Невероятно, но страхът и срамът са сред главните виновници за задълбочаване на проблема с хемороидите. Страдащите от хемороиди влизат в тоалетната със страх от болката, съзнателно предизвикват запек, прилагат самолечение и така допълнително влошават състоянието си. Срещата със специалист-проктолог се приема като крайна мярка. Много често след преглед се установява, че болестта вече е доста напреднала и съответно лечението й протича по-трудно.

 

"Он клиник" е специализирана в неоперативно и безболезнено премахване на хемороиди и анални фисури. Лечението започва с прецизна диагностика, която не изисква специална подготовка или серия от предварителни изследвания. Поставянето на точната диагноза и лечението се провеждат още при първото посещение. Ранната диагностика дава възможност да се диагностицират хемороидите в начален стадий, когато те все още не причиняват страдания.

 

Не е толкова страшно…

Съвременните методи за лечение на хемороиди позволяват да се избегне операцията и съпътстващите я неприятни усещания и болезнен следоперативен период. Днес хемороидите се премахват с няколко безболезнени манипулации. Методът, който се прилага в "Он клиник", не е свързан със загуба на работни дни и промяна в ежедневието. Вие можете да пристигнете в клиниката с автобус или със собствения си автомобил без да се налага някой да ви придружава. Веднага след посещението можете да се върнете към ежедневните си дейности.

 

Най-важното е да не губите време.

Колкото по-бързо започнете лечение, толкова по-големи са шансовете ви да се възстановите напълно. Опитът на проктолозите на "Он клиник" убедително сочи, че своевременната медицинска намеса позволява да отстраните проблема и да повишите качество на живота си.

health.actualno.com 

 

 





{START_COUNTER}