Пожелания,


    Това е онлайн реклама от Регистрирани, правителството одобри и Лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като Pay ден, Personal, ипотека, бизнес, кола заеми до сериозни и заинтересовани страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент от 3% .Apply за заем сега. Ние даваме заем с нисък лихвен процент от 3% на annual.If се интересувате контакт Via: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com и попълнете под формата на искане за кредит.
    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ:
    Пълно име:
    Държава:
    Адрес:
    Телефонен номер:
    Заета сума:
    Заем Продължителност:
    Месечен приход:
    Пол:
    Възраст:
    Свържи се с Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Благодаря

    Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
    Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
    Моля, отговорете на електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Ние предлагаме всички ВИД НА ЗАЕМИ - ОТНАСЯ ЗА достъпни суми.

    * инвеститорите Кредити -
    * Mortgage Loans-
    * Бизнес кредити -
    * лични заеми -
    * Консолидиране на дълг -

    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Необходима сума на кредита:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:

    Ние Ви препоръчваме да се свържете с нас и да научат повече за услугата заеми ние предложихме. Ако имате някакви въпроси или искате повече информация за нашата компания, моля не се колебайте да пишете на info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Искрено Ваш,

    Възможност за вас, да се прилага, за да получите заем за
    ние сме си сътрудничат фирма заем, ние предлагаме краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план заем за капиталови проекти в индустрията, търговията, селското стопанство и други основни проекти, които са необходими за икономическото и развитието на личността и на много ниска лихва. Ако проявявате интерес прилага сега чрез info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    попълнете формуляра за кандидатстване за кредит по-долу и го връща към нас, за да продължи с процеса на вашия кредит.

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ НА ДАННИ

    1) ВАШЕТО ИМЕ ..........
    2) ВАШАТА СТРАНА ..........
    3) ПРОФЕСИЯ ..........
    4) СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ..........
    5) ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ..........
    6) месечен доход ..........
    7) АДРЕС ..........
    8) Цел на кредита .........
    9) сумата, необходима ..........
    10) PHONE ..........
    11) ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ .........
    12) близък роднина ...............

    EMAIL: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Аз съм частен кредитор и инвеститорите, Имате ли нужда от легитимни, честен, почтен и бърз заем ?? Мога да ти помогна с 100% гаранция, заем, аз предлагам бизнес и отделен кредит, Повече също имаме финансиране на всички видове проекти. За повече информация се свържете с нас на info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешен заем за консолидиране на дълг или плати сметките или да започнете нов бизнес? Ако отговорът е да предаде молбата на долу заем на този имейл (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

    Пълно име:
    Държава:
    Заета сума:
    Заем Продължителност:
    Пълен адрес:
    телефонен номер :

    Отговор само чрез: (info.davidinvestorcfunds09@gmail.com)

    Здравей,
    Вие сте бизнес мъж или жена? Има ли във всяка финансова стрес или правите
    нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес?
    Имате ли нужда от заем или за всяко финансиране причина, като например, а) личен заем,
    Бизнес Expansion.b) Бизнес Старт-нагоре и Education.c) дълг
    Консолидация.?
    Мога да ти помогна с неотложната кредита ни need.contact на: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    с посочените по-долу информации, за да продължите
    допълнително.
    Информации Нужда
    име
    адрес
    състояние
    Държава
    Нужна сума като заем
    Заем Продължителност / Term.
    Отговаряйте: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Търсите бизнес кредит, личен заем, заеми, авто кредити,
    студентски кредит, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити,
    рисков капитал и др .. Или отказан заем от банка или финансова
    институция за една или повече reasons.You са на точното място, за да вземе
    Вашите решения заем! Аз съм частен кредитор, давам
    кредити на фирми и физически лица при ниски и достъпни лихвени проценти
    от 3%. Свържете се с нас по електронна поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    формуляр за кандидатстване за кредит.

    Твоето име:
    адрес:
    Държава:
    Заглавие:
    Заета сума:
    пол:
    Дължина на кредита:
    Телефон:
    факс:
    Месечен приходи от реклами:
    Конкретни дати се нуждаят от заем:
    Брой хора:
    Месечен приходи от реклами:

    ЗАБЕЛЕЖКА: Това е необходимо, преди да продължите с кредит
    сделка е добра.

    С уважение,

    Внимание: Всеки,

    Сериозно ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг или да разширят бизнеса си проект или за покупка автомобил, закупуване на къща и други лични заеми неща ETC ?. Тук ние даваме заем с максимален размер на 3% лихва. Не номера на социални осигуровки, необходими, и Вие сте 100% гарантиран. свържете се с нас чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Нашите услуги са:

    * Лични заеми
    * Консолидиране на дълг заем
    * бизнес кредити
    * Кредити за Образованието
    * Ипотека

    Екип връзка

    Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Коледа
    Кредит? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
    скорост! Ако отговорът е да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
    то в нашия пощенски кутия: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Име:
    Размер на кредита е необходимо:
    Продължителност:
    държава:
    членка:
    телефонен номер:
    Възраст:

    Свържете се с нас днес на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Ние можем да ви помогнем с истински заем, за да отговарят на вашите нужди.
    Имате ли нужда от личен или бизнес кредит без стрес и бързо одобрение?
    Имате ли нужда от спешен заем днес? Не кредитни Проверки

    * ЗАЕМ одобрение в 60 минути !!
    * ГАРАНТИРАН СЪЩИЯ ДЕН ЗА ТРАНСФЕР !!
    * 100% ОДОБРЕНИЕ RATE !!
    * Нисък лихвен процент !!

    Email: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Свържете се с нас за повече информация за оферта заем и ние ще решим
    финансов проблем.

    Лицензиран заем заемодателя, ние предлагаме достъпни кредит при 3% лихва за местни и международни кредитополучатели, Възможно ли е сериозно се интересуват от получаване на истински кредит без стрес? Имате ли нужда от този кредит за бизнес и да изчисти сметките си? След това ни изпратете имейл сега за повече информация чрез: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ.

    (1) Пълно име:
    (2) Държава:
    (3) Държавната:
    (4) Адрес:
    (5) Пол:
    (6) Професия:
    (7) Сума, необходима:
    (8) продължителност на кредита:
    (9) Цел на кредита:
    (10) Телефон

    Email нас: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Има ли в каквато и да е финансов проблем и се нуждаете от заем, за да изплати дълговете си, ние предлагаме всички видове и типове кредити с лесен за погасяване на най-ниската ставка от 3%. Ние предлагаме кредити във всички валути и Ние даваме заеми от най-ниския размер на $ 1000 до максималния размер на $ 50,000,000usd за нашите първи таймери. Съветваме ви да попълните формуляра за кандидатстване, така че можем да продължим по-нататък с вашите кредитоискатели proceedings.Interested трябва да попълните формата по-долу.

    {{{Кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ}}}

    ИМЕ ..........
    SEX ..........
    AGE ..........
    КОНТАКТ ..........
    ДЪРЖАВА……….
    ТЕЛЕФОН ..........
    Необходимата сума ..........
    ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: .........
    ЦЕЛ НА ЗАЕМ ..........
    ПРОФЕСИЯ……….
    ПОЛ ..........
    ВАШАТА месечен доход ..........
    MODE за погасяване: ..........

    Свържете се с нас по електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
    скорост! , Ако да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
    то в нашия пощенски кутия: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Име:
    Размер на кредита е необходимо:
    Продължителност:
    държава:
    членка:
    телефонен номер
    възраст

    Свържете се с нас днес на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Кандидатствайте за достъпни заем в размер на 3% лихва rate.if интересуват, Вие сте длъжни да попълните и да ни изпратите следните данни, така че да можем да продължим с кредитната операция. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Име:
    Адрес:
    членка:
    Държава:
    Секс:
    Възраст:
    Заета сума:
    продължителност:
    месечен приход:
    Телефонен номер:
    целта на кредита:

    Свържете се с нас с този info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Вие сте в необходимостта от частни или бизнес заеми при 2% процент за различни цели? Ако отговорът е да; Свържете се с нас с тази информация по-долу, да вземат предвид ние даваме от, 000.00USD до 10 милиона щатски долара, ако се интересуват свържете с нас чрез имейл ,, info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Пълно име:
    Нужна сума:
    Продължителност:
    Държава:
    членка:
    Мобилен No:
    Секс:
    Възраст:
    Били ли сте се прилага преди ?:

    С Най-Добри Пожелания


    Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
    Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
    Моля, отговорете на електронната поща: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Моля да ни пишете с информация за кредит;
    - Пълно име:
    - Необходима сума на кредита:
    - Заем Продължителност:
    - Цел на кредита:
    - Град държава:
    - Телефон:
    - Името на сайта:
    Моля, свържете се с нас за повече информация:
    info.davidinvestorcfunds09@gmail.com
    Искрено Ваш,

    Добър ден...

    Ние предлагаме заеми като част от пакета си благосъстояние предлага плаващ кредит при 3% лихва без никакво обезпечение, това е да се помогне на лица и компании да достигнат своите финансови цели.

    * Личен заем (необезпечени)
    * Бизнес кредит (необезпечени)
    * Консолидиране на дълг заем
    * Подобряване на вашия дом

    Моля, да ни предоставите следното:
    Пълно име.......
    Подвижен..........
    Държава...........
    Нужна сума ........
    Заем Продължителност: .........
    Need For Искане за кредит ......

    Всички отговори трябва да бъдат изпратени на имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, или сте творческа честен човек и имате нужда от заем за творчество? Имате ли нужда от заем, за да си купите кола или къща? Ако отговорът е да, се притеснявайте, не повече, ние може да помогне !!! свържете се с кредит у дома чрез електронна поща за вашите спешни заеми. Можете да се прилага от като минимум от $ 5000 до $ 50 000 000 00
    Е-мейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    Попълнете тази форма на кредита:

    ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ

    *Пълно име:_____________
    * Възраст: ___________________
    * Пол: ___________________
    * Адрес: _______________
    * Държава: _________________
    *Държава:_______________
    * Име на фирмата (ако има такива): _
    * Размер на кредита е необходимо: ____
    * Цел на кредита: _______
    * Заем Продължителност: _________
    *Дата на раждане:_________
    * Пол: ________________
    *Семейно положение:________
    * Близките роднини: ___________
    *Месечен приход:________
    * Телефон: _________________
    * Факс: ___________________
    *пощенски код:___________
    * Mobile / клетъчна: _______
    * Интернет у дома: ______
    *Електронна поща:________________

    info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  123. 123.


    Бързо и лесно нанасяне

    Кандидатствайте онлайн само за няколко минути, без влияние на своя кредитен рейтинг. Можете незабавно да преразгледа кредита предлага, че отговаряте на изискванията за, и никога няма да е необходимо да посетите клон, за да завършите вашата кандидатура. Ние предлагаме на нашите заем при ниска скорост на нашите заеми са дадени при лихвен процент от 3% Кандидатствайте сега това може да увеличи бизнеса си в по-голяма висока.

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com


    Всичко, което трябва да направите, за да се прилага, е да изпратите информация е необходимо по-долу на тази електронна поща. info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

    (1) Вашето име:
    (2) Страна / държава:
    (3) Тел:
    (4) Страна Код:
    (5) Сума, необходима:
    (6) Продължителност:
    (7) месечен доход:
    (8) Вашата възраст:
    (9) мъжки или женски:

    С Най-Добри Пожелания

    Е-мейл с нас сега: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  124. 124.

    Имате ли нужда от заем, за да се установят своя дълг или изплати сметките си или да започнете
    бизнес, оферта за кредит при 3% лихва, Ние предлагаме всички видове на заем,
    като започване на бизнес заем, личен заем, Инвестиционен кредит и т.н. запълни
    до следната информация

    Името на:
    Националност:
    Държава:
    членка:
    Град:
    Пълен дома Адрес
    Дата на раждане:
    Пол:
    Семейно положение:
    Професия:
    Заета сума:
    В думи:
    Цел за кредит:
    Заем Term / Продължителност:
    Мобилен номер

    Чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  125. 125.

    Имате ли нужда от заем, за да се установят своя дълг или изплати сметките си или да започнете
    бизнес, оферта за кредит при 3% лихва, Ние предлагаме всички видове на заем,
    като започване на бизнес заем, личен заем, Инвестиционен кредит и т.н. запълни
    до следната информация

    Името на:
    Националност:
    Държава:
    членка:
    Град:
    Пълен дома Адрес
    Дата на раждане:
    Пол:
    Семейно положение:
    Професия:
    Заета сума:
    В думи:
    Цел за кредит:
    Заем Term / Продължителност:
    Мобилен номер

    Чрез имейл: info.davidinvestorcfunds09@gmail.com

  126. 126.


    Възможно ли е един инвеститор търси финансиране или в търсене на по-

    законен заем? Уморен от Искан заеми и ипотеки? имам

    ви е отхвърлена от вашите банки? Ако сте уморени от срещата на неподходящите хора,

    плащат авансови такси, без награда? Имате ли нужда от заем, за да

    изчисти дълговете си / сметки и стартиране на бизнес? Тогава си

    финансова травма е приключила. Ние предлагат кредити в различни валути

    с много нисък лихвен процент от 2% годишно. Ние сме сертифицирани и доверие

    достоен. ние можем да ви помогнем с финансова помощ. ако

    интересувам се да се върнем към нас
    chosengenerationloans@fastservice.com
    http://chosengerationloans.webs.com/

  127. 127.

    Здравей,
    Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща, така че можем да ви дадем нашите правила и условия за заем при: (saintloanss@gmail.com)

  128. 128.

    Здравей,
    Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
    (bishopjakesloancompany@gmail.com)

  129. 129.

    Как си днес? съм господар habat и аз трябва да ви кажа колко се радвам да Ви информирам, че ние сега дават заем с много нисък лихвен процент от 2%. Контакт Фирма господар habat заем чрез orbitfinanceloancompany@gmail.com.comwe дава живот време възможност кредит на физически лица, търговски дружества, застраховки и т.н. ли сте в някоя финансово затруднение или в нужда от заем, за да инвестират или имате нужда от заем, за да плащат сметките си търси, не се колебайте, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Изпратете ни имейл: orbitfinanceloancompany@gmail.com

  130. 130.

    Престанете с тия заеми

  131. 131.

    Добър ден,

    Аз съм регистрирана частна пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хора, фирми, които се нуждаят от актуализиране на финансовото състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 3% в рамките на една година до 30 години срок на изплащане продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми в рамките на обхвата на € 5000 до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: (ryankingfinancialservices1@gmail.com)

    Оферта за заем.

  132. 132.

    Здравейте,

    Кандидатствайте за бърз и удобен заем, за да изплати сметките и да започне нов финансов проект на най-ниска лихва от 2%. Да се свържете с нас днес чрез Е-мейл: stewartd887@gmail.com с размера на кредита е необходимо. Нашата минималната оферта заем е $ 5,000.00 до $ 50,000,000.00USD. ние сме сертифицирани, регистрирани и легитимни заемодателя. Можете да се свържете с нас днес, ако се интересувате от този заем, се свържете с нас за повече информация относно процеса на заем. Процес като условията на заема и условията и начина на заема ще бъде прехвърлена към вас. имаме нужда от вашата спешна реакция, ако се интересувате.

    Любезно попълнете и изпратете ФОРМАТА ЗАЕМ приложението по-долу:
     
    Името ти:______________________
    Вашият адрес:____________________
    Стараната ти:____________________
    Вашата професия:__________________
    Размер на кредита е необходимо: ______________
    Заем Продължителност: ____________________
    Месечен приход:__________________
    Номер на мобилен телефон:________________
    Кандидатствали ли сте за заем преди: ________________
    Ако сте подали заявление за кредит преди, когато ти се третира честно? където се намира компанията? ...

    имейл: stewartd887@gmail.com
    С Най-Добри Пожелания
    Г-н Лари Уолтърс

  133. 133.

    Възможно ли е да търсите за бизнес кредит? личен заем, жилищен кредит, заем автомобил, студентски кредит, заем консолидиране на дълг, необезпечени кредити, рисков капитал и др .. Или сте бил отказан кредит от банка или финансова институция, за каквито и да било причини. Аз съм г-н и Рут, кредитор, отпускане на заеми на фирми и физически лица в ниска и достъпна лихвен процент от 2% лихва. ако Интересува? Свържете се с нас днес (daviesruthfirm@gmail.com)

  134. 134.

    Здравейте, аз съм г-жа FRANKLIN BLISS, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: franklinbliss40@gmail.com

  135. 135.

    Здравейте, аз съм г-н JONES КРИС, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: joneschrisloan@gmail.com

  136. 136.

    Здравейте,
    Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Има ли в някакъв вид на финансови затруднения? Има нужда от заем за консолидиране на дълг, в размер на 2% строителство, недвижими имоти заем, рефинансира, лична, търговска цел или за спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които се мисли за разширяване на бизнеса си жертва кредитиране на всички видове. Ако проявявате интерес, свържете се с нас днес, чрез (bishopjakesloancompany@gmail.com)

  137. 137.

    Моето име е г-н Хосе Даниел съм от САЩ, Грузия, но аз в момента живеят в (литовски) Бъдете внимателни тук. Никой не може да ти помогне тук или дори показват как можете да получите финансова помощ. Всеки отговор на кредитор заем на вашия въпрос, вие трябва да пренебрегваме, защото те са измами ... реални измами ... аз бях жертва на което аз бях излъган хиляди долари ... и благодаря на Бог за един приятел, който ме насочи към фирма заем, образувана от истински кредитор заем. тя се нарича Midland Credit Те направиха живота ми ценен един и да го даде смисъл. Когато моят приятел ми даде контакта им, аз ги свързва. После поиска за заем с всички необходими доказателства, за да докаже, че аз действително нужда от заем, те одобри заем от $ 80,000.00 USD и в 6 дни след среща до необходимите им изисквания, ми заем е бил депозиран в моята банкова сметка, без обезпечение. Въпреки, че аз бях много нервен с организацията на заем на първо заради моите предишни лоши преживявания, особено когато въпросът за мен да плащат такси такси дойде, аз се държа за вярата ми се дължи на факта, че моя роднина ме посочено, имам го изчиства, и като Бог трябва да го има, Изобщо не знам, че моите финансови недостатъци стигна до окончателно спиране. Тъй като аз съм по-рано каза, от съображения за сигурност и може да предостави само на електронния си адрес. Прегръдка тази нова initiative.Feel да се свържете с тях чрез midland.credit2@gmail.com като им офицер заем / представител. ще присъства на вас и вие ще бъдете свободни от измами и финансови тежести.

  138. 138.

    Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите трябва да се актуализира СЗО Тяхното финансово състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% В рамките на една година, за да период от 30 години погасяване продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми В рамките на 5000 евро до 100 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Ако човек се интересуват се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Били ли сте били отказали от толкова много банки
    ви е необходимо финансиране за разширяване на вашия бизнес,
    имате нужда от личен заем

    Кандидатствайте за кредит, изпрати определи подробности по-долу:
    1. Пълно име
    2. Адрес
    3. Размер
    4. Продължителност Период
    Брой 5.Phone
    6. Професия

    Г-жа Фарида Стивън

  139. 139.

    КОЛЕДА ЗАЕМ

    Вие сте бизнесмен / жена? Има ли във всяка финансова каша или нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес? или да плащат сметките си или да започнете хубав бизнес? Вие имате нисък кредитен рейтинг и имат затруднения получаване на оборотни кредити на финансовите институции и местни банки или други? Всичко, което трябва да направите, е за управление на контакти чрез моя имейл: (FERNANDOCARLOSJUAN@GMAIL.com)

  140. 140.

    Добре дошли в Робърт Niemoeller заем за инвестиционни услуги, ние предлагаме заем в размер на 2% за клиенти inneed на всякакъв вид заем, било то личен заем, бизнес кредит, студентски заеми и т.н., ако се интересуват от заем, моля свържете се с нас за повече информация ... свържете се с нас на адрес: robertniemoeller33@gmail.com

  141. 141.

    Имате ли нужда от заеми Търсите ли бизнес кредит? личен заем, къща заем, заем автомобил, студентски кредит, заем консолидиране на дълг, необезпечени кредити, рисков капитал и др .. Или сте бил отказан кредит от банка или финансова институция, за каквито и да било причини. Аз съм г-н Ерик финанси, един кредитор, кредитиране на фирми и физически лица в ниска и достъпна лихвен процент на 3% лихва. ако Интересува? Свържете се с нас днес ( ericfinancee@gmail.com или ericfinancee@outlook.com) и да получите вашия кредит
    днес.

  142. 142.

    Приятен ден и на теб,

    Какво някога вашите нужди заеми са, дългосрочни или краткосрочни заеми, лични или ипотека, ние сме готови да говорим с вас за това как можем да отговорим на вашите нужди, и как можете да получите този кредит по линия трансфер и достъп до профила на линия нас Нека да ви помогне да подредите финансиране и също получи много легитимни заем при 2% годишно и 0,5% monthly.we сме единствената регистрирана и призната финансова корпуса, че дава кредит за всеки сериозен човек при ниски лихвени проценти {2% годишно и 0,5% месечно} и да ви даде много законен заем, който ще отговаря на нуждите ви, или попълнете формуляр онлайн, за да: mediacom1111@outlook.com


    кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ

    Вашите имена ................................
    Стараната ти................................
    Вашият адрес ..............................
    Вашата професия ..........................
    Вашето семейно положение ......................
    Текущ статус на работното място .........
    Телефонен номер..............................
    Месечен приход...............................
    Заем Продължителност ........................
    Заета сума.........................
    Как разбрахте за нас?..............

    Благодаря

    Сърдечни поздрави
    Е-мейл: mediacom1111@outlook.com
    MD / CEO

  143. 143.

    Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем? или нуждаещи се от финансова помощ ?, Ние предлагаме заеми в рамките на диапазона от 5000 долара, за да 100,000,000 долара на физически лица, фирми, и да си сътрудничат органи, нуждаещи се от финансова помощ на по-ниска и достъпна лихвен процент от 2% годишно. са на разположение за кандидати над 18 години Application само, свържете се с нас, ако се интересуват от бърз и лесен заем чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com).

  144. 144.

    ДОСТЪПЕН ЗАЕМ ОФЕРТА БЕЗ авансови такси

    Здравейте,

    Какви са вашите финансови нужди?
    Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобен продължителност, която варира от 1 до 30 години в много намален лихвен процент от 3%.

    Имате ли нужда от бизнес кредит?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансира?
    Имате ли нужда от ипотечен кредит?

    Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете вашия бизнес предложение или разширяване? Загубили ли сте надежда и си мислиш, че няма изход, и вашите финансови тежести все още съществува?
    Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

    Свържете се с нас чрез имейл: constantloanfirm@gmail.com

  145. 145.

    ДОСТЪПЕН ЗАЕМ ОФЕРТА БЕЗ авансови такси

    Здравейте,

    Какви са вашите финансови нужди?
    Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобен продължителност, която варира от 1 до 30 години в много намален лихвен процент от 3%.

    Имате ли нужда от бизнес кредит?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансира?
    Имате ли нужда от ипотечен кредит?

    Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете вашия бизнес предложение или разширяване? Загубили ли сте надежда и си мислиш, че няма изход, и вашите финансови тежести все още съществува?
    Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

    Свържете се с нас чрез имейл: constantloanfirm@gmail.com

  146. 146.

    Добре дошли в Робърт Niemoeller заем за инвестиционни услуги, ние предлагаме заем в размер на 2% за клиенти inneed на всякакъв вид заем, било то личен заем, бизнес кредит, студентски заеми и т.н., ако се интересуват от заем, моля свържете се с нас за повече информация ... свържете се с нас на адрес: robertniemoellerloan@gmail.com

  147. 147.

    Ние сме християнска организация, образувана да помогне на хората в нуждите на помага, като например финансова help.So ако ще чрез финансови затруднения или сте във всяка финансова каша, и имате нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес, Търсите ли за финансова помощ от всякакъв вид? Ние сме частна фирма заем, който осигурява всички видове кредит / финансиране за всички онези, които желаят за финансова помощ. или сте констатацията, че е трудно да се получи капитал заем от местни банки, за Библията казва, "" Лука 11:10 Всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на онзи, който хлопа, ще се отвори ", така че не позволявайте те възможност ти да мине, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги more.Please тях е за сериозни мислещи и Божиите страхувайки Хората, ще сме тук, за да помогне на тези, които се нуждаят от помощ. Email;. adamsjohnloanfirm@hotmail.com

  148. 148.


    Имате ли нужда от кредит? ние предлагаме всички видове кредит от 5000 евро минимално количество, за да не повече от 500 милиона евро, ако се интересувате се свържете с нас по електронната поща: (dakany.endre@gmail.com)

    Оферта за заем

  149. 149.

    Имате ли нужда от спешен заем? Ние даваме на бизнес кредити, потребителски кредити, студентски заеми, заеми за кола и т.н., Ако проявявате интерес, свържете се с нас чрез: (richardcosmos5@gmail.com)

    Оферта за заем

  150. 150.

    Здравейте, аз съм Елина Доналд. Аз съм частен кредитор, който даде на заем на частни и корпоративни лица. Били ли сте били отказали от толкова много банки? Имате ли нужда от финансиране, за да се установи вашия бизнес? Имате ли нужда от финансиране за разширяване на бизнеса ви? Или имате нужда от личен заем? Моят кредит варира от личен към бизнес кредит. Моят лихвен процент е много достъпна и нашия процес на заем е много бързо, както и заинтересовани лица, трябва да се свържат с нас чрез имейл: lamigoloans8@gmail.com

  151. 151.

    Здравейте,

    Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Бяхте ли отхвърлени от банките и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото.

    Това е лесната компания за заем. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват от достъпна лихва от 3%. Размерът варира от $ 5,000.00 долара до максимум $ 100,000,000.00 долара.

    Нашите заеми са добре застраховани, тъй като максималната сигурност е наш приоритет.

    Свържете се с нас по имейл: easyloanfirm2020@gmail.com

    Поздрави
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com
     
    Истински и гаранционен заем

  152. 152.

    Искате ли финансиране и сте разочарован от банките. Живея ли в САЩ във Флорида и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който би могъл да промени живота ми и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем от тях. Ако имате нужда от заем и сте сигурни 100% да върнете заема, моля, свържете се с тях и им кажете, че г-жа Шарън Кролидж Лин ви спомена,
    Kiradaviceloanoffer@outlook.cok

  153. 153.

    НЕГОВА ОФЕРТА ЗА ЗАЕМ

    Добър ден господине,
     
    Нашата компания предлага финансиране на корпоративни и лични проекти.Ние търсим хора, които имат жизнеспособен бизнес план, но нямат пари, за да работят, можем да осигурим необходимите средства с 2% лихвен процент за период на погасяване от 10 години.
     
     
    Плащаме и 1% на брокери, които въвеждат собствениците на проекти за финансиране. Моля, свържете се с мен скоро, ако се интересувате.
    С уважение, дойдете при нас днес, така че волята може да сложи край на всичките ви финансови проблеми веднъж завинаги



    Свържете се с E-mail: louisandersonfinance@gmail.com
    AIl Group Инвестиционен директор +18064170584

  154. 154.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  155. 155.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  156. 156.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  157. 157.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  158. 158.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  159. 159.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  160. 160.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  161. 161.

    Това е да се информира широката общественост, че г-н Грег Оуен, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние даваме заем при лихвен процент от 3% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия без предплащане.

    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Свържете се с нас по електронна поща Via: Gregowenloanfirm@gmail.com

  162. 162.

    Вие сте бизнесмен или жена? Вие сте във финансов, всеки стрес или ти
    Нуждаете ли се от средства за започване на собствен бизнес? Трябва ли да уредите своя дълг
    Да заем или да изплатите сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли ниско
    Кредитен рейтинг и сте го намерили трудно За да получите заем от местни банки
    И други финансови институции? Имате ли нужда от заем или за всеки
    Изложение на мотивите Финансиране
    Като:
    А) Личен заем, разширяване на бизнеса.
    Б) стартиране на бизнеса и образование.
    В) Консолидиране на дълга.
         Ние предлагаме заем при нисък Лихвен процент и с не кредитна проверка, ние предлагаме Личен заем, консолидация на дълг заем, рисков капитал, бизнес заем, Образователен заем, жилищен кредит ИЛИ "заем по каквато и да е причина!". Забележка: Заинтересованите кандидати трябва да ни се обадят по имейл за допълнителна информация относно нашата програма за заем.

    Имейл: michaelandrewloanfirm@hotmail.com
    Г-н Майкъл Андрю
    Благодарим Ви, че разбрахте за вашия контакт, както очакваме.

  163. 163.

    ДОБРЕ ДОШЛИ В РИБОЛОВНОТО КРЕДИТНИ КРЕДИТИ.
    ДОБЪР ДЕН,
    АЗ СЪМ Г-Н ГЕОРГИ УИЛЯМ, главен изпълнителен директор на ФИРМА "РОТАРИ ЛИЙН", нашето задължение е да помогнем на нуждаещите се да получат финансова стабилност, за да се справят с изискванията за живот и да помагат на тези, които са във финансова криза. Тяхната банка не губи надежда да погледне нагоре; Rotaryloanfirm@gmail.com
    Понякога всички ние се нуждаем от средства понякога много спешно, дори когато получаваме хубава заплата или се справяме добре в бизнеса поради някои неочаквани разходи, като
    === сметки за домакинствата,
    === сватба,
    === заболяване или
    === Разходите за ремонт на колата идват така,
    Ако изпитвате тежък удар от лош късмет или неудовлетвореност поради липса на финансиране, дойдете получавате надеждна кредитна фирма чрез
    Rotaryloanfirm@gmail.com
    ДОСТЪПНИ ЗАЕМИ
    1. Лични заеми
    2. Бизнес кредити
    3. Комбиниран заем
    4. Къща заем
    5. Студентски кредит e.t.c
    СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ
    === мега заеми до $ 1,000,000,000.00
    === Наличност на заеми до $ 1,000,000.00
    === Без гаранция, Не се изисква обезпечение С изключение на предлагането на мега заеми
    === Гъвкави опции за изплащане с продължителност до 60 месеца
    === Процес на кандидатстване без насилие
    === Лесна документация
    === Бърза обработка и отпускане, ако се интересувате, свържете се с нас чрез: Rotaryloanfirm@gmail.com
    пожелания
    C.E.O на ФИРМА ЗА ОБЛЕТНИ КРЕДИТИ
    Джордж Уилям.

  164. 164.

    Добър ден моите хора на България

    ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА КАКВО СЛУЧАМ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ИСТИНСКИ И ИСТИНСКИ КРЕДИТ
    КОМПАНИЯТА ПОКАНА ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЕМИ НА JOSE LUIS. Много съм щастлив днес
    И ГОСПОД БЪДЕШ ДЖОСЕ ЛЮСИ КРЕДИТ.
    ,
    Моето име е Лейди нура Аз съм от град София в БългарияМа съм женен, търся истинска кредитна компания за последните 5 месеца
    Всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и в края
    На ден, те взеха парите ми, без да дадат нищо в замяна, всичко
    Надеждата ми беше изгубена, объркана и разочарована, намирам я много
    Трудно е да се нахрани семейството ми, никога не съм искал да има какво да правя
    С кредитни компании в интернет, затова отидох да заема малко пари от един
    Приятел, й казах всичко, което се случи и тя ми каза, че може да ми помогне
    Тя знае кредитна компания, която може да ми помогне с всяка сума на заем
    Необходима от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи
    Заем от тях, тя ме насочи за това как да кандидатства за заема, аз го направих
    Точно както тя ми каза, аз се прилага с тях на имейл: (joseluisloans@gmail.com) никога не съм вярвал, но аз се опитах и ​​да ми
    Най-голямата изненада получих кредита в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
    Аз съм щастлив и богат отново и благодаря на Бог, че такъв заем
    Подобни компании все още съществуват при тези измами навсякъде,
    Моля, съветвам всички там, които се нуждаят от заем, за да отидат
    (Joseluisloans@gmail.com) никога няма да ви се провалят, и
    Животът ти ще се промени, както направих моята. Добре се свържете с JOSE LUIS LOANS COMPANY днес и получи своя заем от тях, Бог да благослови JOSE LUIS кредитна компания за истинското им заемно предложение.
     Уверете се, че се свържете с JOSE LUIS Loan за кредита, защото получих моя кредит успешно от тази компания без стрес.

  165. 165.

    Вам нужен срочный кредит для решения ваших финансовых потребностей. Мы предоставляем кредит в размере от 5 000,00 долларов США до 100 000 000 долларов США. Мы надежны, эффективны, быстры и динамичны, при этом гарантируется 100% гарантированный кредит (евро, фунты и доллары). Процентная ставка, применимая ко всем кредитам, составляет (2%), если вы заинтересованы, возвращайтесь к нам. Через (decoteckcompanyplc@gmail.com): Предоставляемые услуги включают: * Домашнее улучшение * Кредиты Inventor * Кредит на консолидацию задолженности * Бизнес-кредиты * Личные займы. Свяжитесь с нами по электронной почте: decoteckcompanyplc@gmail.com

  166. 166.

    Добър ден,

    Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН Лора ФИНАНС фирма. Иска ми се да Ви забележат, че ние в момента дават трайни заеми от всякакъв вид, вариращи от $ 5000. до $ 500,000.000 на много атрактивни цени от 3%, по съребрена безплатно, лоши кредити се приемат. Размерът на кредита е по договаряне, се прилага сега, както и валиден оферта. Общи условия се прилагат, Нашата заем е гъвкава, сега по електронната поща (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

    БЛАГОДАРЯ !!!

  167. 167.

    Здравей Уважаеми кредитополучател,
     
    Аз съм частен, надежден и надежден кредитор; Предоставям заеми на фирми и физически лица при нисък и достъпен лихвен процент от 3%.
     
    Търсите ли бизнес заем, личен заем, жилищен кредит, кредит за кола, студентски кредит, заем за консолидиране на дълга, необезпечен заем и рисков капитал?
     
    Ако ви е отказан кредит от банка или финансова институция По една или повече причини. Вие сте на точното място за вашия кредит решения, Ние даваме заеми в диапазона от $ 2,000 до $ 100,000,000 в рамките на 1 година до 20 години период на изплащане продължителност, за всяка част на света Email: mg539928@gmail.com
    Контакт: Зелен Робърт Майкъл

  168. 168.

    Здравейте,
    Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)

  169. 169.

    Необходимо ли е спешно да получите заем, за да изчистите задълженията си или да започнете бизнес или да направите нещо друго? Посочете пълните си имена, необходимата сума, продължителността, пола, възрастта и целта на кредита. E-mail: alexjack0813@gmail.com

  170. 170.

    Уважаеми кандидати за кредит

    Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази кредитна компания е създадена организация за защита на правата на човека по целия свят с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по имейл: elenanino0007@gmail.com

    Име:
    Необходима сума на кредита:
    Продължителност на кредита:
    Мобилен номер:

    Благодаря и Бог благослови
    УВЕРЕНОСТ
    Елена

  171. 171.

    Здравейте,
    Аз съм г-жа Алисия Раду, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (aliciaradu260@gmail.com)


    ДАННИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ

    1) Пълно наименование:
    2) Държава:
    3) Адрес:
    4) Състояние:
    5) Секс:
    6) Семейно положение:
    7) Професия:
    8) Телефонен номер:
    9) Текущо положение на работното място:
    10) Месечен доход:
    11) Необходима сума на кредита:
    12) Продължителност на кредита:
    13) Цел на заема:
    14) Религия:
    15) Подадохте ли преди:
    16) Дата на раждане:
    Благодаря,

  172. 172.

    APEX FINANCE, LLC

    Вие сте бизнесмен или жена? Имате ли някакви финансови средства
    Бъркотия или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? правя
    Имате нужда от заем, за да уредите дълга си или да платите сметките си или да започнете
    Хубав бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да го направите
    Да получите капиталов заем от местни банки / други финансови институции?

    Добрата новина сега е, че няма да има такса за по-нататъшно повишаване
    (Като например такса за регистрация, такса за обработка на заеми, съдебни такси и т.н.)
    Платени преди да ви бъде предоставен заем, тъй като се придържаме към международните валутни закони (Европейски съюз, международен валутен фонд).

    Имате ли нужда от заем или финансиране по някаква причина като:

    А) личен заем, разширяване на бизнеса,
    Б) стартиране на бизнеса, образование,
    В) консолидиране на дълга,
    Г) заеми с твърди пари


    Моля свържете се с нас на адрес (adambernard466@gmail.com), тъй като ние сме готови да ви служим по-добре сега.

    Сърдечни поздрави.
    Г-н Адам Бърнард
    изпълнителен директор

  173. 173.

    APEX FINANCE, LLC

    Вие сте бизнесмен или жена? Имате ли някакви финансови средства
    Бъркотия или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? правя
    Имате нужда от заем, за да уредите дълга си или да платите сметките си или да започнете
    Хубав бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да го направите
    Да получите капиталов заем от местни банки / други финансови институции?

    Добрата новина сега е, че няма да има такса за по-нататъшно повишаване
    (Като например такса за регистрация, такса за обработка на заеми, съдебни такси и т.н.)
    Платени преди да ви бъде предоставен заем, тъй като се придържаме към международните валутни закони (Европейски съюз, международен валутен фонд).

    Имате ли нужда от заем или финансиране по някаква причина като:

    А) личен заем, разширяване на бизнеса,
    Б) стартиране на бизнеса, образование,
    В) консолидиране на дълга,
    Г) заеми с твърди пари


    Моля свържете се с нас на адрес (adambernard466@gmail.com), тъй като ние сме готови да ви служим по-добре сега.

    Сърдечни поздрави.
    Г-н Адам Бърнард
    изпълнителен директор

  174. 174.

    Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.
     

    Добър ден, сър.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

    Ние предлагаме разнообразие от заем

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем
      
    Без предварителни такси.

    Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Сара Уилямс.

  175. 175.

    Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.
     

    Добър ден, сър.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

    Ние предлагаме разнообразие от заем

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем
      
    Без предварителни такси.

    Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Сара Уилямс.

  176. 176.

    Sky World заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.
     

    Добър ден, сър.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръба / конкуренция на бизнеса.

    Ние предлагаме разнообразие от заем

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем
      
    Без предварителни такси.

    Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Сара Уилямс.

  177. 177.

    Имате ли нужда от бърз, дългосрочен или краткосрочен заем с относително нисък лихвен процент
    Малко от 3%?

    Предлагаме бизнес заем:
    Личен заем:
    Заем за дома:
    Автоматичен заем:
    Студентски заем:
    Кредит за консолидиране на дълга: e.t.c.

    Независимо от вашия кредитен рейтинг
    Финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят.
    С нашите гъвкави пакети за кредитиране,
    Кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в рамките на
    Възможно най-краткото време.
     
    Ако имате нужда от бърз заем, свържете се с нас по имейл:

    gregowenloanfirm1@gmail.com

    Осигурена надеждна гаранция от 3%.

  178. 178.

    Имате ли нужда от бърз, дългосрочен или краткосрочен заем с относително нисък лихвен процент
    Малко от 3%?

    Предлагаме бизнес заем:
    Личен заем:
    Заем за дома:
    Автоматичен заем:
    Студентски заем:
    Кредит за консолидиране на дълга: e.t.c.

    Независимо от вашия кредитен рейтинг
    Финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят.
    С нашите гъвкави пакети за кредитиране,
    Кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в рамките на
    Възможно най-краткото време.
     
    Ако имате нужда от бърз заем, свържете се с нас по имейл:

    gregowenloanfirm1@gmail.com

    Осигурена надеждна гаранция от 3%.

  179. 179.

    Казвам се Джина Акампора и аз говоря за най-щастливия човек в целия див свят днес и аз казах на себе си, че всеки кредитор, който спасява семейството ми от нашата лоша ситуация, ще кажа името на целия див свят и аз съм Щастлив съм да кажа, че семейството ми се връща завинаги, защото имах нужда от заем от 100 000 евро долара, за да започна живота си навсякъде, поради моята професия, тъй като съм една майка, с 4 деца и целият свят изглеждаше така Висящи на мен, докато се срещнах с Бог, изпратил заем Дружеството, което промени живота ми и това на моето семейство, Бог, страхуващ се от фирмата Нора Милдред, тя беше спасителят, Бог изпратил да спаси семейството ми със заем 100,000 евро долара да се свърже с нея noramildred.loan@hotmail.com

  180. 180.

    FINSKA SREDSTVA REGIJ
    trenutno daje posojilo po 3% obrestni meri.
    Ponujamo vam raznovrstne finance, med katerimi so: osebno posojilo, domača posojila, posojila za konsolidacijo dolga, avto posojila, kmetijska posojila, posojila podjetjem in posojila podjetjem po 3-odstotni obrestni meri, da se prijavite za posojilo nam pišete: regionsfinancial7@gmail.com zdaj za več informacije.

  181. 181.

    В момента предлагаме плаващ заем с лихвен процент от 2% с подходящ валиден документ за самоличност.
    Можете да изпратите заявката си за заем за всяка сума, която ви е необходима.
    Ние предлагаме кредити, вариращи от $ 5,000.00 USD Мин. $ 50,000,000.00 USD Макс.
    Ние дългосрочно кредит от пет (пет) до петдесет (50) години максимум.
    Предоставяме следния вид заем: Заем за заеми, Заем за рефинансиране, Бизнес инвестиционни заеми, Автомобили или превозни средства Заеми, Студентски кредит, консолидиране на дълг, жилищно кредитиране, Лични заеми, пътни и ваканционни заеми,
    Нашата компания също се нуждае от лице, което може да бъде представител на нашата компания във вашата страна.
    Свържете се с нашия офис на STEVEN WILLIAMS ФИНАНСОВА КРЕДИТНА ФИРМА по имейл: stevenwills0001@gmail.com

    Ако се интересувате от нашето финансово предложение и искате да получите заем от нас, свържете се с нас и ни дайте подробностите по-долу и това ще е необходимо, за да се инициира
    съответно сумата на заема.

    Име: ___________________________
    Име: ____________________________
    Пол: _______________________________
    Семейно положение: _______________________
    Адрес за контакт: ______________________
    Град / пощенски код: ________________________
    Държава: ______________________________
    Дата на раждане: ________________________
    Сума, необходима като заем: ________________
    Продължителност на кредита: ________________________
    Месечен доход / годишен доход: _________
    Професия: ___________________________
    Цел на заема: _____________________
    Телефон: ________________________________
    Факс: __________________________________

    Като признание за тези данни ще бъдат изпратени добре изчислени Общи условия, включително споразумението.

    Благодаря ви за патронажа!

    С Най-Добри Пожелания,
    ФИНАНСОВА ФИНАНСОВА ФИНАНСОВА ЗАЕМА
    Имейл: stevenwills0001@gmail.com

  182. 182.


    Имате ли нужда от спешен заем? Ние даваме бизнес заеми, лични заеми, студентски заеми, кола заеми и т.н., Ако се интересувате, свържете се с нас чрез: (dakany.endre@gmail.com)

    Предлагайте спешни заеми.

  183. 183.

    МЕРИТ НАДЕЖДЕ КРЕДИТНИЯ ФИРМ

              НИЕ НУЖЕТЕ КРЕДИТ?

    Здравейте г-жа г-жа, заслужавам надежда, заемодателят легитимен и надежден заем на заеми
    при условия, ясни и разбираеми при 2% лихвен процент, даваме бизнес кредити,
    Лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и заеми за плащане на сметките. ако ти
    нуждаят се от loana2
      трябва да направите, за да се свържете директно с мен
    В: (merithope6@gmail.com)
    Бог да те благослови.
    С уважение,
    Г-жа: заслужава Надежда
    Имейл: (merithope6@gmail.com)

    Забележка: Целият отговор трябва да бъде изпратен до: (merithope6@gmail.com)
    ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

    1) Пълно наименование: .......................................................
    3) Адрес: ..........................................................
    4) Състояние: ............................................................ ..
    5) телефонен номер
    6) Секс: ................................................................
    7) Семейно положение: .................................................
    8) Професия: ......................................................
    9) Понастоящем длъжност на мястото на работа: .....................
    10) Месечен доход: .............................................
    11) Необходима сума на заема: .....................................
    12) Продължителност на кредита: ................................................
    13) Цел на заема: .......................................... ..
    14) Религия: ...................................................... ..
    15) Подадохте ли преди .................................

    Благодаря,
    Госпожа Мерит се надява

  184. 184.

    Франк Максуел Компанията е известна с качествени заемни услуги и е изградила солидна репутация в кредитирането на пари на стойност на физически лица, предоставям заеми на хора, които имат лош кредит или се нуждаят от пари, за да плащат сметки и да инвестират в business.low лихвен процент от 2%
    Ако имате някакви въпроси? Не се колебайте да се свържете с мен на e-frankmaxwell248@hotmail.com или уебсайт: http://authenticloanfinance.com

  185. 185.

    РАЙМОНД МИЛИОН | Здравейте, Търсите легитимен и надежден Финансист / кредитор? Имате ли нужда от заем? Нуждаете ли се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем за погасяване на дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове заеми с лихвен процент от 2% на физически лица и фирми при ясни и разбираеми условия. Ние даваме заеми от всякакъв размер до всяка дестинация, така че свържете се с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Изпратете ни имейл на: (raymondmillionnloanfirm@gmail.com)

  186. 186.

    Здравейте моето име Андреа Флоренция Бих искал да споделя моето свидетелство за това как получих заем от фирма за заем на Олдън Мур, търсех кредитен кредит, за да мога да създам текстилна компания, притежавам машина с някои инструменти и знания, но аз се нуждаят от други машини повече и място, тъй като ми липсва физическото пространство за управление на компанията, необходими около $ 1000000. така че видях свидетелство на дама за това как тя получи своя заем от кредитна компания "Олдън Мур" в интернет. така че ги изпратих по имейл, който тя предостави на aldenmooresloan333@gmail.com. кредитът ми бе одобрен и прехвърлен на банковата ми сметка в рамките на два дни от молбата ми. аз съм щастлив да информирам широката публика, че съм сега собственик на пълно работно време и аз се радвам, че имам заем от надежден и доверен достоен заем компания и искам някой, който се нуждае от заем, за да се свържете с кредита на Олдън Мур компания на техния имейл адрес на адрес: aldenmooresloan333@gmail.com

  187. 187.

    ПОДХОДЯЩО ПРЕДЛАГАНЕ НА КРЕДИТ БЕЗ ТАКСА ЗА ТАКСА

    Здравейте,

    Какви са вашите финансови нужди?
    Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобна продължителност, която варира от 1 до 30 години при много намален лихвен процент от 3%. Свържете се с нас по имейл: constantloanfirm1@gmail.com


    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете бизнес предложение или разширяване? Изгуби ли си надежда и мислиш, че няма изход и финансовите тежести все още продължават?
    Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

    Свържете се с нас по имейл: constantloanfirm1@gmail.com
                                        constantloanfirm@yahoo.com

  188. 188.

    Кредити за всякакви цели
    Предлагаме минималната сума от 5000 евро до 10 000 евро до 20 милиона евро
    При нисък лихвен процент от 2% заем
    Период: до 25 години в зависимост от размера на кредита, от който се нуждаете.
    Клиентите трябва да бъдат
    на възраст над 18 години
    Тази сделка е 100% сигурна за всички клиенти
    За повече информация относно кредита, моля свържете се с нас по електронна поща:
    (Leonardodorafinance@gmail.com)

  189. 189.

    Здравейте


    Търсите спешен заем? Имам добра новина за вас! Предлагаме заеми, вариращи от 1000 до 50 милиона долара при 3% лихвен процент годишно.
    Ние предлагаме Кредити за развитие на бизнеса, лични заеми, заем за автомобили и т.н.,

    Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични.

      Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл; easyloanfirm2020@gmail.com

    поздрави
    Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Търсите спешен заем

  190. 190.


    Вам нужен срочный кредит?
    Мы являемся государственной или зарегистрированной финансовой компанией.

    Мы предоставляем кредиты частным лицам и органам сотрудничества
    по доступной цене. Мы используем нашу собственную технологию определения риска, чтобы предоставить вам правильный кредит, наши услуги бывают быстрыми и надежными, кредиты утверждаются в течение 24 часов после успешного применения. Если вы заинтересованы в получении кредита, вернитесь для получения более подробной информации по электронной почте: sunloancompanyfinancialservice@gmail.com

    Мобильный номер +14146005357

  191. 191.

    Здравейте всички,

    Нуждаете се от истински заем между 1 000 до 50 000 000 долара, евро, GBP лири?

    Кандидатствайте за бърз и удобен заем, за да плащате сметки и да започнете ново финансиране на проектите си с най-нисък лихвен процент от 2%. Вие сте на точното място за вашия кредит решения Ако се интересувате от кредитната оферта, Свържете се с нас днес чрез: rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com свържете се с нас чрез Whats App номер +1 (845) 731 5341

  192. 192.

    УВАЖАЕМ ОБИЧАТЕЛ НА КРЕДИТИ,

    XMAS КРЕДИТ Е ТО НО НА НИСКА СТАБИЛ 1%

    Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес преди Xmas имате нужда от Xmas заем? ние даваме на компанията и индивидуални така че, ако имате нужда от спешен заем сега в рамките на 12 часа ние можем да ви даде заем, без никакво забавяне добре
    Xmas кредит е на разположение сега ниска лихва от 1%: моля свържете се с нас директно на следния адрес: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Име на фирмата: REMY.FINK CREDIT
    Имейл адрес на фирмата: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
    Фирма NMLS ID: 517219
    Желая ти всичко най-добро,
    REMY.FINK ...

  193. 193.

    УВАЖАЕМ ОБИЧАТЕЛ НА КРЕДИТИ,

    XMAS КРЕДИТ Е ТО НО НА НИСКА СТАБИЛ 1%

    Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес преди Xmas имате нужда от Xmas заем? ние даваме на компанията и индивидуални така че, ако имате нужда от спешен заем сега в рамките на 12 часа ние можем да ви даде заем, без никакво забавяне добре
    Xmas кредит е на разположение сега ниска лихва от 1%: моля свържете се с нас директно на следния адрес: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Име на фирмата: REMY.FINK CREDIT
    Имейл адрес на фирмата: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
    Фирма NMLS ID: 517219
    Желая ти всичко най-добро,
    REMY.FINK ...

  194. 194.

    Мислиш ли, че ще получиш заем? Имате ли сериозно нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Имате ли дълг? Това е вашият шанс да постигнете вашето желание, ние даваме лични заеми, бизнес кредити и корпоративни заеми и всички видове заеми с лихва до 2% за повече информация се свържете с нас по електронна поща: (fmerinder1111@gmail.com)

  195. 195.

    Кандидатствайте сега за бърз и достъпен заем

    Търсите ли бизнес заем, личен заем, ипотека, заеми за кола, заеми за консолидиране на дълга, необезпечени кредити, рисков капитал и т.н. Или ви е отказан заем от банка или финансова институция, не се притеснявайте, ние сме тук за да направи вашата мечта се сбъдне, фирмата за заем на Фред Лари е сертифицирана и гарантирана, предлагаме заем на физически и юридически лица на достъпна лихва от 3%; вариращи от £ 500,000.00 до £ 500,000,000,000.00. идвайте и свидете. За повече информация се свържете с нас на (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

  196. 196.

    Кандидатствайте сега за бърз и достъпен заем

    Търсите ли бизнес заем, личен заем, ипотека, заеми за кола, заеми за консолидиране на дълга, необезпечени кредити, рисков капитал и т.н. Или ви е отказан заем от банка или финансова институция, не се притеснявайте, ние сме тук за да направи вашата мечта се сбъдне, фирмата за заем на Фред Лари е сертифицирана и гарантирана, предлагаме заем на физически и юридически лица на достъпна лихва от 3%; вариращи от £ 500,000.00 до £ 500,000,000,000.00. идвайте и свидете. За повече информация се свържете с нас на (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

  197. 197.

    Уважаеми кандидати за кредит!!!

    Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази компания за заем е създадена организация за защита на правата на човека по света с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по електронната поща: elenanino0007@gmail.com

    Име:
    Необходима сума на кредита:
    Продължителност на кредита:
    Мобилен номер:

    Благодаря ви и Бог да благослови
    УВЕРЕНОСТ
    Елена

  198. 198.

    Алваро Мартинез | Здравейте, Търсите легитимен и надежден финансов / кредитор? Имате ли нужда от заем? Нуждаете ли се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове 2% лихвени заеми на физически лица и фирми по ясен и разбираем начин. Ние предоставяме заеми на всяка височина до всяка дестинация, така че моля свържете се с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Свържете се с нас чрез нашия електронен адрес: (safeloanglobalcompany@gmail.com)

  199. 199.

    Алваро Мартинез | Здравейте, Търсите легитимен и надежден финансов / кредитор? Имате ли нужда от заем? Нуждаете ли се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове 2% лихвени заеми на физически лица и фирми по ясен и разбираем начин. Ние предоставяме заеми на всяка височина до всяка дестинация, така че моля свържете се с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Свържете се с нас чрез нашия електронен адрес: (safeloanglobalcompany@gmail.com)

  200. 200.

    Здравствуйте
    свяжитесь с нашим банком для получения финансовой помощи.
    процентная ставка 1,9%
    срок кредита 10-40 лет, сделайте правильный выбор.
    мы предоставляем кредит в размере от 600 000,00 руб. до 7 000 000 000,00 руб.
    контактный адрес электронной почты: hassanloanofficer@usa.com

  201. 201.

    Неотложните поздрави към широката общественост както женски, така и мъжки bhavin болница Индия спешно търсят бъбречни донори за пациентите, които се интересуват от донор, които искат да продадат бъбреците си, за да получат пари, за да отпразнуват Коледа трябва да се свържат с doctorwaynecurl@outlook.com спешно

  202. 202.

    Имате ли нужда от спешен заем? За бизнес заеми, лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и др. Ако се интересувате, моля свържете се с нас чрез: (dakany.endre@gmail.com)

    Оферта за заеми.

  203. 203.

    We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
    we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
    2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
    3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4+ 2%
    6. Sale Price: 32+2%
    7. Delivery by SWIFT .
    8. Payment: MT103-23
    9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
    If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
    Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
    Name : Joseph Glatt
    E-mail : acefinacia@gmail.com
    Skype id : acefinacia@gmail.com


  204. 204.

    Нуждаете се от спешен заем, за да започнете голям бизнес
    Това е Класиране заем фирма. Ще даде заем в размер от 2% до
    заемополучателят ще са законен заем заемодател. Ще даде заем от
    $ 50,000.00, $ 1,000,000. $ 100 милиона. към кредитополучателя зависят от заема
    нуждаещи се кандидати, максимален срок от 1 до 30 години. Ако имате нужда от това
    кредит докосване до нашата фирма Класиране кредитна фирма или по имейл ни
    Rankingogb@gmail.com за всеки заем, който ви е необходим

    ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОРОВЕ
    Твоето име ..............................................
    Стараната ти............................................
    Вашият адрес ...........................................
    Вашата професия ........................................
    Вашето семейно положение ....................................
    Текущо състояние на работното място
    .................................................. ......
    Телефонни номера / мобилен телефон / офис телефон
    .................................................. ......
    Месечен приход .........................................
    Продължителност на кредита ...........................................
    Заета сума ............................................
    как разбрахте за нас?
    .................................................. .......
    Ние предлагаме заем, за да изплатите размера и сметките си,
    Отношение. Класиране на фирмата за заем

  205. 205.

    Нуждаете се от спешен заем, за да започнете голям бизнес
    Това е Класиране заем фирма. Ще даде заем в размер от 2% до
    заемополучателят ще са законен заем заемодател. Ще даде заем от
    $ 50,000.00, $ 1,000,000. $ 100 милиона. към кредитополучателя зависят от заема
    нуждаещи се кандидати, максимален срок от 1 до 30 години. Ако имате нужда от това
    кредит докосване до нашата фирма Класиране кредитна фирма или по имейл ни
    Rankingogb@gmail.com за всеки заем, който ви е необходим

    ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОРОВЕ
    Твоето име ..............................................
    Стараната ти............................................
    Вашият адрес ...........................................
    Вашата професия ........................................
    Вашето семейно положение ....................................
    Текущо състояние на работното място
    .................................................. ......
    Телефонни номера / мобилен телефон / офис телефон
    .................................................. ......
    Месечен приход .........................................
    Продължителност на кредита ...........................................
    Заета сума ............................................
    как разбрахте за нас?
    .................................................. .......
    Ние предлагаме заем, за да изплатите размера и сметките си,
    Отношение. Класиране на фирмата за заем

  206. 206.

    Здравейте,

    Имате ли някакви финансови затруднения, МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ предлага понастоящем заеми от всякакъв вид, които да задоволят вашите финансови ограничения, независимо от вашето състояние, вариращи от $ 5,000. до $ 500,000,000.00 на достъпна цена от 2%, Без обезпечение, лош кредит. Размерът на кредита е по договаряне, Услугите за доверие, които предоставяме. Кандидатствайте за всеки заем по избор при нас, моля, компетентно заявление само чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Успех всички.

    С Най-Добри Пожелания!

  207. 207.

    100% ГАРАНТИРАНО ОБЩЕСТВЕНА КРЕДИТНА ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ

    Казвам се г-жа Хелън Уилсън, кредитор, който предлага заеми за възможности за живот
    Имате ли нужда от финансова помощ? Можем да помогнем
    Предлагаме заеми с евтин и достъпен 2% лихвен процент
    Така че, моля, свържете се с нас днес по електронна поща на адрес: (helenwilson719@gmail.com)

    Търсите средства, за да изплатите заемите и дълговете си?
    Търсите пари, за да плащате сметки?
    Търсите средства за започване на нов бизнес?
    Имате ли недовършен проект на пръсти поради недостатъчно финансиране?
    Нуждаете се от пари, за да инвестирате в определени области на специализация

    Ние предлагаме всякакви видове заеми от всякаква сума, от която се нуждаете.
    Нашият капиталов и кредитен процес е 100% гарантиран и обезпечен, щастието на нашите клиенти е нашата сила, ние сме уважавана, легитимна и акредитирана компания за заем. Ние отпускаме заеми на физически лица и фирми, които се нуждаят от парична помощ.

    Така че, моля, свържете се с нас днес по електронната поща на (helenwilson719@gmail.com)
    Благодаря ти

  208. 208.

    Уважаеми търсещи кредит!

    Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази компания за заем е създадена организация за защита на правата на човека по света с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по електронната поща: elenanino0007@gmail.com

    Име:
    Необходима сума на кредита:
    Продължителност на кредита:
    Мобилен номер:

    Благодаря ви и Бог да благослови
    УВЕРЕНОСТ
    Елена

  209. 209.

    ПОДХОДЯЩО ПРЕДЛАГАНЕ НА КРЕДИТ БЕЗ ТАКСА ЗА ТАКСА

    Здравейте,

    Какви са вашите финансови нужди?
    Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум
    $ 100,000,000.00 с удобна продължителност, която варира от 1 до 30 години в
    много намален лихвен процент от 3%. Свържете се с нас по имейл:
    constantloanfirm1@gmail.com


    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете своето бизнес предложение или
    експанзия? Изгубил ли си надежда и мислиш, че няма изход, и твоята
    финансовите тежести все още продължават?
    Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

    Свържете се с нас по имейл: constantloanfirm1@gmail.com
                                        constantloanfirm@yahoo.com

  210. 210.

    Как моят кредитен рейк бе възстановен Името ми е Бенсън Смит от Флорида, искам да изкажа сърдечната си благодарност на фирмата JOHN LOAN за това, че ми помага да възстановя кредитния ми рейтинг и умиращия ми бизнес, като ми даде ипотека от 50 000 долара, и други финансови агенции, които посетих. Препоръчвам на всички да се нуждаят от финансова помощ в други, за да не попаднат в грешните ръце, докато търсят отговорна ипотека, за да се свържат с тази фирма по имейл: johnloanfirm2@gmail.com Бог да ви благослови.

  211. 211.

    ПОДХОДЯЩО ПРЕДЛАГАНЕ НА КРЕДИТ БЕЗ ТАКСА ЗА ТАКСА

    Здравейте,

    Какви са вашите финансови нужди?
    Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобна продължителност, която варира от 1 до 30 години при много намален лихвен процент от 3%. Свържете се с нас по имейл: constantloanfirm1@gmail.com


    Имате ли нужда от бизнес заем?
    Имате ли нужда от личен заем?
    Искате ли да си купите кола?
    Искате ли да рефинансирате?
    Имате ли нужда от ипотечен заем?

    Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете бизнес предложение или разширяване? Изгуби ли си надежда и мислиш, че няма изход и финансовите тежести все още продължават?
    Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

    Свържете се с нас по имейл: constantloanfirm1@gmail.com
                                        constantloanfirm@yahoo.com

  212. 212.


    We are project funder as well as financial lender,We have BG/SBLC, specifically for BUY/LEASE at a leasing price value Issuance by HSBC London and other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding.

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing, please let me know if you are interested in any of our services, by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding.

    FOR LEASING OF BG/SBLC
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
    LEASING FEE = 4%+1%

    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
    PRICE = 32%+1%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    Contact : Mr. Raymond Doison
    Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
    skype:crusaderbroker.bgassurance@gmail.com

  213. 213.


    We are project funder as well as financial lender,We have BG/SBLC, specifically for BUY/LEASE at a leasing price value Issuance by HSBC London and other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding.

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing, please let me know if you are interested in any of our services, by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding.

    FOR LEASING OF BG/SBLC
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
    LEASING FEE = 4%+1%

    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
    PRICE = 32%+1%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    Contact : Mr. Raymond Doison
    Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
    skype:crusaderbroker.bgassurance@gmail.com

  214. 214.

    Добър ден
    Имате ли нужда от заем, за да платите сметките си? студентски заем, заем за консолидиране на дълга, необезпечен заем, рисков капитал, Имате ли нужда от личен или бизнес заем? Имате ли нужда от заем за други цели или имате нужда от заем, за да инвестирате във фабрика Бизнес фирма и т.н. ... Ако е така, свържете се с нас днес за даден заем в предоставената E_mail ... {donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com} от 100 милиона долара, а ние предлагаме заеми в паунда, долари и в евро до 5,000,000.00. Предлагаме заем от 2% за период от 1 до 30 години. Ще ви дадем два месеца гратисен период преди да започне месечното плащане. .... моля, свържете се с нас чрез E_mail по-горе.
    С Най-Добри Пожелания
    Доналд Лий.

  215. 215.

    Здравейте ... моето име е DUNN и съм много щастлив днес, защото имам ипотека от този добър човек, затова споделям това послание с всички търсещи ипотеки по целия свят. ако имате нужда от ипотека и са били настроени от банката и частната компания и дори измамници след това не се притеснявайте и се свържете с тази легитимна компания, собственост на човек с добро начинание, свържете се с тях сега на alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com и също така в WHATASP НОМЕР ON +17316174576
    БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ

  216. 216.

    Здравейте,

    За бърз и надежден кредит по ваш избор с 2% лихвен процент не се колебайте да подадете молбата си чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Направихме вашата мечта да се сбъдне!

    БЛАГОДАРЯ!!!
    Whatsapp: +2348162551507

  217. 217.

    3% кредитно предложение без гарантирани предварително такси

    Имате ли финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Искате ли да увеличите финансите си? Вие сте бизнес лице, което иска да разшири своята компания. С това трябва да се свържете с истински герой, доверие и ефективни кредитни заеми на фирмата. Научих как индивида и правителството за нашата висока ефективност.

    Услугите включват:
    * Лични заеми (сигурни и необезпечени)
    * Бизнес кредити (сигурни и необезпечени)
    * Подобрение на дома
    * Заеми от Inventor
    * Автоматични заеми
    и др ..
    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: abrahamledsley22@gmail.com.

  218. 218.

    Здравейте

        Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити в размер от 2,000.00 до 50,000,000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гарантирани чуждестранни заеми през периода на този трансфер.

        Ние също издадохме заем във всички валути с 2% лихвени проценти за всички заеми .... Ако се интересувате се свържете с нас чрез този имейл.

    Моля, свържете се с нас, ако имате интерес, чрез

    Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +14062845321


    За разбирането,
    Г-н Дерек Дъглас
    easyloanfirm2020@gmail.com

  219. 219.

    Здравейте на всички, Казвам се HENERY Аз съм от Алабама, Съединените щати, съм тук, за да свидетелствам за това как получих заем от Джон Уилямс Кредитна компания {(johnloanfirm2@gmail.com)} след като кандидатствах два пъти от различни заемодатели който твърди, че е заемополучател тук, този форум, мислех, че тяхното кредитиране е реално и се прилага, но те никога не ми дадоха заем, докато един мой приятел не ме запознае с кредитната компания Джон Уилямс, която ми обеща да ми помогне с заем на моето желание и наистина го направи, както обеща без никаква форма на закъснение, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах Джон Уилямс, който наистина ми помогна с кредита и промени живота си към по-добро. Знам, че все още има много добри кредитори там, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания JOHN WILLIAMS, грижата и разбирането му. не знаете дали имате нужда от спешен кредит или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г-н JOHN WILLIAMS Loan Company, неговият имейл адрес е (johnloanfirm2@gmail.com)

  220. 220.

    Поради ниски приходи, ако не сте в състояние да спечелите достатъчно пари, за да изпълнявате ежедневните си касови въпроси, трябва да получите външна помощ от SUNSHINE FINANCIAL GROUP INC. Това е заемът, който може да ви помогне при всякакви фискални проблеми. Затова се възползвайте от това великолепно финансово обслужване по време на тежко време. Нямате нужда да се притеснявате за ниските си финансови разходи, защото Sunshine Financial Group е на финансовия пазар. За да използвате фонда с тези заеми, трябва само да се свържете с тях по имейл (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) и трябва да изпълните онлайн заявление за необходимата сума.

  221. 221.

    IMMACULATE ПРЕДОСТАВЯЩИ КРЕДИТИ ЛИМИТ

    Решете финансовия проблем в рамките на 24 часа.

                 Вие ли сте заети или бизнес собственик?
          Вземете от 1,000 евро - 200,000, 000 евро заем в рамките на 24 часа

                   Опростеното парично решение.

    За повече запитвания се свържете с нас на: immaculateloanprovidersltd@gmail.com
    Главен изпълнителен директор: г-жа Бенджамин
    или посетете нашия клон: Ниво 29, Кулата Тифани, Кулите Джумейра Лагери Дубай. ОАЕ


    Свържете се с нас на: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

                                  Благодаря

  222. 222.

    IMMACULATE ПРЕДОСТАВЯЩИ КРЕДИТИ ЛИМИТ

    Решете финансовия проблем в рамките на 24 часа.

                 Вие ли сте заети или бизнес собственик?
          Вземете от 1,000 евро - 200,000, 000 евро заем в рамките на 24 часа

                   Опростеното парично решение.

    За повече запитвания се свържете с нас на: immaculateloanprovidersltd@gmail.com
    Главен изпълнителен директор: г-жа Бенджамин
    или посетете нашия клон: Ниво 29, Кулата Тифани, Кулите Джумейра Лагери Дубай. ОАЕ


    Свържете се с нас на: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

                                  Благодаря

  223. 223.

    IMMACULATE ПРЕДОСТАВЯЩИ КРЕДИТИ ЛИМИТ

    Решете финансовия проблем в рамките на 24 часа.

                 Вие ли сте заети или бизнес собственик?
          Вземете от 1,000 евро - 200,000, 000 евро заем в рамките на 24 часа

                   Опростеното парично решение.

    За повече запитвания се свържете с нас на: immaculateloanprovidersltd@gmail.com
    Главен изпълнителен директор: г-жа Бенджамин
    или посетете нашия клон: Ниво 29, Кулата Тифани, Кулите Джумейра Лагери Дубай. ОАЕ


    Свържете се с нас на: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

                                  Благодаря

  224. 224.

    Здравейте всички

    Аз съм Фредрик по име, а аз съм много прост човек. Давам заеми с много нисък лихвен процент от 3%. Раздавам всички видове заем, от които се нуждаете.

    Трябва само сериозни кандидати, така че не идвайте тук и не играйте с моя бизнес.

    Чувствайте се свободни да се свържете с нас днес чрез нашия имейл адрес и Whatsapp Number Below:

    Имейл: fpadoin@yahoo.com
    WhatsApp: +2349051442970

    +2349051442970
    Фредрик Падоин Мансън

  225. 225.

    Sky Wealth заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skywealthloanfirm@gmail.com
     

    Добър ден, сър.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.

    Ние предлагаме разнообразие от заем

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем
      
    Без предварителни такси.

    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com


    Г-жа Мери Мейсън.

  226. 226.

    Sky Wealth заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skywealthloanfirm@gmail.com
     

    Добър ден, сър.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.

    Ние предлагаме разнообразие от заем

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем
      
    Без предварителни такси.

    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com


    Г-жа Мери Мейсън.

  227. 227.

    Sky Wealth заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%. skywealthloanfirm@gmail.com
     

    Добър ден, сър.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определянето на размера на заема между 100 милиона заемни заеми от $ 1,000 долара за развитие на бизнеса: ръст / конкурентноспособност на бизнеса.

    Ние предлагаме разнообразие от заем

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Консолидационен заем
      
    Без предварителни такси.

    Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
    За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днес
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com


    Г-жа Мери Мейсън.

  228. 228.

    We are authorized Financial consulting firm that work directly with
    A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,HSBC bank etc

    We provide BG, SBLC,and lots more for clients all over the world.

    We are equally ready to work with Brokers and financial
    consultants/consulting firms in their respective countries.

    Our procedures are most reasonable and safest as we operate a 100% financial risk free process which entails that the issuing and receiving bank continues the transaction immediately after DOA is countersigned

    We offer certifiable and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions. We are RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days

    We hope to establish a long term business relationship with you even after this first trial

    Regards
    WALSH SMITH, ROBERT
    email : info.iqfinanceplc@gmail.com
    skype: cpt_young1
    Tel contact: +447031968934
    Registered No: 04374045

  229. 229.

    Имате ли нужда от заем от всякакъв вид? Ние в Мария Джонатан сме заем Компанията предлага всякакъв вид заем на достъпни цени от 2%. ние сме динамични и прозрачни в отношенията си и подпомагаме тези, които се нуждаят от финансова помощ. предлагаме заем от 5000 долара 20,000,000 долара. за повече информация и ако се интересувате, свържете се с нас
    по пощата ch.loanfirminc@gmail.com

  230. 230.

    Имате ли нужда от заем? Имате ли нужда от финансова помощ? Вашата компания, компания или индустрия се нуждае от финансова помощ? Имате ли нужда от финансиране, за да стартирате собствен бизнес? Имате ли нужда от финансиране, за да развиете бизнеса си? Имате ли нужда от личен заем? имейл: (dakany.endre@gmail.com)

    Предложи лесен заем

  231. 231.

    Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или се нуждаете от собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Отхвърлени ли сте от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в минало. Свържете се с нас по имейл:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Това са ипотеките на Ocean Finance. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват от разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 долара до максимум 100 000 000,00 долара.

  232. 232.

    Имате ли нужда от заем? лични заеми? бизнес заеми? xmas заем? ипотечни заеми? финансиране на земеделие и проекти? ние даваме всички видове заеми с 2% лихва! Имейл за връзка; (richardcosmos5@gmail.com)

    Предлагайте спешни заеми.

  233. 233.

    Здравейте,
    Търсите ли реномиран кредитор, изморен сте да бъдете отхвърлен от банки и ипотека, изморен ли сте да търсите средства за финансиране на вашия бизнес, или се притеснявате финансово, че не можете да изплатите дълга и сметките си? Мислите ли да получите финансова помощ? докато не бързате сега и вземете гарантирания и гарантиран заем днес, свържете се с нас по имейл: annaloanfinance@gmail.com, за бързо разговор в чата или whatsapp / +35677926593.

  234. 234.

    Нуждаете се от обезпечен и необезпечен заем? Инвеститорски заеми? Кредити за кола? Бизнес заеми? Лични заеми? Международни заеми. Моля, изпратете ни имейл, ако се интересувате. Имейл: (dakany.endre@gmail.com)

    Спешно предложение за заем.

  235. 235.

    Здравейте всички, тук идва достъпен заем, който завинаги ще промени живота ви, и завещание как получих заем, за да променя смъртния си семеен живот. Казвам се г-жа Clancy Dexter. Живея ли във Флорида САЩ и днес ли съм щастлива жена? Мислех си, че всеки заемодател може да промени живота на Брок и семейството ми, ще изпратя всеки, който търси заем за тях. Те дадоха мен и моето семейно щастие. Отне ми заем от 250 000 долара, за да започна живота си отново като вдовица с три деца. Отидох в тази компания, която взе честен и богобоязлив интернет заем, който ми помогна да получа заем от 250 000 долара. , Долар, всъщност те се боят от хората, които работят с реномирана кредитна компания. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурни в изплащането, свържете се с тях и ги уведомете, че госпожа Кланси ги е предоставила на вас. Контакт по имейл: happyday99loanfirm@gmail.com

  236. 236.

    Имате ли нужда от финансова помощ? Лични заеми? Бизнес заеми? Ипотечни заеми? Корпоративни заеми? Земеделие и финансиране на проекти? Ние ви даваме заеми с 2% лихва! Контакт: (dakany.endre@gmail.com)

    Спешна оферта за заем.

  237. 237.

    Поздрав,

    Ние сме оторизирани финансови консултанти, предоставящи надеждни заеми на физически лица и финансиране на бизнес, дома, лични и стартиращи проекти. Омръзна ли ви да търсите заеми или сте в някаква финансова каша. Имате ли нисък кредитен рейтинг и трудно ще получите заеми от банки и други финансови институции? тогава не се безпокойте повече, защото ние сме решението на вашето финансово нещастие. ние предлагаме всички видове заем, вариращи от 2000 евро до 650 000 000 евро с ниска лихва от 2% и продължителност на заема от 1 до 35 години за изплащане на заема сигурно и необезпечено. Губите ли сън през нощта, притеснявате се как да получите Заемник от Заем? Ако да, не се безпокойте повече, защото ние сме тук, за да помогнем на по-малко финансовите привилегии да получат заема, който им трябва, за да се върнат на краката си, независимо от кредитния ви рейтинг, можете да се сбогувате с цялата си финансова криза и трудности. Свържете се с нас: (dakany.endre@gmail.com)

    Спешна оферта за заем.

  238. 238.

    Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

  239. 239.

    Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

  240. 240.

    Имате ли нужда от спешен заем, за да разрешите финансовите си проблеми и да започнете бизнес или да увеличите бизнес услугите си? Затова не позволявайте на тази възможност да ви подмине. Моля, това е за сериозни умове и страхове на хората. В този случай можете да се свържете с нас чрез WhatsApp: +33758614225
    имейл: legalloanservices@financier.com или barclaysnationwideloancompany@gmail.com

  241. 241.

    Добър ден

    Добре дошли в заемната инвестиция на Рамзи

    Понастоящем предлагаме заеми с лихва от 3,50% до 4,50%, специалната оферта се отваря за черни лица и тези, които са под преглед на дълга.
    Моля, намерете нашия имейл по-долу за повече подробности относно нашата специална оферта с 4.50% ставка за бизнес / личен заем.

    Да, това е възможност за вас да получите заем

    Нашата финансова институция, която основно се занимава с предоставяне на заемно финансиране на обществото, независимо дали чрез отпускане на заеми или аванси или по друг начин, за всякаква дейност, различна от собствената (изключва дейностите по лизинг на оборудване и покупка на наем). Ние също отпускаме заеми на хора, които имат проблеми получаване на банков заем. компания за потребителско финансиране. финансова компания - финансова институция (често свързана с холдинг или производител)

    Ние предлагаме финансиране на проекти и търговски заем. Също така финансираме Заем и Проекти чрез Съвместни предприятия (JVC), като използваме като заем без регрес, като Заем за ферма, Автомобил, Заем, Заем под наем. т.н. отговор на имейл info_ramsayloaninvestment@yahoo.com

    Нашият лихвен процент е 3,50% до 4,50% годишно в зависимост и гратисен период от 1 до 35 години Продължителност на преизплащане на Грейс. от $ 5 000 до $ 1 000 000 000 USD

    С уважение
    Рамзи Роберто
    (Главен директор за бизнес развитие, инвестиционна група)
    свържете се с нас чрез WhatsApp номер +1 321-5220-819 и
    имейл info_ramsayloaninvestment@yahoo.com

  242. 242.

    Hallo,
    Wij zijn een professioneel Cyber Tech-kredietteam met een grote ring eromheen
    de wereld besmet met meer dan 3 miljoen debet-malware en
    skimmers, we krijgen een blanco ATM-kaart en laden ze met veel geld
    snel en veilig, waarmee men contant geld kan opnemen in euro's of
    Zwitserse frank van geldautomaten en kan door elk kassasysteem worden gebruikt
    Opmerking: onze kaarten zijn illegaal, maar geloof me, het is 100% veilig
    Contactpersoon: Kelvin Ericksson
    E-mail: blankatmmaster5555@gmail.com
    WhatsApp +319705033695
    website: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
    Harkers

  243. 243.

    Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове или бизнес заем?
    {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}. Тогава ДЖОРДЖ УИЛЯМС КРЕДИТНА ФИРМА е отговорът. Ние предлагаме всички видове заем, ние отпускаме заем с изключителен лихвен процент. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез имейл: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  244. 244.

    Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник.

    Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всичките ви финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Това е Ocean Finance Mortgages. Ние предлагаме заеми на заинтересовани с разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.

  245. 245.

    Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531

    Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете.

    NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент.

    Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance:
    √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
    √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година)
    √ Гъвкави условия за погасяване
    √ Възможност за по-бързо изплащане на заема
    √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
    √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема.
    √ Без скрити такси

    Как да кандидатствам:
    Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
    Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.

  246. 246.

    Здравейте дами и господа, Нуждаете се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

    Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите вашия проект? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор веднага.

    Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

    Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
    * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
    * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
    * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрение.
    * Гъвкава лихва - Достъпна лихва от 3%.
    * Високи проценти на одобрение - имате 99,9% шанс да получите заема
    * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1 до 30 години.
    * Просто онлайн приложение.
    * Персонализирано ръководство и опит.
    * Без скрити такси

    Не пропускайте възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на множество лица и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят.

    За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашата заявка за заем чрез
    Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

  247. 247.

    My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
    we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
    What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
    Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
    International Criminal Court (ICC)
    Below is what my Sender can offer.
    1, MT103 gpi automatic
    2, MT103 wire transfer
    3, MT103 TT
    4, MT103/202 manual download
    5, SBLC lease and Purchase

    All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
    on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
    kindly send me a message via email and WhatsApp.


    Email: mohammedahsan877@gmail.com

    WhatsApp- +19893413179

  248. 248.




    Здравейте.

    Това има за цел да информира широката общественост, че г-н Франк Дейвид, частен заем от заемодател, отвори икономическа възможност за тези, които се нуждаят от финансова помощ. Ние отпускаме заеми на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия с лихва от само 2%. свържете се с нас днес чрез имейл: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com), за да можем да ви предоставим нашите условия за заем.

    ИНФОРМАЦИЯ към кредитополучателя

    1) Име: ................................................ ....

    2) Държава: .............................................. .

    3) Адрес: ................................................ .

    4) Пол: .............................................. .....

    5) Семейно положение: ........................................

    6) Професия: .................................................

    7) Телефон: ................................................

    8) Кандидатствали ли сте преди .................................

    9) Месечен доход: .................................................

    10) Необходима сума на заема: ...................................

    11) Продължителност на заема: ..............................................

    12) Цел на заема: ................................................

    13) Религия: .............................................. .


    За връзка: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com ) whatsapp; +380990168746


    Благодаря,
    Г-н Франк Дейвид



    Оферта за заем

  249. 249.

    Здравейте.

    Това има за цел да информира широката общественост, че г-н Франк Дейвид, частен заемодател, е отворил икономическа възможност за тези, които се нуждаят от финансова помощ. Ние предоставяме заеми на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия с лихва от само 3%. свържете се с нас днес по имейл: (frankdavidloanfirm3@gmail.com), за да можем да ви предоставим нашите условия за заем.

    ИНФОРМАЦИЯ до кредитополучателя

    1) Име: ................................................ ... ...

    2) Държава: .............................................. .

    3) Адрес: .............................................. .

    4) Пол: ................................................ ... ... ...

    5) Семейно положение: ........................................

    6) Професия: .............................................. ...

    7) Телефон: ................................................ ..

    8) Кандидатствали ли сте преди .................................

    9) Месечен доход: ................................................. ....

    10) Необходима сума на заема: ................................

    11) Продължителност на заема: .............................................. ...

    12) Цел на кредита: .............................................. ... ...

    13) Религия: .............................................. .


    За връзка: (frankdavidloanfirm3@gmail.com) whatsapp; +2347032909728


    Благодаря,
    Г-н Франк Дейвид



    Оферта за заем

  250. 250.

    Добър ден съм Сюзън Матеучи, изпълнителен директор, заемният фонд беше невероятно полезен за нашата компания, като предостави кредитна линия за непрекъснатия ни растеж. Не знаем какво щяхме да правим без тази компания на фонда за заем. Те наистина ни спасиха, свържете се с тази компания, ако сте във финансово състояние, чрез credit-suisse147@hotmail.com

  251. 251.

    НУЖДА ЛИ ВИ СЕ СПЕШЕН КРЕДИТ, ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ НОВ БИЗНЕС, ДА ПЛАТИТЕ СМЕТКИ, ДА ИЗИСКВАТЕ ВАШИЯ ДЪЛГ ИЛИ ЗА КУПУВАНЕ НА НОВ ДОМ, АКО ДА, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПО ИМЕЙЛА С ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ, КАКТО СЛЕДВА.
    Имейл:: {  larrybright424@gmail.com }

    ПЪРВО И ПОСЛЕДНО ИМЕ
    ДЪРЖАВА
    ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР НА WHATSAPP
    ЗАЕТА СУМА
    СРОК НА ЗАЕМА
    ЗА КОНТАКТИ Имейл: {  larrybright424@gmail.com }

    БЛАГОДАРЯ.

  252. 252.

    Имате ли нужда от спешен заем? Ние предоставяме заеми на заинтересовани страни, които търсят заем добросъвестно. Ние предлагаме широка гама от финансови услуги: търговско планиране, търговско финансиране и финансиране на развитие, ипотеки и ипотеки, заеми за консолидация на дълга, бизнес заеми, частни заеми, студентски заеми, заеми с намалена ставка от 2%. свържете се с нас чрез {adamssalmaloanfirm@gmail.com}

  253. 253.

    Предложение за личен и инвестиционен заем

    Ние предлагаме заеми на сериозно лице при ниска лихва от 3%.

    Трябва ли да плащате сметките си или имате нужда от инвестиционен заем? Това е правилното място да получите финансовата помощ, от която се нуждаете. Ние предлагаме минимум 5000,00 евро до максимум 50 000 000,00 евро.

    Изпратете ни имейл на: mobilfunding1999@gmail.com за повече информация

    за разбирането

  254. 254.

    Внимание: мы являемся прямыми кредиторами и участвуем в 100% международном проекте.
    Финансирование, и в настоящее время мы ищем соискателей кредита, кредитных брокеров
    и международные проекты для финансирования.
    ДЛЯ ДОПОЛНИТЕЛЬНОГО ЗАПРОСА СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ ПО СЛЕДУЮЩЕЙ ЭЛЕКТРОННОЙ ПОЧТЕ:

    стефанопессина0010@gmail.com

    Кредитная фирма Midset

  255. 255.

    Внимание: мы являемся прямыми кредиторами и участвуем в 100% международном проекте.
    Финансирование, и в настоящее время мы ищем соискателей кредита, кредитных брокеров
    и международные проекты для финансирования.
    ДЛЯ ДОПОЛНИТЕЛЬНОГО ЗАПРОСА СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ ПО СЛЕДУЮЩЕЙ ЭЛЕКТРОННОЙ ПОЧТЕ:

    stefanopessina0010@gmail.com


    Кредитная фирма Midset


    2 !!

  256. 256.


    GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY/LEASE
    AT THE BEST RATES AVAILABLE

    We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions.

    FOR LEASING OF BG/SBLC

    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1MLEASING FEE = 4%+2%
    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days

    Name :karen perry

    Email :karenperry830@gmail.com
    Skype: karenperry830@gmail.com

  257. 257.

    Искате ли да заемете пари? ако да, свържете се с нас днес по имейл: (dakany.endre@gmail.com)

    Спешно предложение за заем.

  258. 258.

    Получаване на финансова помощ тук? Ако да, свържете се с нас на: creditmidland@gmail.com

  259. 259.

    Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
    Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
    и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:
    creditmidland@gmail.com
    уебсайт: https://midsetloanfirm.webs.com/
    Мидланд Кредит

  260. 260.

    Ние сме директни кредитори и 100% IPF (международно проектно финансиране). Ние даваме заеми за разширяване на бизнеса, инвестиции в недвижими имоти, строителство и лични заеми при много нисък лихвен процент... изпратете ни имейл днес. Вземете бърз и законен заем тук на: sirmacho1111@gmail.com
    https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Dell

  261. 261.

    HOW TO RECOVER YOUR STOLEN CRYPTO/BITCOIN 2023

    Hello everyone I want to use this Medium to say big thank you to www. ethicsrefinance.com for they helped me recover my stolen crypto worth $270,000 through their hacking skills I tried it I was skeptic but it worked and I got my money back, I’m so glad I came across them early because I thought I was never going to get my money back from those fake online investment websites .. you can also contact them via
    ethicsrefinance@gmail.com
    www.ethicsrefinance.com
    You can also contact them for the service below
    Western Union/MoneyGram Transfer
    Bank Transfer
    PayPal / Skrill Transfer
    Crypto Mining
    CashApp Transfer
    Bitcoin Loans
    Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets

Подобни статии

Билкови бани

Билкови бани

Обикновено билковите бани се правят със смес от отвари, приготвени от няколко вида растения. Те се прилагат за лекуване на заболявания както...

Лечение на хемороиди с билки

Лечение на хемороиди с билки

Лечебната отвара се приготвя по следната рецепта: Rp. Hb. Polygonii hydr. (стръкове пипериче)                       100 гRad. Taraxaci (кор...

Кои са общите симптоми и усложнения при поява на хемороиди?

Кои са общите симптоми и усложнения при поява на хемороиди?

  Хемороидите представляват разширени кръвоносни съдове в стената на ректума и около ануса. Това е често срещан проблем при бременни жени...

Неоперативни методи за лечение на вътрешни хемороиди

Неоперативни методи за лечение на вътрешни хемороиди

Вместо уводВ съвременната медицина съществуват няколко неоперативни методи за лечение на хемороиди и всички те имат еднакво силен ефект. В т...

Причини, предотвратяване и лечение на анална фисура и хемороиди

Причини, предотвратяване и лечение на анална фисура и хемороиди

ПричиниТъй като при аналните фисури се получава разкъсване на тъканите, всяка дейност, която предизвиква разтягане на аналните мускули повеч...

admin

admin

2958 публикации

Публикувано
Публикувано

04.05.2008

Обновено
Обновено

15.04.2013

Прочетено
Прочетено

117812

Нередност Докладвай за нередност
9 харесват, 4 не харесват
Публикувай статия