Хемороиди - лечение и профилактика

lease termination

Взето от:  Рецептите на Ванга

 

ХЕМОРОИДИ - Измита, подсушена и нарязана главичка от билката змиянец се смила на брашно. Взема се 1 супена лъжица брашно и 1 супена лъжица от билката. Смесват се и от сместа с малко вода се правят топчета с големината на хапче. Пият се два пъти на ден по 2 хапчета по време на ядене.

 

ХЕМОРОИДИ (външни) - Вари се билката бяло подъбиче и се правят бани в леген или вана.

 

ХЕМОРОИДИ (Външни) - Билката водно пиперче от двата вида (със широки и с тесни продълговати листа) се вари в голямо количество вода и с нея се правят седящи бани в леген или вана.

 

ХЕМОРОИДИ (външни) - Плодчетата на черния бъз, сварени като конфитюр без захар, се вземат по една супена лъжица всеки ден преди ядене.

 

ХЕМОРОИДИ (Вътрешни) - Да се вземе от растението бял имел, което расте само на бор, и да се начупят от стъблото заедно с листата клечки около 1 супена лъжица. Да се залеят с 1 чаша студена вода и да се оставят да престоят във водата една нощ. На сутринта водата се изпива. На другата сутрин процедурата се повтаря до излекуване. Натрошеното стъбло може да се използва 2-3 пъти. тази рецепта е неприложима за хора с ниско кръвно налягане, защото белият имел го сваля още повече.

 

Виж още рецепти от:  Рецептите на Ванга

  

 

Facebook Гоце Делчев Puma Sport Зодиак ТопАвто Диети Маями Adidas Лос Анджелис Нострадамус Културизъм RegistryBooster Nike Холивуд Ниагара Очни клиники Секс Отслабване Рак Кучета Баба Ванга Бен Афлек Денвър Кожени дрехи Дънкови Авто Скрийншот RegistryBooster Webuniversity 2012 Зодиак Ванга блог National Geographic Animal Planet Московска стражевая Визит Банско Polezna SEO My BG Agent





{START_COUNTER}