Хомеопатията - хемороиди

Хомеопатията е под формата на допълнителни и алтернативни лекарства, разработени през 18 век от Самуел Ханеман, немски лекар. Хомеопатията се базира на принципа, че човешкото тяло е с вградени система, за да лекува себе си от всички заболявания.

 

Според хомеопатията, заболявания предимно се появят, когато е налице липса на координация между тяло, ум и емоционалното състояние на даден човек. Хомеопатията е нежно и безопасни решения за всеки видни заболяване при хората.

 

Един такъв важен и болезнено заболяване, което може да предизвика огромен дискомфорт при хора е "хемороиди" или "хемороиди". Хемороиди са надути и обезпокоителни разширени вени на ректума и анален региона. Симптомите на това заболяване, включват анален сърбеж, силни болки в анален региона, наличие на кръв в изпражненията, болки по време на движението на червата и наличието на една или повече твърди търг бучки в близост до ануса.

 

Различни видове хомеопатични лекарства са достъпни за лечение на хемороиди.

 

Aesculus hippocastanum: Това лекарство е предписано за лечение на хемороиди, които са болки и сърбеж. Пациентите изпитват пробиване усещане вътре в ректума с остри болки в ректума и долната част на гърба.

 

Aloe: Това лекарство е предписано когато хемороиди са прекалено надути и изплезвам изложени във формата на китка на грозде.

 

Arnica Монтана: Това лекарство се използва в случай на болезнени хемороиди, които са разработени по време на бременност и раждане дете.

 

Calcarea fluorica: Това лекарство се използва, когато външните хемороиди са болезнени и да причини кървене при анален региона. Това също може да се предписва за вътрешни хемороиди, които причиняват болка в ректума и долната част на гърба. Calcarea се използва при пациенти, при хемороиди, разработени поради запек.

източник www.scumdoctor.com 





{START_COUNTER}